Dodaj do ulubionych

Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III :)

• liisa.valo Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 22.10.09, 02:08
      Ta baba z zezem od Rutinoscorbinu - "Mam czworo dzieci, wspaniałych dzieci" i
      rutinoscorbin podawała jej mama.
      I ten uśmiech wkurzający na koniec.

Kolejna reklama z cyklu "konsumentki mówią". Nikt nie zauważył że to się nie
      sprawdza?
    • liisa.valo Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 22.10.09, 02:30
      Nowa reklama Wedla - psy w samochodzie i piosenka "Motylem jestem". Byłam
      przekonana, że to reklama psiej karmy.

I "wesoły Kostek" z Goplany.
      • Gość: Szop Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.09, 13:57
        Wedel i psy, uuuuuuch!

Sztuczna Urbańska i jej: "Milena. Zauważyłaś różnicę?". Wtf?

Reklama na wszy i gnidy, obejrzana przy śniadaniu - szybki odwrót do łazienki.

Actimel i kretyńskie rymy kretyńskiego lektora.

Kondrat w USA. What a shame.

Oraz wszystkie reklamy z zaplutymi i zafajdanymi bachorami.
        I mali gó...arze wykorzystujący swoich durnych rodziców. Wrzucić takich do
        ciemnej piwnicy i przytrzymać kilka dni.

Kto w ogóle wymyśla te wszystkie reklamy?
        • Gość: shecat Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.wne.uw.edu.pl 22.10.09, 15:28
          hej hej, te psy sa super. nie rozumiem sensu ogolnego reklamy, ale psy jak im w
          uszy wieje podczas jazdy samochodem to jeden z bardziej pociesznych widokow wg
          mnie ! :)
          ja nie cierpie za to pauli, krowy ktora wklada okulary - o co chodzi??? i
          dlaczego ta reklama leci po 22 skoro skierowana do dzieci?
          • Gość: Szop Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.09, 18:44
            Nie widzę nic pociesznego w tych stworzeniach, zwłaszcza w zaplutym buldogu. Ale
            co kto lubi.

Do szału doprowadza mnie również reklama Nivei z tańczącymi babkami. Obie mają
            hełmy na czaszkach. Jedna z nich, na końcu reklamy robi ruch, jak kobra czająca
            się do ataku (i taką samą ma minę). Przerażające.

Reklama Pauli z idiotycznym dubbingiem, i jeszcze bardziej idiotycznymi szczylkami.

Reklamy Orange niezmiennie doprowadzają mnie do szału z powodu piosenek, którymi
            nas raczą. Że niby takie ciepłe, radosne, optymistyczne, miłe, a dla mnie - jak
            mdły budyń, do zwymiotowania.
            • shecat Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 23.10.09, 12:27
              > Nie widzę nic pociesznego w tych stworzeniach, zwłaszcza w zaplutym buldogu. Al
              > e
              > co kto lubi.

no ja tam lubie. a w tej reklamie chyba wszystkie psy sa czyste i wyczesane, tak
              mi sie wydaje.
              inna sprawa ze czekolada dla psow moze byc trujaca, wiec reklama troche
              makabryczna. psy na autostradzie do nieba po zjedzeniu tabliczki czekolady...
          • liisa.valo Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 22.10.09, 18:54
            Gość portalu: shecat napisał(a):
            > dlaczego ta reklama leci po 22 skoro skierowana do dzieci?

Bo rodzic, jak ten osioł kupi krowę-megagwiazdę.

Za to po 22 powinna lecieć ta reklama z wesołym Kostkiem - Goplany. Przecież ten
            czekoladowy Kostek zostanie za moment pożarty przez mamusię. Nie rozumiem więc,
            z czego on się cieszy... To jakiś horror.
    • princessofbabylon Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 22.10.09, 18:31

Jeszcze dobija mnie ciocia Kubusia. Za Kuuubuuuuusjuuuu dałabym w
      łeb i spokój by był.

No i dzisiaj słyszę z kuchni kretynkę od Jeżyków, tę co napie...la
      jak karabin maszynowy 'kruchy herbatnik, mleczna czekolada
      blablabla, o zapomniałam o rodzynkach'. O, zamknij się idiotko.

Wiem, że tym ludziom zaplacili i to nie oni to wymyślają, ale czemu
      klient zgadza się na każde g.ówno, jakie wymyśli agencja.
    • liisa.valo Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 22.10.09, 18:56
      Nie wiem, czy jeszcze kogoś poza mną denerwuje nowa reklama kremów Vichy z panią
      w białym fartuchu, która "zaprasza do apteki". Kobiecina ma tak wkurzający
      sposób mówienia głosek szczelinowych, że coś mną telepie przez telewizorem.
      • Gość: emilla112 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.111.238.66.static.crowley.pl 23.12.09, 11:42
        liisa.valo napisała:

> Nie wiem, czy jeszcze kogoś poza mną denerwuje nowa reklama kremów Vichy z pani
        > ą
        > w białym fartuchu, która "zaprasza do apteki". Kobiecina ma tak wkurzający
        > sposób mówienia głosek szczelinowych, że coś mną telepie przez telewizorem.

Oj tak, nie tylko ciebie denerwuje ta przesadnie miła i sztucznie profesjonalna
        kobiecina.
    • nocna-marka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 22.10.09, 21:38
      Moim ulubieńcem jest bohater zbiorowy: rodzina z reklamy "oscilo...co?". Słodka do wyrzygu mamusia, tatuś o IQ porostu islandzkiego i Oskarek (Oskarek!!!), który z pewnością przez tydzień miał zakwasy mięśni twarzy od sztucznego uśmiechu.
      • Gość: ;P Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dialog.net.pl 22.10.09, 22:44
        Taaa Oskarek wymiata...
        WKur**ia mnie ostatnio "zgadnij kotku co mam w środku" co oczywiście od razy kojarzy się z "Jak możńa nie wiedzieć co w nas może siedzieć" i 3 pochodnymi tej durnej reklamy.

Kaleta i Laktacyt oraz dziadku autostopowicze z Wenecji... no i na koniec...

