al-ki 16.10.03, 22:04 Nam strzelać nie kazano, Wstąpiłem na działo i spojrzałem na pole: O ja pierdolę!!! / coś / coś Do boju! Krzyknął generał bohatersko spierdalając do okopu. Pamięta ktoś?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Quest Re: 'Reduta Ordona' - kto pamięta?? Szło tak: IP: 217.153.142.* 17.10.03, 08:37 al-ki napisał: > > Nam strzelać nie kazano, > Wstąpiłem na działo i spojrzałem na pole: > O ja pierdolę!!! > / coś > / coś > Do boju! > Krzyknął generał bohatersko spierdalając do okopu. > > > Pamięta ktoś?? > > > > O ja pierdolę!!! Tam Polak Moskala po łbie napierdala ..... Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: 'Reduta Ordona' - kto pamięta?? Szło tak: 17.10.03, 11:00 Fragmentarycznie coś pamiętam: ... moskal moskala kijem napierdala, tysiąc moskali konia sobie wali, ... coś tam, coś tam ... Tam na wzgórzu widzę trupa, w słońcu błyszczy jego dupa, wiatr mu nawiał liści kupę, śpij kutasie, chuj ci w dupę! Sorry za słownictwo ale tak to leciało :-)) Może uda nam się razem to do kupy poskaładać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pavka Re: 'Reduta Ordona' - kto pamięta?? Szło tak: IP: *.net.autocom.pl 17.10.03, 11:04 początek o ile dobrze pamiętam: nam strzelać niekazano wstąpiłem na działo, działo wyjebało ... itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: old.sailor Re: 'Reduta Ordona' - kto pamięta?? Szło tak: IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 13:52 ciekaw jestem ilu z was wie jak mial na imie Ordon? tylko bez zagladania do encyklopedii moj znajomy opowiadal , jak jadac po szczecinie skrecil w ulice Reduty Ordona a dzieciak zapytal go "Wujek , a kto to byl Reduty Ordon ??" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sella Re: 'Reduta Ordona' - kto pamięta?? Szło tak: IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 17.10.03, 17:29 haha kiedys moja znajoma rozwiazywala krzyzowke i sie mnie pyta :Jak mial na imie Ordon? A ja na to : No jak to jak REDUT! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ms Re: 'Reduta Ordona' - kto pamięta?? Szło tak: IP: *.icpnet.pl 31.10.03, 21:30 Lech miał na imię Lech Ordon no nie? :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barnaba Re: 'Reduta Ordona' - kto pamięta?? Szło tak: IP: *.lodz.msk.pl / *.lodz.msk.pl 27.10.03, 20:30 Julian :) Anegdota głosi, że Ordon popełnił samobójstwo dlatego, że nie wytrzymał psychicznie stresu związanego ze spotkaniami z rodakami. Podobno 99% spotkań wyglądało tak: - Iksiński jestem. - Miło mi, jestem Ordon - Jak to? To Pan żyje !? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swlabr Re: "Reduta Ordona" - kto pamięta?? Szło tak: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.03, 23:13 Pamiętam kilka "początków", obok powyższego: Nam strzelać nie kazano Wstąpiłem na działo O kurwa jego mać, co tam się nie działo! Nam strzelać nie kazano Wstąpiłem na działo I spojrzałem na pole... Ja pierdolę! Trup przy trupie Dupa przy dupie A w pizdu! - wbit karabin. Kiedyś sam zacząłem sobie układać: Nam strzelać nie kazano wstąpiłem na działo I spojrzałem na pole... Ja pierdolę! Artyleryi ruskiej ciągną się szeregi prosto, kurwa, daleko jako cipy brzegi. I widziałem ich wodza: przybiegł, chujem skinął, i tak jednemu przyjebał, że orła wywinął. (ten wiersz też skądś zapamiętany) Więc wylewa się z flanki wojska linia równa, długą czarną kolumną, niby lawa gówna. Przeciw nim stoi biała, wąska, wyostrzona, jak chuj mierzący w pizdę - Reduta Kondona. plus jeszcze oderwana apostrofa do cara: Mocarzu! Jak syf silny, jak tryper złośliwy! Może jeszcze ktoś coś dopisze? Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: "Reduta Ordona" - kto pamięta?? Szło tak: 20.10.03, 20:31 Wstąpiłem na działo Działo wyjebało Spojrzałem w pole Ale widok! Ja pierdolę! Dalej niestety nie pamiętam )-: Odpowiedz Link Zgłoś
