demonii 01.02.07, 08:07 No wiecie co....że też ta moja ślepota jest normalnie....ojaaaaa....ale tu fajowo ) dzień dobry )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziaaaa Re: o kurka!!!:))) 01.02.07, 08:08 co tam, demonie, pomyliłaś fora? Mam nadzieję, ze nie Witaj! Tu jest najfajowiej )) Odpowiedz Link
demonii Re: o kurka!!!:))) 01.02.07, 08:28 A gdzie pomyliłam ) dopiero teraz sobie weszłam w Twoją sygnaturkę) Odpowiedz Link
edelka Re: o kurka!!!:))) 01.02.07, 08:48 No wiesz, jak mogłaś wcześniej nie zaglądać na to forum!! ;P Witamy A Madziaaaa dopiero niedawno zmieniła chyba zdanie co do sygnaturek Więc to tak jakby troche Twoja wina Madziuuuu, że demoni tak późno tu sie pojawiła)) Odpowiedz Link
zona_mi Re: o kurka!!!:))) 01.02.07, 08:48 He he - no to zamykaj interes i przychodź do nas, na to trwałe i prężne forum Odpowiedz Link
demonii Re: o kurka!!!:))) 01.02.07, 08:56 Hehe interesu ni mam ja ) a czasem by sie przydał ) A ten wirtualny to... No...w każdym razie bardzo się cieszę, że mi pomroczność z oczu zeszła )) Odpowiedz Link
madziaaaa o nieprawda! 01.02.07, 09:40 już dawno temu mialam linkę z poddaszem w sygnaturce. TYlko wywaliłam kiedyś, a zona mi zarzucała, że się buntuję, bo moja sygnaturka brzmiała:"nie chcę mieć sygnaturki" Odpowiedz Link
madziaaaa nie "dobra, dobra" 01.02.07, 11:00 tylko proszę sobie powchodzić w moje stare posty! ;DDD Odpowiedz Link
edelka Re: nie "dobra, dobra" 01.02.07, 11:28 ja nie twierdzę, że w ogole nie miałaś, ale że odkąd ja tu jestem to miałaś buntowniczą sygnaturkę. I nie wiem od kiedy znasz się z demonii i czy ona widziała ten odnośnik wczesniej, w związku z cym mogła tu wczesniej zajrzeć. Jesli mogła to teraz niech się sama tłumaczy, czemu tak późno tu przyszła )) Odpowiedz Link
madziaaaa Re: nie "dobra, dobra" 01.02.07, 11:58 nie mogła-odkąd ją znam, już miałam buntowniczą sygnaturkę ( DD Odpowiedz Link
demonii Re: nie "dobra, dobra" 01.02.07, 12:34 kurka no...mogła nie mogła...muszę se sprawic nowe oksy i tyle )) Odpowiedz Link