"Malaga tiki taki i kasztanki"...
        • ewa9717 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 23.10.09, 09:22
          A na mnie depresyjnie wpływa ta smętna matka czworga dzieci.
    • Gość: minastirit Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.09, 12:20
      Nie będę oryginalna:
      -turbodymoman,
      -"z dziećmi w roli głónej" i tu krołuje paula to jest krowa..://(wyjątek to
      reklama marci,ta śliczna dziewczynka z blond sprężynkami i takim cudnym
      spojrzeniu,słodziara),
      -kostki,pomysły,buliony itp,
      -na wszy i gnidy,zaparcia,(w tej kategorii najlepszy to colon c na "przepychanie
      masy kałowej";//),pani Lipowska"drobinki jedzenia dostawały się pod
      protezę",grzybice,hemoroidy,prostaty itd.
      -serki almette:/jak słyszę tą melodyjkę to mam wrażenie,że zaraz zejdzie z
      ogromnych schodów odziana w powłóczystą suknie,nienagannie ufryzowana..kristel
      carington a potem pojawi się napis"dynastia",
      -EURO-RTV-AGD-przenigdy nie kupię tam nawet baterii,
      Aha i jeszcze reklamy providenta,kompletna głupota.Komuś zepsuła się
      lodówka/pralka i zamiast wziąć ja na raty(z małym lub zerowym procentem) to
      dzwoni po panią z providenta, w którym to kredyty są oprocentowane w granicach
      60-80% (ci co wymyślali hasło media marktu-nie dla idiotów-mieli chyba na myśli
      takich co to mogą wziąć w normalnych bankach a biorą w providencie).A trzeba
      dodać,że ta rodzinka od zepsutej pralki/lodówki nie wygląda jakby żyła za dwa
      zasiłki dla bezrobotnych.Jak widzę panią z providenta w angielskim swetereku i
      perełkach na szyi to zaraz mam przed oczami moich okolicznych
      przedstawicieli,które to (w większości panie) jeżdżą na starych składakach typu
      wigry-3 z papierosem w buzi i ścigają niesolidnych kredytobiorców.

To tak w szczegółach a poza tym,to złości mnie okropnie "przesłanie"reklam
      czyli:zawsze trzeba być "zwartym i gotowym"-chorować nie możesz,broń
      Boże.Wszystko musi dziać się "od ręki" tzn jedna pastylka-jesteś zdrowy,jedna
      pastylka-masz wzwód,jedna pastylka-jesteś w dobrym nastroju..itd
      Drażni mnie też ten pokazywany obraz "szczęśliwych rodzinek".Te mamusie są takie
      beznamiętne,sztuczne,(i tu palma pierwszeństwa dla mamusi"ból zatrzymała całą
      zabawę..i już po chwili pędziliśmy na karuzelę"chyba nurofen czy coś innego na
      ból),że nawet gdybym była facetem na silnym ssaniu to nie pomyślałabym o takiej
      ani przez chwilę(zresztą tatusiowie też są tak niekiepscy,albo metro albo
      gamonie do kwadratu)
      Chociaż turbodymoman raz mnie rozweselił kiedy mój mąż robiący od dwóch miesięcy
      miniremont powiedział,że w łazience moczą się pędzle:))Stanął mi wtedy przed
      oczami wspomniany wyzej ..men wyskakujący z wanny i śmiałam się dłuugo.Ale to
      chyba nie zasługa reklamy tylko początek załamania nerwowego na skutek
      przedłużającego się remontu:)
      • shecat Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 23.10.09, 12:32
        a mnie wkurza jak w reklamach nas indoktrynuja: trzeba jesc owoce i warzywa, ale
        zamiast dac dziecku owoca i warzywo daj mu soczek i bedzie wypas.
        • Gość: groszek Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.swietojanska.net 23.10.09, 15:15
          Pan od zatanistów (?!!!) który już nie musi rzukać, żukać (ciekawe jak miał
          tekst napisany?)
          Pani do rutinoscorbinu z czwórką dzieci i wadą wymowy (czy ona nie występowała w
          którejś jogobelli gdzie owoce som ze krzaczka)
          • Gość: sofi Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.chello.pl 23.10.09, 23:27
            mnie wkurza dzieciak od Cyfrowego Polsatu który mówi ze lubi z dziadkiem oglądać
            filmy o zwierzętach brrr....
            denerwująca jest tez reklama jakiegoś syropu/leku na przeziębienie gdzie
            małżeństwu niemowlak się rozchorował, tatuś pobiegł do apteku i powiedział że
            coś tam mu polecili a żona na to "o , bardzo dobrze" (czy coś w tym stylu)nie
            wiem skąd takich drewnianych aktorów wzięli
          • reseda groszek geniuszu!! 27.10.09, 09:58
            zdjąłeś mi kamień z serca, wrzód z żołądka i bielmo z oczu... to ja
            męczę się jak potępieniec, skąd znam te podbite oczy i beznamiętną,
            nieskażoną myśleniem twarz, dlaczego prześladuje mnie we snach ten
            monotonny głos o "wspaniałych dzieciach, czworgu dzieciach"??. Czemu
            trzęsącymi się rękami wyłączam w panice choćby głos...

Toż to są chrupiące dzieci zerwane zez krzaczka, dzieci na
            śniadanie, na obiad i na kolację. Polecane każdemu. Jak będą dorosłe
            też zostaną owocem...jak mamusia-zombi.
    • princessofbabylon Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 23.10.09, 17:17

Mam następnego kandydata. Cyfra+ i ta pierd.olnięta pioseneczka, a
      la hinduska, czy jakaś tam. No szlag mnie trafia jak słyszę ten
      idiotyczny świergot.
      • Gość: 3,14-Roman Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.146.16.41.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.10.09, 00:24
        Caaaaanal Pluuuus iiiiiiiiii ejdż-biiiiiiii-oooooooo!

Ta kobieta tak piszczy, że mam wrażenie, że odbiornik mi pęknie.

1) Jak można nie wiedzieć co w nas może siedzieć? W naszych brzuszkach, proszę państwa, g.ówno siedzi. Niektórzy powiadają, że w brzuszku siedzą fasolki, ale większość uważa, że fasolki to "pod sercem" siedzą. Ja w to nie wnikam.

2) Super Załoga pomagająca mamie w spełnieniu supermisji: dostarczeniu 5 porcji owoców i warzyw potomkowi. A ojciec to co, pies?

Porcją może być owoc, warzywo czy sok. Znając życie, dzieci będą wybierały witaminy w postaci cukierków owocowych. Albo tak zwanych "napojów", w których owoce występują w postaci "identycznej z naturalną".

3) Homo nonsapiens, który kupuje sobie autko "czerwone, żeby pasowało do torebki mojego słoneczka". A potem bagażnik. I przyczepę. Kempingową. Na wszystko bierze radośnie kredyt. I może miałby z tym kłopoty, ale z nieba spada mu dobre Mzimu, które zamienia wszystkie jego kredyty na jeden z niższą ratą. I wszyscy się cieszą, bohater i słoneczko jego, nawet nie wpadłszy na pomysł przeliczenia tej wspaniałej oferty. No bo przecież, myśli sobie bohater, jak za miesiąc płacę mniej, to i w sumie mniej zapłacę. A Mzimu w kącie stoi i ręce zaciera z radości.

