sarah_black38 04.10.08, 20:42 he he , weszłam przed chwilą na NK i przeczytałam info. Zeby wiedzieć kto ostatnio oglądał nasz profil należy zapłacić ponad dwa zeta. Tfu tfu ...... jeszcze żebym musiała płacić za takie ,,cóś" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
debest3 Re: Abonament na NK 04.10.08, 22:54 podobny portal w Holandii po wprowadzeniu opłat..zdechł,chyba nic ich to nie nauczyło Odpowiedz Link
edycia274 Re: Abonament na NK 04.10.08, 23:26 Tak potem będa oplaty za dodane zdjęcia apotem za to,że chce się czlowiek zalogować Odpowiedz Link
endzi11 Re: Abonament na NK 05.10.08, 00:00 Paranoja!! nie zamierzam płacic,może przejrzą na oczy i to zlikwidują. Odpowiedz Link
molastka Re: Abonament na NK 05.10.08, 11:18 A ja myślę,ze niedługo ten portal padnie.Już kilku moich znajomych usunęło konto. Jak dalej będą tak wymyślac to się przejadą. Odpowiedz Link
gusia210 Re: Abonament na NK 05.10.08, 18:29 moim zdaniem głupi pomysł.Nie będę za to płacić. Odpowiedz Link
gusia210 Re: Abonament na NK 05.10.08, 18:30 zresztą od jakiegos czasu już tam nic sie nie dzieje. Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: Abonament na NK 05.10.08, 18:47 Mam awersję do tych płatności SMS- em . A już nie pojęte dla mnie są te wszystkie audiotele. To powinno być prawnie zabronione. Takie nabicie w butelkę widza ( chociaż naiwniaków mi nie szkoda być powinno). Te głosowanaia przez SMS Eurowizji, różnych tańców z gwiazdami , czy też na lodzie. Nigdy jakoś nie widziałam wyników owego audiotele. Odpowiedz Link
zona_mi Re: Abonament na NK 06.10.08, 21:37 gusia210 napisała: > zresztą od jakiegos czasu już tam nic sie nie dzieje. W jakim sensie? Bo na przykład między moimi znajomymi "się dzieje" Nadal wchodzę tam chętnie od czasu do czssu i właśnie wykupiłam abonament, bo najpierw mnie rozpuścili możliwością oglądania zaglądaczy, a potem zabrali... Czasem przychodzi do mnie pewna dziewczyna, która jeśli odwiedzi się jej konto, wysyła zapytanie: skad się znamy? I fajnie się awanturuje - wprost rozkosznie śmieszna jest No i za każdym razem jak ja widzę u siebie, to lecę na jej profil - nie mogę się powstrzymać Odpowiedz Link
bj32 Re: Abonament na NK 09.10.08, 10:50 Hehehe. I dalej jest taka niesamowicie uprzejma? Ja sie chyba też muszę do niej wybrać Odpowiedz Link
bj32 Re: Abonament na NK 06.10.08, 16:15 Też mniemam, ze chamówa i przegięcie. Ale posłałam smsa... Odpowiedz Link
sarah_black38 Zona 06.10.08, 22:11 ja też miałam ubaw wiedząc kto wchodzi na mój profil ( a zwłaszcza mój były, chyba jeszcze czuje miętę, bo regularnie odwiedza mnie na NK). Ale płacić nie zamierzam, bo i tak mają krociowe zyski z reklam. Czytałam,że autorzy dorobili się majątku ( chwała im za to, mieli pomysł, wykorzystali swoje zdolności), ale wkurza mnie ludzka chciwość. Pewnie tę funkcję ,, goście" zrobili celowo, aby ludzi przyzwyczaić ( ,,wychować: klienta) a potem kazać mu płacić!!!! I to jest wstrętne. Odpowiedz Link
zona_mi Re: Zona 09.10.08, 09:56 Ależ ja rozumiem motywy ich postępowania. Jednak godzę się z nimi i tyle. Dawaj na priv link do swojego profilu - będziemy znajomymi Odpowiedz Link