kosz.marny Re: "Reduta Ordona" - kto pamięta?? Szło tak: 27.10.03, 08:48 Jest sporo różnych początków, jak widzę... Pamiętam taki: Wstąpiłem na działo i spojrzałem na pole - Nie walczę, pierdolę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cati Re: 'Reduta Ordona' - kto pamięta?? Szło tak: IP: *.chello.pl 27.10.03, 21:54 przyznaję się - sprawdziłam w encyklopedii...w życiu bym nie wpadła że mu tak na imie było :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Znalazłem coś taiego: 31.10.03, 09:06 Nam strzelać nie kazano. Wstąpiłem na działo, Spojrzałem na pole O ja pierdole. Saska kępa zielenieje Tańczą kurwy i złodzieje Milionerzy i gangsterzy Kurwa palto ma rozdarte Pantofelki chuja warte Przyszedł rycerz w pięknej szacie, Kazał wszystkim ściągnąć gacie A jak ktoś nie ściągnie gaci To mu chuja utną kaci Wnet księżniczka tam się zjawia I sekrety im objawia Jak pierdolić na stojąco By nie było za gorąco Zaraz to na niej spróbował ten Skurwysyn co się schował Publicznie księżniczkę jebie Bo to było dziś w potrzebie Książę widzi zamieszanie A że miłe mu jebanie Mówi dziewce - kurwo stara Ja wyrucham cię tu zaraz Pod publiczne to jebanie Ksiądz odprawia swe kazanie Nie pierdolta się ludziska Bo się z żalu serce ściska Ksiądz do nieba modły wznosi By przestali chce ich prosić Aż tu jakaś kurwa stara Księdzu obciągać się stara Taka kurwa nie popuści I wytrzyma aż się spuści Gdzieś tam w rogu kościuszkowiec Też pierdolił, bo był wdowiec Nie zdradza nieboszczki żony Bo założył trzy kondomy Lecz tak szybko ruszał małym Że kondomy popękały A miliarder w pięknym geście Ściągnął majtki swe w proteście Widząc kat te machinacje Uciął chuja i miał rację Bo za forsę nie jebanie Lepiej darmo się dostanie Gangster choć ma forsy kupę Woli darmo jebać w dupę Złodziej z okazji korzysta Ciągle kradnie w rytmie twista Ściągnął kurwie z cycków stanik Choć by sama dała za nic Księdzu habit podpierdolił Gdy się ten spokojnie golił Lecz gdy spojrzał on na zbója Uciął se z wrażenia chuja Saska kępa zielenieje Patrzcie ludzie co się dzieje Tam rozwódka się pierdoli Sto numerów i nie boli Bo ma pizdę jak kapelusz Na raz potrzebuje wielu Więc ją pięciu na raz ściska Wkłada flaszkę do pizdziska I dopiero z flaszki boku Wkłada chuja jej do kroku W innym kącie jakaś kurwa Ciągła chuja aż się urwał Teraz flakiem się brandzluje Bo to lepiej jej smakuje. Patrzę na to wszystko z góry Czarne nadpływają chmury Od pioruna blaskiem biło I jebanie się skończyło Teraz leżą tylko trupy W jasnym słońcu lśnią im dupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laksigen Reduta Ordona IP: *.dynamic.chello.pl 14.04.14, 21:01 Wstąpiłem na działo działo wyjebało Spojrzałem na pole o ja cie pie... Trup przy trupie dupa przy dupie Tam w oddali widać trupa w słońcu świeci mu się dupa Koń go kopał pies go jebał Nikt biedaka nie pogrzebał Wiatr mu nawiał liści kupę Spij biedaku ch... ci w dupę Odpowiedz Link Zgłoś
frisisew Re: "Reduta Ordona" - kto pamięta?? Szło tak: 06.10.18, 14:49 Masz coś z głową. Za dużo grałeś w gry na PC-ie. Raczej nikłe szanse że wyrośniesz na normalnego faceta, pewnie już znany jesteś policji. Tacy raczej zaliczą upadek moralny i wylądują w rynsztoku. Nie mów że jesteś Polakiem przynosisz hańbę. Tobie Polak nie powinien ręki podać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: "Reduta Ordona" - kto pamięta?? Szło tak: IP: *.play-internet.pl 15.01.22, 11:27 Nam strzelać nie kazano wstapilem na działo i spojrzałem na pole O ja pierdole 1000 Ruskich żołnierzy na jednej kurwie leży 2000Moskali jedna kobyle wali A my tu w okopie chłop na chłopie Czuje że ten pode mn umrzeć musi Bo tryper jaja dusi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolitto Re: "Reduta Ordona" - kto pamięta?? Szło tak: IP: *.play-internet.pl 26.01.24, 14:33 Ja pamiętam tylko początek i od dawna szukam kogoś kto to pamięta. Może Max z Liceum zawodowego albo inne chłopaki? Nam strzelać nie kazano Wstąpiłem na działo samo wyjebało. Patrzę w pole. O ja Cię pierdole. Tam na wzgórzu widzę trupa jak mu w Słońcu błyszczy dupa. Koń go kopał pies go jebał nikt biedaka nie pogrzebał. Wiatr mu nawiał liści kupę Śpij se trupie chuj Ci w dupe Odpowiedz Link Zgłoś