Swoją drogą brakuje mi w tej reklamie zakończenia: do słoneczka i bohatera przychodzą Ponurzy Panowie z Amstaffem zwani Windykatorami, zabierają autko, przyczepę, bagażnik, ba, nawet torebkę słoneczka i na koniec spuszczają tak zwany oklep bohaterowi.
        • nocna-marka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 24.10.09, 12:01
          Właśnie mnie zaatakowała reklama z dwiema starszymi paniami. Rozmawiają przez telefon. Jednej coś strzyka czy cieknie, gdy robi przelewy przez internet. Jeszcze staruszek-idiotek brakowało w reklamach. To już mamy.
          • katja_24 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 27.10.09, 12:21
            Ta, ktorej strzyka i cieknie wyglada, jakby jedna noga byla juz na
            tamtym swiecie.
            • Gość: emilla112 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.111.238.66.static.crowley.pl 23.12.09, 11:49
              I wogóle są jakieś takie nieporadne. Tyle lat żyją na świecie, a nie wiedzą że
              zmiana banku to bardzo prosta rzecz.
              W dodatku są strasznymi niedowiarkami, "jak nie wierzysz, sprawdź sama na www..."
              Babcia musiała żyć w strasznych czasach, całe życie ją oszukiwali, to przecież
              sąsiadka/koleżanka również oszuka.
    • bride-to-be Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 24.10.09, 21:55
      Rozwala mnie reklama ery z panienkami w górach które 'w jednej chwili mogą stać
      się niebezpieczne'. Jedna z nich skręciła nogę więc całe szczęście że miały ten
      telefon w erze to zadzwoniły po chłopaków, a następnej scenie one 2 i tych 2
      chłopaków zadowoleni sobie idą. widać tak źle z tą nogą nie było.I gdzie tu
      logika? to same iść nie mogły?
      • Gość: Dyrman Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 22:43
        Moje typy:
        1. "Amerykancki men" w McDonaldzie - no szlag mnie trafia, jak ta reklama leci.
        O co w ogóle w niej chodzi? Ten gość nawet nie stara się mówić z amerykańskim
        akcentem, a babki mało ze śmiechu nie pękną...
        2. Śniadanie z Nutellą - jak słyszę "mleko, sok i kanapki z Nutellą", to sobie
        myślę, że jeszcze mogą do tego mleka i soku herbatę zrobić, bo dzieciak może się
        odwodnić...
        3. Matka Polka Rutinoscorbinowa - jak ma czwórkę tak wspaniałych dzieci, to
        czemu tak panicznie boi się zachorować na przeziębienie czy grypę...
        4. ING w Stanach - co za baran wywiózł Kondrata do Stanów z pomarańczową kukłą,
        pomarańczowymi balonami etc. i wmawia, że to Polacy uczą oszczędzać. Na Boga,
        przecież to wszystko nawet totalny debil skojarzyłby raczej z Niderlandami...

A z innej bajki - to rozwaliła mnie reklama Monaru w przerwie "Mam Talent". Oni
        wiedzą, gdzie uderzyć. Jak oglądam co poniektórych jurorów, to myślę sobie, że
        jest to przekaz do konkretnego adresata.
        • Gość: Dyrman Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 22:47
          A - i jeszcze reklamy internetu Orange.
          Po pierwsze - nie ma innych marzeń, jak tylko te o lataniu.
          Po drugie - laska, która po kilku zabawach ze znajomymi pilotami w mundurze (sic!) zasiada za sterami samolotu rejsowego, to jakaś narkotyczna wizja agencji reklamowej! No ludzie, bez kitu! Takie rzeczy to raczej w Erze, że tak sarkastycznie zakończę ten wywód...
          • arcadios1987 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 25.10.09, 23:54
            Oj tak, panienka która spełniła marzenie o lataniu załamuje mnie jako wielkiego miłośnika lotnictwa. Normalni ludzie do licencji pilota liniowego szkolą się baaaardzo długo. Tej licencji nie dostaje się od ręki, za same marzenia. Rozumiem, gdyby panna zaczęła latać szybowcem, ale nie maszyną rejsową. Dobrze, że chociaż usadzili ją na miejscu pierwszego oficera, bo gdyby siedziała na miejscu kapitana to już byłoby przegięcie w skali max.
            • Gość: 3,14-Roman Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.146.44.88.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.10.09, 13:47
              Mogli ją posadzić na siedzeniu kapitana w samolocie rejsowym podczas rejsu, powstałaby wtedy polska wersja: "Czy leci z nami pilot?"

A co do Zakopowera i banku:
              https://i.demotywatory.pl/uploads/1256288691_by_mar00_500.jpg
              • Gość: ytre Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 16:29
                Radiowa reklama Saturna. Baba mówi takim głosem, że strach się bać.
                Nie jestem szczególnie bojaźliwy ale do Saurna na zkupy, na wszelki
                wypadek, się nie wybieram...
    • Gość: wrrrrrrr Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.09, 18:21
      Wkurza mnie koleś z reklamy MixPlusa. W ogóle wkurza mnie cała ta reklama: 1. częstotliwość jej nadawania, 2. przeżywające miny tego konesera (mam wrażenie, że zaraz mu ozór na brodę wyleci), 3. badziewna muzyczka, 4. kolesiowi nie podoba się pan z akordeonem - no jasne, nie musi się podobać, ale to pogardliwe rozczarowanie na obliczu młodzieńca...
      • Gość: skanke Pusty sms IP: 80.240.166.* 27.10.09, 10:18
        i ten starszy pan w garniturze, tak z przejęciem namawia do wywalenia kasy, że
        wcale mnie nie przekonuje, a wręcz wkurza
      • Gość: Teramy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.09, 07:43
        Reklama aspiryny: Wieczorem facet zachorował, a rano mieli mieć
        gości i zapobiegliwa kobieta rozpuściła mu tabletkę. Facet
        oczywiđcie cudownie ozdrowiony przeciąga się rozkosznie, a pod oknem
        już dokazują przyjaciele, którzy właśnie przyjechali.
        Pogratulowa kumpli-jajcarzy, którzy przez okno wrzucają kulki ze
        śniegu. Faktycznie fajna zabawa...
        • Gość: nuka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dip.t-dialin.net 28.10.09, 10:06
          "Wnusiu, ugotowałam twój ulubiony żurek" - era

