Dodaj do ulubionych

Rodzina Poszepszyńskich

IP: *.acn.waw.pl 16.08.08, 22:35
Pytanie tylko do miłośników dżemu z chlebem.
Około roku 2003-04 wyszły trzy płyty z Rodziną (Plac na Rozdrożu, taki był tytuł). Mam dwie, za nic nie mogę zdobyć trzeciej. Kupić już od dawna nigdzie się nie da, na allegro cisza. A może ktoś z Was ma? A może wie jak się ripuje płyty? A może nawet umie korzystać z rapidshare :-)

Jestem w desperacji jak Zachariasz Dorożyński, zabójca Igi Korczyńskiej, tancerki teatru "Ananas". Pomóżcie.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Rodzina Poszepszyńskich IP: 195.205.21.* 16.08.08, 23:54
      Use emule, Luke!
      • Gość: Marcin Re: Rodzina Poszepszyńskich IP: *.acn.waw.pl 17.08.08, 00:11
        Emule ma sens, kiedy jest seed :-) A seedu brak :-) To samo dotyczy torrenta...
    • Gość: verflucht Re: Rodzina Poszepszyńskich IP: *.ispgateway.de 17.08.08, 00:12
      Niestety warezu czy linku p2p, tudziez peer2mail nie polece, bo wytna, ale
      legala reklamowac tez nie bede z wysylkowych sklepow, szukaj tak:

www.google.com/search?hl=en&q=poszepszy%C5%84skich+cd3&btnG=Search

www.google.com/search?hl=en&q=poszepszynskich+vol.3&btnG=Google+Search&aq=f&oq=

Fankluby i amazon/ebay szukales? To co podalem moze nie byc aktualne, wielu nic
      nie znajduje, _bo_jest_ ale szukac sie juz nie chce:)
      • Gość: trusiaa Re: Rodzina Poszepszyńskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.08, 12:38
        Pozdrawiam fana rodziny P. i proszę o sprostowanie: dziadek Jacek palce lizał po
        grzybkach z dżemem.
        • Gość: Marcin Re: Rodzina Poszepszyńskich IP: *.acn.waw.pl 23.08.08, 15:35
          O nie, dżem z chlebem, palce lizać, to główne powiedzenie, ale oczywiście zależnie od sytuacji, musiały wystąpić i grzybki albo i sam dżem, wyjedzony z zapasów na święta :-)

Pozdrawiam,
          M.
    • Gość: bruxa Re: Rodzina Poszepszyńskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 08:23
      Nie to forum, w zasadzie, najprawdopodobniej ;)

A tu
      www.poszepszynscy.info/forum/index.phppytałeś?
      • Gość: Marcin Re: Rodzina Poszepszyńskich IP: *.acn.waw.pl 23.08.08, 15:34
        Trzask, prask i po wszystkim...

Maurycy, obudź Dziadka!

Dzięki, dobry człowieku, jesteś chyba technicznym telewizyjnym, że tak się znasz.
      • Gość: MaurycyPoszepszyńs Re: Rodzina Poszepszyńskich IP: *.acn.waw.pl 24.08.08, 22:54
        To znowu ja, założyciel tego wątku, już pod nowym nickiem pragnę podziękować Panu Bruksie za tę małą podpowiedź. Znalezisko przerosło moje oczekiwania. Jestem już na forum pod nickiem Maurycy_Poszepszynski... wkrótce dołączy do mnie panna Sylwia ;-)
        • Gość: andrzej74 Re: Rodzina Poszepszyńskich IP: 193.0.117.* 28.08.08, 09:43
          nie PAN bruxa, ale PAAAANI

kobita znaczy
          • Gość: Ksiądz bj Re: Rodzina Poszepszyńskich IP: *.utc.com 28.08.08, 12:03
            To działo szatana.
            Trzeba spalić.
            A pan Bruxa na szafot
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka