miska-co Re: Forum zdechło? 20.04.07, 08:10 a jeszcze lepiej jak stoi i broji to ftedy jest pieknie. Lubliniec jest piekny. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Forum zdechło? 21.04.07, 14:55 Pierombol, dyć tam yno rachujom Wyglondo na to, że i druge lubliniecke forum sztopło. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Forum zdechło? 21.04.07, 14:56 No, mie tam niy ciongnie, bo przeca fraszki mom prawie tukej. Odpowiedz Link Zgłoś
rewnk Re: Forum zdechło? 21.04.07, 17:46 broneknotgeld napisał: > Pierombol, dyć tam yno rachujom > Wyglondo na to, że i druge lubliniecke forum sztopło. kurcze! Ja kojarze w tej całej zawierusze tylko niektóre słowa, np. rachujom i to tylko tą końcówkę która wyglondo..hehe..Pozdrawiam broneknotgelda geburstakowo (dobrze ze nie 20 kwietnia a 21... hehe..) a na tym forum nie pogadasz. Czy wiesz,ze forum Libliniec chce Cie zakasować w liczbie postów? To nie zarty. Forum Lbl. tyko liczy, to dla nich najwazniejsze. Niewazne że mamrocze cyferki ale idzie do przodu. Dziwie sie że agora na to pozwala. O poitrku z lublińca nie warto pisać. Odwiedzajacy forum ma o nim zdanie, niestety nie najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Forum zdechło? 21.04.07, 18:02 Na samych "cyferkach" daleko niy zajadom. Taki wontek zresztom w kożdym momyncie może wylondować na "ośli" i licznik poleci do zadku. Inkszo sprawa, że jak ktosik mo dobry koncept na rozkryncynie forum to trza zowdy sprobować. Jakby Forum Lubliniec richtig chciało przeskoczyć te "moje" to drapci by se to udało prawie tukej. No, jo ciyngym żech jest takim indywidualistom - styknie poru forumowiczow do tego coby mie "pobić". Tela że trza se jednak trocha wysilić. Pozdrowiom ze stolicy fraszki. Odpowiedz Link Zgłoś
bettyy Re: Forum zdechło? 18.06.07, 22:45 ;) dzięki Tobie jeszcze dycha...ledwo, ale jakoś ciągnie, do przodu :D Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Forum zdechło? 19.06.07, 12:39 Przeca to se może zmiynić. A forum lubliniecke richtig jest potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
bettyy Re: Forum zdechło? 19.06.07, 17:42 To, że jest potrzebne to akurat wiem. Szkoda tylko, że mało osób tu bywa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Forum zdechło? 21.06.07, 12:49 Jak jest mało forumowiczow, to niy trza dzielić yno kuplować. Odpowiedz Link Zgłoś
bettyy Re: Forum zdechło? 15.10.07, 13:09 :) wybacz, ale przyznam się bez bicia, że choć mieszkam w Lublińcu dość długo nie wszystko rozumiem:)Jestem człowiek napływowy :) co znaczy kuplować? Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Forum zdechło? 16.10.07, 17:15 Idzie klajstrym pokuplować Dwa we jedno tako dować. Odpowiedz Link Zgłoś
miska-co Re: Forum zdechło? 17.11.07, 16:30 Ja wiem!!! to znaczy kopulacja we dwóch robić dawać Odpowiedz Link Zgłoś