i ostatnio twarz Netii Kot
          "adin, dwa...." wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
          • ewa9717 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 28.10.09, 10:22
            Dżuma mną trzęsie, gdy widzę i słyszę tę smętną wieloródkę, która
            nie może sobie pozwolić na choroby, no i że powiedzieliśmy
            Amerykanom.
            • Gość: zzdno Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.09, 11:15
              kiedy czuje sie niewyrażnie... brrr
    • Gość: holy.schlamoly Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.netis.net.pl 29.10.09, 12:46
      Od jakiegoś czasu irytuje mnie reklama KFC i ich cztery odjazdowe składy. Tylko że ja za skarby świata nie wiem co oni tam naprawdę mówią. Za każdym razem kiedy pojawiają sie na ladzie owe zestawy-wagony ja słyszę "Cztery odjazdowe składy. BISMARK."
      No i ten Bismark tak mnie denerwuje.
      Mam kolejowe skojarzenia. był skład kopernik nad morze a tu nagle pruski Bismark.
      • dzidzia_bojowa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 30.10.09, 20:12
        Wzdraga się nerwowo na widok reklamuy preparatu na gardło Gardlox.
        Przede wszystkim nie rozumiem ani słowa z tego co mamroczą
        występujący tam a ktorzy, po drugie przeraża mnie ich wygląd. A z
        natury to ja bojąca nie jestem...
        • dzidzia_bojowa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 30.10.09, 20:15
          Czemu na gazetowym forum nie można edytować? Ja się pytam!
          Oczywiście:
          -wzdragam
          -reklamy
          -aktorzy
          -którzy
          • Gość: pixi muchy w ataku IP: *.strefa.com 31.10.09, 09:44
            Pojawiła sie ostatnio reklama proszku do prania z latającą muchą-
            ,,pierze tak że mucha nie siada". Niestety, dla mnie muchy plus
            czystość to brak czystości. Lepszy byłby motylek, bez wątpienia.
            • Gość: spacja Re: muchy w ataku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.09, 02:09
              reklama mcdonald's "po amerykańsku" - towarzyszka poligloty szczerzy zęby na
              każde jego otwarcie ust, a mnie się ten grymas po nocach śni, koszmar!

reklama jakiejś czekolady, gdzie do przedziału pociągowego wchodzi kostka tejże
              i zaczyna IDIOTYCZNĄ rozmowę ze szczęśliwą rodzinką (kto to w ogóle dubbingował,
              brrr!)

oraz reklama czegoś bodajże na problemy z prostatą, bo pokazuje scenki z życia
              mężczyzny z komentarzem jakiejś nawiedzonej lektorki:
              PSI PSI?
              bo musi do toalety pognać.

psi psi!!!! jasna cholera, psi psi? PSI PSI?! absurd!

oraz reklama środka na potencję, gdzie widzimy babę ujeżdżającą byka, a potem
              spoconą padającą na łóżko. nie ma to jak reklama środka na MĘSKI PROBLEM, gdzie
              kretynkę robi z siebie KOBIETA.

• Gość: kot_kreskowy84 Re: muchy w ataku IP: *.icpnet.pl 18.11.09, 09:56
                O tak! Psi, psi od dawna jest u mnie w czołówce najdurniejszych reklam :D

Ale za to ostatnio do łez rozbawiła mnie reklama, chyba Cyfry + albo jakiejś innej telewizji: "a to kto?" A to Gwiazdor. On rozdaje w Wielkopolsce" :D:D:D
                • princessofbabylon Re: muchy w ataku 24.11.09, 20:43

Gość portalu: kot_kreskowy84 napisał(a):

> Ale za to ostatnio do łez rozbawiła mnie reklama, chyba Cyfry +
                  albo jakiejś in
                  > nej telewizji: "a to kto?" A to Gwiazdor. On rozdaje w
                  Wielkopolsce" :D:D:D

Też mi się podoba :)
            • reseda muchy - moja wykładnia;-) 16.11.09, 13:11
              Muchy, jak wiadomo, siadywać lubieją na "brudzie, smrudzie i
              ubóstwie". Motylki, jako istoty nieomalże duchowe, nijak nie
              przystają do tej reklamy.
              Wymowa: pierzesz w INNYM proszku - walą do ciebie muchy stadami (z
              powodów wyż. wym.)i chamsko siadają, gdzie popadnie napawając się
              wyżej wymienionymi atrakcjami.
              Jak pierzesz w NASZYM proszku, to "mucha nie siada", bo porażająca
              czystość gryzie ją w odwłok i łapki. Broń chemiczna.
              • arcadios1987 Re: muchy - moja wykładnia;-) 20.11.09, 23:19
                Jeśli ktoś nie zauważył, to właśnie mamy w TV święta :) Od jakichś dwóch tygodni zewsząd atakuje piękna zima, mikołaje i świąteczne promocje. Oczywiście pojawiła się też świąteczna mutacja reklamidła Ery. Tym razem patologicznie słodka rodzinka przerzuca pomiędzy sobą obowiązek kupienia prezentu dziadkowi. Łańcuszek kończy się na najmłodszym jej członku, który tonem podobnym do osiedlowego dilera uzgadnia z Mikołajem sprawę prezentu. "Ty, Mikołaj!" A szacunku do starszych mamusia szczyla nie zdążyła nauczyć. Zresztą nie dziwota, skoro panują tam takie patologiczne stosunki.
                • barwin555 Re: muchy - moja wykładnia;-) 20.11.09, 23:24
                  reklamy m.banku -brrrr ,działają na nerwy
                  • Gość: justys mbank IP: *.chello.pl 22.11.09, 16:11
                    a mi dla odmiany reklamy mbanku bardzo się podobają :)
                • Gość: Gosc Bałwoplus IP: *.chello.pl 23.11.09, 21:28
                  Simplusowy balwan z niekompletna hebanowa klawiatura ustna...
                  I jeszcze ta "piosenka"...
                  • korkodyl Re: Bałwoplus 03.12.09, 05:50
                    Kurcze a mnie jakos pozytywnie rozwala ten balwan
                    Nie potrafie wytlumaczyc dlaczego :)
                • janko_z święta w reklamie 24.11.09, 13:49
                  Ostatnio w radio grasuje jakaś podstarzała chórzystka kościelna - niemiłosiernie katuje "Wśród nocnej ciszy" a kończy skrzekliwie: bądź grzeczny, zamawiaj na alleg...

Makabra
                  • Gość: Brunner Re:bph IP: 213.17.128.* 25.11.09, 22:17
                    Urzędnik w banku BPH przekonujący parę klientów do lokaty tocząc kulę śniegową.
                    • Gość: winona Re:bph IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.11.09, 00:38
                      ING - zawsze mieli durne i wku*wiające reklamy. A teraz wku*wia mnie
                      ten przemądrzały "internetowy" debil.
                      • sohee Re:bph 28.11.09, 01:12
                        Do szału doprowadza mnie Horodyńska, która trajkocząc po francusku (po polsku
                        już nie łaska?) namawia do kupna dezodorantu bo a nuż wygram i pojadę do Paryża,
                        na nieszczęście z nią.
                        Pariiiii! Tfu!
                        • Gość: Nessa Re:bph IP: 217.17.47.* 30.11.09, 12:50
                          W radio - "rozkoszne" dziecko mówiące coś w stylu "Mamusiu, co mi przykleiłaś na piżamce?" I same zdrobnienia: piżamka, plasterek, nosek, katarek... wrrr...
                          • Gość: imbir Re:bph IP: *.multimo.pl 01.12.09, 19:57
                            Jak to słyszę, zawsze odpowiadam "kozę z nosa". Nie wiem czemu, takie mam
                            skojarzenie... :/
                            • default O właśnie koszmarna Julcia :( 02.12.09, 14:53
                              Ten afektowany sztuczny głosik "Mamusiu, a co ty mi przykleiłaś na
                              piiżaaamceeee" , "A co to jest aromaktiiiifffff" - dostaję dreszczy
                              i odruchów wymiotnych :(
    • Gość: Kaga9 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.radom.vectranet.pl 03.12.09, 02:09
      Do kretyńskiego Kostka z reklamy czekolady oraz Holiłuuud Krispi Cziken dorzucam
      mistrza bolera z reklamy z Iwoną Pavlovic. Jego bezdennie durna mina...pomocy.

