aomega 12.10.06, 15:45 Zbieram się z Jagą do szpitala.Zapalenie płuc.. .."Niech ktoś zatrzyma wreszcie świat ja wysiadam." Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elag3 Re: szpital:( 12.10.06, 15:47 Oj współczuję.... ale nie łam się - dobrze będzie. Odpowiedz Link
zona_mi Re: szpital:( 12.10.06, 16:35 A to skąd znowu? (( Jakaś infekcja "przechodzona", czy bezobjawowo się zaczęło? Musi być niewesoło, skoro aż do szpitala. Wybuziaczkuj ją tam od nas wszystkich! No i sama bądź dzielna - jak zwykle. Odpowiedz Link
dzoaann Re: szpital:( 12.10.06, 16:38 Bardzo mi szkoda Jagódki, trzymam kciuki, żeby szybko do zdrowia wróciła Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: szpital:( 12.10.06, 17:36 Prawie wszystkie forumowe dzieci przechodzą jakieś choróbska. Szpital to ostateczność. Ale jak mus to mus . Będzie dobrze ! Podleczą i nawet się nie obejrzycie, jak Jagoda będzie z powrotem w domu. Odpowiedz Link
gusia210 Re: szpital:( 15.10.06, 22:48 i jak Jagódka się czuje? byle szybko wyzdrowiała! Odpowiedz Link
aomega Re: szpital:( 20.10.06, 18:04 w poniedziałek jedziemy do Kajetan pod Wawę.. Trzymajcie kciuki,bo we wtorek najprawdopodobniej będzie miała zabieg. Dla niewtajemniczonych-perlak lub polip w uchu Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: szpital:( 20.10.06, 18:24 Będzie dobrze. Trzeba miec nadzieję, że zabieg pomoże i Jagoda bedzie czuła się dobrze . Poinformuj nas we wtorek jak Mała zniosła zabieg . My, matki musimy być silne dla naszych dzieci . Moja Mama mówi, że nikt tyle nie zniesie ,co matka dla swojego dzieciaka ( ona wie ,co mówi, bo mój brat jest przewlekle chory od 3 r.ż. ). Będę trzymać kciuki i pomodlę się za zdrowie Twojej córki. Odpowiedz Link
kuncwotek Re: szpital:( 20.10.06, 21:46 ja też będę trzymała!!! Będzie dobrze aomega!!! Trzymaj się Odpowiedz Link
aomega Re: szpital:( 29.10.06, 01:06 wróciłyśmy z Wawy. Ucho wyglądało tragicznie-na szczescie tylko polip,kości ocalone. Natomiast z lewym nie pójdzie tak łatwoPerlak ukryty,żre kości...buuu( w środę jedziemy do Wawy wyciągać szwy i na kontrolę,w listopadzie zabieg na drugie ucho. Jagą opiekuje się prof.Skarżyński-intuicyjnie ufam mu i jestem dobrej myśli. Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: szpital:( 29.10.06, 09:00 O Boże , nie wiedziałam, że to tak poważna choroba. Dobrze, że masz dobrego i zaufanego lekarza. I że jesteś dobrej myśli, to też ważne. Masz bardzo dzielną córkę. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
gusia210 Re: szpital:( 29.10.06, 14:36 mam koleżankę po operacji perlaka-wszystko było dobrze u Was też będzie trzymam kciuki za drugie ucho pozdrawiam Odpowiedz Link