rebeliant88 22.09.09, 22:24 biznes.interia.pl/raport/kryzys_w_usa/news/dramatyczne-zwolnienia-w-kredyt-banku,1371785 czy domyślacie się które oddziały idą "pod nóż" ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
apud21 Re: Zwolnienia 2009 23.09.09, 07:13 tu chyba niczego nie trzeba się domyslac... wsytarczy zapytać się swoje Dyrektora. chyba 7 placówek zostało już zaakceptowanych, poza tym w ramach optymalizacji kosztów Dyrektorzy sami wskazuję placówki do zamknięcia Odpowiedz Link Zgłoś
zofija12345 Re: Zwolnienia 2009 24.09.09, 09:05 Wszystkich zwolnią potem sami będą się bujać z klientami-Bar... . Odpowiedz Link Zgłoś
pracownik-kb zwolnić tych co najwięcej zarabiają !!! 25.09.09, 15:34 co oni wyrabiają ??? czemu nie zwolnią kogoś z góry wystarczyłoby kilka rybek a nas szaraków można by wtedy ocalić , wyszłoby na to samo ...... jeśli chodzi o kasę oczywiście !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zofija12345 Re: zwolnić tych co najwięcej zarabiają !!! 26.09.09, 12:42 a może chodzi o sprzedanie tego banku co??? Trochę zarządowi obciąć pensyjki,Pan Prezes mógłby się z nami ,,koniami roboczymi''lub inaczej ,,białymi murzynami'' podzielić co nie????/swoją kaska Odpowiedz Link Zgłoś
pracownik-kb Re: Zwolnienia 2009 22.10.09, 19:11 no i co moi Drodzy spełniły się słowa.... w naszym oddziale wczoraj poleciały 3 kolejne głowy ......z bardzo .....długim ....stażem....szkoda słów :( może ktoś wie do czego to wszystko prowadzi ??? Odpowiedz Link Zgłoś
apud21 Re: Zwolnienia 2009 22.10.09, 22:35 do czego to prowadzi, to nie wiem, niemniej miejmy nadzieję, że będzie to najgorszy kwartał jaki się może zdarzyć... bo jak nie to zaczną zamykać placówki, a wtedy to już będzie gorzej ze zwolnieniami. poza coraz więcej sie mówi o zamykaniu placówek od nowego roku... szczerze nie wiem gdzie zmierzamy, ale zdaje mi się, że nigdzie tak jak z całym tym SME, S&I czy też podstawowymi produktami... chyba się zatrzymaliśmy w rozwoju :( Odpowiedz Link Zgłoś
maka121 Re: Zwolnienia 2009 02.11.09, 19:18 pozwalniają, poredukują, nachapią się i zwieją do innego banku wykańczać następnych. wykończyli handlowy a teraz do nas cała ekipa. dopiero co wynegocjowali kontrakty - na pewno nie zamierzają zrezygnować ze swoich pieniędzy. tworzą nowe struktury, powołują rzesze nowych dyrektorów, a papier do drukarek i zszywki samemu trzeba kupować. Odpowiedz Link Zgłoś