Za to Mikołaje plus Gwiazdor- baardzo zgrabna pointa. Super.
    • Gość: majkel Żarówki OSRAM! IP: *.p1.InterArena.pl 03.12.09, 08:55
      Czy im naprawdę nikt nie powiedział co to słowo oznacza w Polsce? Kilka lat temu FIAT musiał zrezygnować z nazwy dla modelu Panda (miał się nazywać Gingo) bo w krajach hiszpańskojęzycznych oznacza to coś obraźliwego. Ale w Polsce okazuje się, że można publicznie obrażać.
      Proponuję nowe hasło reklamowe dla producenta:
      OSRAM, OSIKAM, ORZYGAM!
      • czerwcowy_imbir Re: Żarówki OSRAM! 03.12.09, 13:55
        Tylko tak się składa że Gingo, to nazwa modelu a nie firmy. To tak
        jakbyś chciał, aby firma Toyota zmieniła nazwę z Toyoty na inną bo w
        jakimś kraju to słowo jest obraźliwe. Są, na przykład takie
        kosmetyki Pupa, znane na całym świecie. I co? Myślisz, że zmienią
        nazwę np na Beauty bo w jednym kraju Pupa znaczy to co znaczy?

A co do Gingo to z tego co wiem, nazwa została zmieniona po
        interwencji koncernu Renault, któremu nie podobała się nazwa podobna
        do nazwy ich własnego modelu - Twingo.
    • Gość: olka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.in-addr.btopenworld.com 03.12.09, 18:39
      reklama jakiegos holinexu czy tam innego ustrojstwa na gardlo i ta
      kobieta z diwna fryzura, brunetka z takim zarostem w trojkat na
      czole, widzeliscie? Nigdy wczesniej czegos takiego nie widzialam.
      Grzywke powinna kobiecina zapuscic czym predzej! Skad oni ja
      wytrzasneli?
      • Gość: anu Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: 94.254.255.* 06.12.09, 13:32
        Dla mnie to fryz na Myszkę Miki. :-)
      • reseda Ta, co bredzi: "taka już jestem... 06.12.09, 18:49
        że muszę sprawdzić osobiście"? No...to kobieta Draculi jest!
        A fryzura firmowa.
        • Gość: zonk Re: Ta, co bredzi: "taka już jestem... IP: *.radom.vectranet.pl 15.12.09, 20:44
          nienawidze!!! wesolego kostka. jak go widze, mam ochote atakowac
          ekran lopata. Bezczelny arogancki cham, jakich teraz niestety coraz
          wiecej. zabic!!!
          i CENKA opadajaca na swieta. nigdy tam nic nie kupie!!!
    • jul-kaa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 15.12.09, 21:20
      Nienawidzę chłopaka z reklamy Twixa, który nauczył się słowa "karmel"
      Jeszcze bardziej nienawidzę baby, która "zrobiła bitki". Do tego stopnia, ze
      nawet nie wiem, czego to reklama :)
      • Gość: babjaga Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: 94.254.223.* 15.12.09, 23:24
        Szczękościk i nerwowe poszukiwanie pilota "jestem internetowy" ING, zabiłabym i wyrok uniewinniający mam jak w banku. Nie cierpię gościa grrr.
        • kleks.keks.eks.seks Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 17.12.09, 00:15
          O boże, tak, reklama internetowego to straszne dno wywołujące agresję!
          • Gość: me Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.acn.waw.pl 17.12.09, 16:28
            A ja bardziej niz Kostka z reklamy czekolady nie znosze idiotycznej mamuski,
            ktora z takim usmiechem totalnej debilki zgaduje 'rodzynki??' No norrrmalnie
            ubilbym!!! Tez mi kurna rozrywka: zgadywanie jakie nadzienie ma przerosnieta
            gadajaca kostka czekolady. Ale wszyscy bawia sie super, a mamuska to juz
            normalnie na haju! Argh!!
            • Gość: Bara Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.09, 16:59
              Chór bałwanów wznoszących swój głos ku niebu i zachwalających wypaśny
              telefon...Przerażające maja paszczęki jak Buźka w filmach Bonda.Chyba będę się
              bała bałwana ulepić, a taki piękny śnieg spadł.
            • Gość: bell Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.toya.net.pl 17.12.09, 17:04
              W radiu leci reklama jakiegoś biura podróży reklamowanego przez sepleniące
              dzieci. NOOOOŻ. Sepleniące dzieci są takie fajne?
              DO LOGOPEDY, a nie do radia.
              A karp, któremu cenka opada wyzwala we mnie mordercze odruchy!
              • Gość: me Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.acn.waw.pl 18.12.09, 00:01
                > A karp, któremu cenka opada wyzwala we mnie mordercze odruchy!

O tak, od czasu Zanet Kalety i jej intymnych tematow oraz krzyczacej kobiety w
                reklamie bodajze Euro RTV AGD nic nie wzbudzalo mojej nienawisci w radio tak jak
                karp z opadajaca cenka. Koles powtarza to tyle razy i ostatni raz takim
                koszmarnym tonem, ze normalnie dalbym mu w pape. Nie interesuje mnie, ze to
                aktor, ze to jego zawod i ze oplacil z tego obiad rodzinie - to jest totalne
                zeszmacenie sie, siegniecia dna i wstydzilbym sie na tym obiedzie tej rodzinie
                pokazac po nagraniu czegos takiego!
                • Gość: parampampam Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.09, 21:46
                  jest taka reklama ery, ze 3 wypacykowane paniusie maja dostać rózgi, i jakiś
                  niewydarzony gó...arzowaty mikołaj próbuje je zaskoczyć w domu... a tymczasem
                  one kradną mu skuter.

MUZYKA w tej reklamie to zbrodnia. przerobili "jingle bells", fragment 'laughing
                  all the way' jest śpiewany, jakby piosenkareczka miała wybić pół miasta, albo
                  przynajmniej pie...ąć mikrofonem w ścianę. Po prostu NIE MOGĘ tego słuchać. A
                  i reklama zupełnie bez sensu.
                  • poecia1 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 18.12.09, 23:15
                    Moim zdaniem ta reklama ma podejrzany podtekst seksualny. Mikołaje w
                    lateksie?!
                    • Gość: Parampampam Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.09, 01:54
                      Fetyszszszsz świątezny :P
                    • Gość: me Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.acn.waw.pl 19.12.09, 11:06
                      > Moim zdaniem ta reklama ma podejrzany podtekst seksualny

Tylko podtekst?? A co powiesz na 3 dziunie w ponczochach z podwiazakami i golymi
                      udami na snieznym skuterze??
                      Copy writerzy pojechali po linii najmniejszego oporu: damy seksowne laski,
                      'dowcip' o rozgach i przystojnego niby-Mikolaja, a przyprawimy to quasi-rockowa
                      przerobka Jingle Bells i sie ziomy beda cieszyc z fajoskiej reklamy. Tylko
                      reszta widzow ma bole w kregoslupie na widok tej reklamy (bo tak szybko siega po
                      pilota). Fail!
                      • Gość: heca7 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.09, 23:55
                        Mnie w tej reklamie odrzucają puste uśmiechy panienek i to jak sztucznie sobie
                        siedzą na tym skuterze. One wcale nie odjeżdżają same!na kilometr widać że są
                        ciągnięte( mogli to lepiej nagrać) a miny mają jak kandydatki na miss Polonia;)
                        • Gość: winona Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: 78.8.104.* 22.12.09, 00:01
                          Pan Karp. Gdzie na końcu dziecko pyta: - A kiedy będą prezenty?
                          I ogólny śmiech rodzinki, tak sztuczny, że aż żenujący. Masakra!
                          • the_dzidka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 22.12.09, 10:13
                            > Pan Karp. Gdzie na końcu dziecko pyta: - A kiedy będą prezenty?

A o co własciwie chodzi z tym panem karpiem? Bo na końcu pojawia się
                            informacja "program współfinansowany ze środków Unii Europejskiej".
                            Ki diabeł?

> I ogólny śmiech rodzinki, tak sztuczny, że aż żenujący. Masakra!

No, bo to jest TAAAAKIE śmieszne :-/
                            • katja_24 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 22.12.09, 18:38
                              I te oklaski towarzyszace otwieraniu prezentow. Faktycznie, wyczyn
                              nie lada, dzieciak SAM otworzyl paczke. Szlag mnie trafia :/
                          • Gość: me Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.acn.waw.pl 22.12.09, 16:02
                            > na końcu dziecko pyta: - A kiedy będą prezenty?
                            > I ogólny śmiech rodzinki, tak sztuczny, że aż żenujący.

Tak, mnie tez to strasznie razi. Ktos sobie wymyslil, ze pokaze taka
                            ultra-pierdzaco-szczesliwa tradycyjna rodzinke, ale przegial.

Po pierwsze co w tym tak mega smiesznego, ze dziecko pyta kiedy beda prezenty??
                            Zazwyczaj tak jest, ze dorosli jeszcze chca posiedziec i ponazerac sie, a dzieci
                            juz nie moga doczekac sie prezentow.

Po drugie rodzina smieje sie okropnie sztucznie, no jak smiecho-automaty.
                            Ha-ha-ha. Koszszmarr!

Po trzecie dzieci otwieraja jakies totalnie badziewne prezenty, jakis drewniany
                            pociag? No blagam, ktore dziecko w wieku tych z reklamy ucieszyloby sie z czegos
                            takiego?? Ewidentnie kolejny element puzzli w glowach scenarzystow dopelniajacy
                            ich wizje ultra-tradycyjnych swiat. Moze to sie w XIX wieku dzieje?

Po czwarte rozochocony dziadek krzyczy i bije brawo przy otwieraniu prezentow.
                            Czemu?? Bo dzieci nie sa debilami i udalo im sie odwinac papier czy tak sie
                            cieszy z badziewiastych drewnianych koszmarkow? Pewnie sam to kupil i usiluje
                            zmusic innych do przyznania jakie to fajne prezenty :P

Ogolnie reklama-horror! I copywriterzy i rezyser odwalili denna chalture i
                            wzieli kase za kolejna ohydna zapchaj-dziure, ktora straszy widzow.

A czego to w ogole reklama? Bo mnie tak odrzuca, ze nawet nie wiem. Ktos tu
                            pisal, ze to jakas kampania spoleczna, finansowana z UE? No to jeszcze lepiej :/
                        • Gość: Kaśka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.09, 22:30
                          Jedna z tych panienek na skuterze to moja znajoma, taka Sylwia Sucharska, mocno
                          rozchwytywana modelka. W reklamie działa na nerwy, ale pocieszające jest to, że
                          na codzień jest ok.
                • Gość: lulu brown Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.chello.pl 21.12.09, 20:10
                  to miał być karp?
                  ten debil tak bełkocze, że umyka cały sens tej reklamy
    • lamowata Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 20.12.09, 09:46
      Nie cierpię Turbodymomena, czy jak mu tam.
      • amy4 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 22.12.09, 10:55
        seria reklam plusa z bałwanem - miało być pewnie śmieszno-
        surrealistyczno -absurdalnie a wyszła największa świąteczna
        irytująca kicha od czasu reklamy "a co ty chcesz na święta?" (chyba
        ery...) koszmar, grrr......
      • tarkovsky Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 05.03.10, 21:49
        Jak słyszę jak Makłowicz mówi po francusku w reklamie Cisowianki, to
        tak jakby prąd przechodził po moim ciele. Przez tę reklamę
        znienawidziłem człowieka, chociaż wcześniej uwielbiałem oglądać jego
        programy. Bon, Qui, Qui - jak świnia bełkocze.
    • Gość: kochanica_alika Zdecydowanie Laremid !!! IP: 62.182.228.* 23.12.09, 10:45
      i wszystko ... jasne
      • Gość: al Re: Zdecydowanie Laremid !!! IP: *.chello.pl 23.12.09, 11:55
        Pani, która miała szczęśliwy dzień na karuzeli a jej dzieciaki śmiały się i
        dokazywały. Do dziś nie wiem co ona reklamuje bo po słowie 'dokazywały' zawsze
        wyłączam telewizor.
        • Gość: Kakura Re: Zdecydowanie Laremid !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.09, 12:51
          Reklama szczepionek z głosem Magdaleny Różyczki.Porażająca i przerażająca, nie
          zaszczepisz -dziecko ci zaraz zemrze albo przynajmniej w stanie ciężkim w
          szpitalu wyląduje.
          • Gość: Kakura Re: Zdecydowanie Laremid !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.09, 13:12
            Gość portalu: Kakura napisał(a):

> Reklama szczepionek z głosem Magdaleny Różyczki.Porażająca i przerażająca, nie
            > zaszczepisz -dziecko ci zaraz zemrze albo przynajmniej w stanie ciężkim w
            > szpitalu wyląduje.
            ups zapomniałam dodać że Pani Różyczka kojarzy mi się tylko i wyłącznie z
            pomorem nieszczepionych dzieci.Próbowałam ostatnio obejrzeć jakiś serial z tą
            panią ale nie dało rady.
    • Gość: mmandragora Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.217.146.194.generacja.pl 06.03.10, 12:46
      Jak dla mnie, to nie ma niczego gorszego od reklamy jednego z proszków, w którym tatuś z dzieńmi zjadł sliwki, które miały być przeznaczone na placek. Co za ludzie wymyślają tak sztuczne, głupie i denerwujące reklamy? "tato, a czemu w tym placku nie ma śliweeek?" "bo to jest nowy pomysł mamy" pomysłowa mama, blebleble.. i oczywiście kobieta zajmująca się praniem, kiedy to panowie napychają brzuchy, urocze
      • Gość: jakaja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.centertel.pl 23.03.10, 15:32
        A mnie strasznie wkurza i licze, że ktoś mi to wytłumaczy o co
        chodzi w tej reklamie. O jak się cieszę, że powstał taki wątek
        licze, że mi teraz wszystko bo ni cholery nie rozumiem reklamy Żywca
        (zdaje się) cała czarno biała i jakiś brodaty facet pobrzdąkał
        chwilę na gitarze i zawył "Jeszcze wszystko będzie możliweee...." Po
        czym sam się z tego histerycznie uśmiał i sam sobie
        przytaknąłm "Taaak". O co tu chodzi? Czy ten facet to
        jakiś "celebryta" czy co i jak się ma to do piwa?
        • Gość: Monika Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.centertel.pl 23.03.10, 20:48
          "Czy ten facet to jakiś "celebryta" czy co"

Tym pytaniem ośmieszyłaś/eś się dokumentnie.
          • Gość: jakaja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.centertel.pl 24.03.10, 09:08
            Nie obchodzi mnie twoje zdanie. Czytaj ze zrozumieniem jaki jest
            temat tego watku Monika!
            • Gość: jakaja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.centertel.pl 24.03.10, 09:36

Jeśli się powtórzę to przepraszam ale nie czystałam całej III części
              wątku. No i kolejny cykl reklam Volkswagen Bank Direkt konto dla
              wolnych
              zawodowców obie z kolesiem i klientką są beznadziejne. Ale z
              kolesiem chyba bardziej.
              www.youtube.com/watch?v=icEoHazBqho
              Nie rozumiem przesłania, facet dba o bezpieczeństwo innych m. in.
              wrzucając suszarkę do wanny??? Ale pomijając to wszystko to CO TA
              REKLAMA MA WSPÓLNEGO Z KONTEM W BANKU?????
        • Gość: adasq Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.10, 15:16
          w tej reklamie wojtek zarabia kase. w podobnej z tego cyklu zarabia
          kase krzysiek. reklama skierowana jest do facetów koło 40 więcz
          racji wieku możesz nie wiedzieć o co biega.
          no ale najważniejsze, że najlepsze dopiero przed nami
          • aaricia_szalona Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 05.04.10, 14:41
            Brawo dla firmy ubezpieczeniowej, której agenci są "równie rzeczowi" jak
            ta pokurczona kapucynka o głosie debila. Jakbym wzięła ten segregator i mu
            przyje...ała, to ino raz.
    • Gość: ka-mi-la789 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.10, 21:55
      Radosny kretyn nie umiejący wykonać jednego ruchu bez uświnienia się
      od stóp do głów z reklamy jakiegoś śmieciastego żarcia, bodaj z KFC.
      Mam ochotę go skopać i wytarzać w smole i pierzu.
      • heca7 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 25.03.10, 00:35
        Nastolatek drący się w reklamie małego głoda-Mamoooooooooooooooooooooo!!!!!!!,
        Mamooooooooooooooooooooo!!!!! bo nie ma nic do jedzenia. Nosz!%#@%&%%# jak moje
        się tak wydrze.....
    • Gość: naiwna Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.10, 22:40
      To pewnie grzech nienawidzić dziecka, ale... ostatnio dostaję
      szczękościsku kiedy słyszę: "to może się przytrafić i twojemu dziecku", a
      potem smarkacz otwiera wypełnioną po brzegi lodówę i wrzeszczy: "MAMO!!!
      NIE MA NIC DO JEDZENIA!!!!!", a tu już atakuje go Mały Głód, po prostu
      horror, i co to biedne dzieciątko o dwóch jedynie rączkach ma w tej
      sytuacji zrobić?! Na szczęście rodzicielka przychodzi z pomocą, każe mu
      zajrzeć za sałatę, za którą znajduje się kubeczek jogurtu.

Moim zdaniem to jedna z najdebilniejszych i najbardziej nietaktownych
      reklam ostatniej dekady. Myślę za każdym razem o tych wszystkich
      dzieciach, które muszą być dokarmiane w szkole. Niestety wcale ich w
      Polsce nie mało. I wyobrażam sobie, że oglądają tę reklamę, wszystkie te
      smakołyki w lodówce, i tego smarkacza, który chce jogurcik. Nawet gdybyśmy
      byli krajem bogaczy i problem niedojadających dzieci by u nas nie istniał,
      reklama jest idiotyczna bo pokazuje że szczeniakowi mamusia ma kupić
      jogurty, bo innego jedzenia on przecież nie musi jeść. Jogurt mu wszystkie
      składniki odżywcze zapewni. A resztę we frytkach z MD wtryni albo
      w "naszych tradycyjnych polskich" czipsach o smaku (???) zapomniałam już
      czego. Pewnie kartofli pieczonych na ognisku.
      • Gość: aku.rat Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.10, 22:51
        Jak widzę twarz sra.jącego chłopaka w reklamie z Super Esem, to szlag jasny trafia mnie na miejscu.

Obrzydzają mnie też dźwięki wydawane przez psa w reklamie Heyah. Buee. Rzygnąć można.
        • hajota Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 01.04.10, 12:41
          Nie w telewizji co prawda, tylko w radiu TOK FM: "NISZA!!! NISZAAA!!!"
        • Gość: zonk Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.radom.vectranet.pl 01.04.10, 18:41
          wesoly kostek i jego oblesnoglupawy spiew slodki moj orzechu....
          rzyg, rzyg do ntej potegi. Przenigdy nie tkne goplany!
          • iwu Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 02.04.10, 00:00
            Reklama Play. Dwóch dziadów, z których jeden mówi, że musi się
            ożenić i pokazuje zaokrąglony brzuch.
            Nawet nie chce mi się rozpisywać na ten temat.
            • Gość: ouch Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.10, 18:59
              Może się czepiam, ale reklama Heyah, w której zawsze na końcu
              słychać sztuczny głosik w typie galerianki: "Heyah", brrr.
    • kaga9 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 02.04.10, 01:18
      Reklama McD z Anią i jej przygłupim chłoptasiem z przetłuszczonymi kłakami,
      który, wyłażąc z szafy, składa zamówienie na hamburgera u tatusia Ani jak u
      kelnera.
      • Gość: ultra75 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: 147.185.160.* 02.04.10, 11:30
        Z ostatnio nadawanych - zdecydowanie "wesoły kostek" (Alpengold
        przoduje u mnie w beznadziejnych i wkur.. reklamach - mamusia
        nieumiejąca parkować była tak samo straszna...) i WSZYSTKIE reklamy
        Tesco z obleśnymi animowanymi bohaterami. Wrrrr...
    • kaga9 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 05.04.10, 14:47
      Kolejny faworyt. Głupkowato wyszczerzone, kudłate dziecko płci męskiej z reklamy
      jakiegoś czegoś do przyprawiania mięs, z kiepską intonacją wygłaszające do
      mamusi "tobie też by się udało". Co za nieudany twór...
      • Gość: nin Re: IP: *.pr2-nat.espol.com.pl 05.04.10, 19:36
        nie mam pojęcia, czego to reklama (maści jakiejś zdaje się), ale zapamiętałam
        podsumowanie, coś w stylu: "teraz twoje dziecko będzie przyklejać sobie blizny
        tylko dla zabawy" i bachor, odklejający sztuczną bliznę z policzka. WTF?! co
        trzeba mieć w głowie, żeby wpaść na coś takiego, się pytam?
        • Gość: jakaja Re: IP: *.centertel.pl 06.04.10, 12:07
          Number one na potęge terroryzujące w Święta durne reklamy Tesco
          o "wyduldanym" wywarze z cebuli z idiotycznym wierszykiem.
          Numero duo Anka ściskająca się ze swoim facetem, ojciec chce jej
          sprawić przyjemnośći i kupić coś w MC a tu nagle f.a..gas wyskakuje
          z szafy i składa zamówienie a po nim Anka, dno, rzyg, 7 metrów mułu
          i co tam sobie jeszcze chcecie.
          Po trzecie wszystkie reklamy delecty niezależnie czy to krem, czy
          budyń czy ciasto i matka latająca z tymi specyfikami bo reszta
          rodziny d... nie ruszy tylko wyje Mamuuuusiu zrób nam krówkę!
          Po czwarte cały obiad z woreczka i wmawianie, że jest to zdrowe i że
          całą rodzina naje się taką ilością.
          Po 5 Volkswagen Bank Direct konto dla wolnych zawodowców-wszystkie
          warianty tej reklamy. trzeba mieć pos.... żeby coś takiego popełnić
          bo nie wiem do kogo to ma trafiać.
          • Gość: baaaf Re: IP: *.radom.vectranet.pl 06.04.10, 22:05
            nieprawda, facet z tesco jest bossski! a wyduldales! weszlo to
            slownika :)
    • Gość: ... Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.ip.netia.com.pl 06.04.10, 12:35
      ...
    • princessofbabylon Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 06.04.10, 22:27
      Wiem, że już pewnie było nie raz, ale głupi dzieciak z reklamy serków Hochland z
      tym sir Lancelotem doprowadza mnie do spazmów. Mam ochotę zabić gnoja.
      • ibelin26 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 07.04.10, 10:32
        Wszystkie bachory z reklam Hochlanda są koszmarne, nadęte,
        przemądrzałe i sztywne jak kłoda drewna. Zamknąć w komórce albo na
        strychu, żeby nie straszyły.
        • Gość: elo Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.acn.waw.pl 08.04.10, 16:02
          Drodzy forumowicze, bardzo proszę Was o pomoc i wzięcie udziału w
          bardzo krótkiej ankiecie na temat "Wizerunku mężczyzny w reklamie'.
          Będę wdzięczna za poświęcone 5 minut :) Ankieta znajduje się tutaj:

tinyurl.com/y9vqdkj

Z góry dziękuję :)
          • Gość: falx cerebri Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: 213.25.20.* 09.04.10, 10:45
            Makłowicz i Cisowianka Pherhlażhhh - ciarki mi po plecach chodzą jak
            to słysze normalnie, jakby kto rysował szkłem po tablicy.

Reklama Heyah z psem - odgłosy jak z niemieckiego pornosa z lat
            osimedziesiątych XX w
            • Gość: cb Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 05.05.10, 11:07
              Gość portalu: falx cerebri napisał(a):

> Makłowicz i Cisowianka Pherhlażhhh

On niestety mówi: perlaSZ :\
              Zemby mnie bolą jak to słyszę.
    • tomek_mz Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 09.04.10, 12:06
      Powiem wam, że jak ja słyszę tą panią od niqitin to mnie normalnie skręca:/
      • Gość: ot off topic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.10, 01:30
        Po prostu uwielbiam ten wątek, bo wyję ze śmiechu przy każdym poście, gdzie wkurzacie się i przeklinacie na gówniarzy/plucie/ciasta/kremy/mamuśki/ubezpieczenia itp. :):))

Tak, jak na co dzień nie przeklinam, tak tutaj mnie to po prostu rozbraja :)
        Uwielbiam ten wątek i także nie znoszę większości reklam. ;)
        Pzdr
        • dailyemotion Re: off topic 18.09.10, 01:47
          Się podpisuję, nogami, rękami, cyckami i czym tam jeszcze popadnie :)
          Dzięki Wam mam zapluty monitor :)
    • ibelin26 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 21.04.10, 12:41
      Ostatni typ - jakiś, kurna, calgon albo inny badziew co to niby
      chroni pralkę czyli reklama radiowa w której pada retoryczne
      pytanie "Czy mieszkasz w regionie w któreym jest twarda woda"

Tak, mieszkam w regionie w którym jest twarda woda, tak twarda, że
      jak chcę sobie zrobić herbatę to ją muszę rąbać siekierą a przed
      kapiela używam znacznych ilości dynamitu.
      • babazzamiedzy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 21.04.10, 13:05
        A mnie się obiła dzisiaj rano o uszy reklama cholera wie czego, bo
        się wyłączam, ale usłyszałam coś o "orzeźwiającej OWOCOWOŚCI".
        Moim zdaniem może być "orzeźwiający smak owoców" ale co to
        qurna "owocowość"? warzywność? plastikowość? metalowość?
        No pogięło tych pożal się Boże speców od reklamy, a ta nowomowa aż
        zgrzyta.
        • fjefjurka71 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 22.04.10, 16:19
          1)Danie z woreczka,kiedy to mama wróci dziś później,a tatuś z synkiem robią
          roladę ze śliwką.Mama wraca później,oni grają na plejstejszynie,mama pyta 'zjumu
          coooś?' i oni później wszyscy razem jedzą to danie z woreczka i mówią,że mamie
          też by się udało takie zrobić.

2)Boisz się przeciekania w nocy?Czyli tampony O.B. i panienki zwisające z sufitu
          jak nietoperze.
      • Gość: nelli do ibelin26 IP: *.146.200.195.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.05.10, 22:56
        Tak, mieszkam w regionie w którym jest twarda woda, tak twarda, że
        > jak chcę sobie zrobić herbatę to ją muszę rąbać siekierą a przed
        > kapiela używam znacznych ilości dynamitu.

co za wspaniale zdanie! Uśmiałam się jak norka :-))
        pozdrawiam z całych sił:-)
        • dailyemotion Re: do ibelin26 18.09.10, 01:49
          Ja też, ja też!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka