Dodaj do ulubionych

www.tenepol.pl

IP: 195.242.183.* 10.03.10, 11:17
Czy ktoś korzystał z usług www.tenepol.pl??
Jeśli tak podzielcie się wrażeniami.
I napiszcie jak kształtują się ceny ich wycieczek
Obserwuj wątek
    • Gość: Bruno www.tenepol.pl IP: *.petrus.pl 13.04.10, 21:39
      Byliśym na wycieczce z Panem Zbyszkiem w Wielkanoc tego roku. Ceny
      atrakcyjne, a zależne od tego czego oczekujesz. Dobry kontakt e-mail
      i telefoniczny. Polecam wszystkim serdecznie.
      • Gość: asia Re: www.tenepol.pl IP: *.net.pbthawe.eu 13.04.10, 22:07
        ja prawdopodobnie się zdecyduję. lecę w maju to opowiem ;-)
        kontakt rzeczywiście bardzo dobry.
    • ksedor Re: www.tenepol.pl 04.06.10, 09:44
      Wyjazd w maju 2010 roku. Zdecydowanie polecam!!! Kontakt najpierw e-
      mail, na wyspie telefoniczny. Ceny bardzo przystępne.
    • Gość: looi Re: www.tenepol.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.10, 12:43
      jak w podobnym wątku: byliśmy w październiku, bardzo zadowoleni, indywidualne podejście, mała czteroosobowa grupa, komfort podróży, polecam.
      • Gość: elka Re: www.tenepol.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.10, 19:04
        ależ to biuro, to jakaś ściema i SPAM
        gdzie są ceny tych fantasic wycieczek?
        bo program + cena = rzetelna informacja i reklama
        • me-ry Re: www.tenepol.pl 25.10.10, 20:28
          Tydzień temu, po przeczytaniu pochlebnych opinii o ich usługach, wysłałam maila z prośbą o ceny wycieczek i do tej pory nie otrzymałam odpowiedzi...
          • Gość: Ilka Re: www.tenepol.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.11, 11:37
            No właśnie....Co prawda watek z zeszłego roku ale zachęcona pochlebnymi opiniami zdecydowałam się wysłac email..... czekam na jakis sygnał od tygodnia i nic!:-( Czy komus udało sie skontaktowac z tym biurem w lutym 2011?
            • trotamundos Re: www.tenepol.pl 05.02.11, 17:25
              To ten pan od tej slawnej wypozyczalni samochodow? hehehe
            • Gość: rysor1@wp.pl Re: www.tenepol.pl IP: *.plock.mm.pl 08.03.11, 07:48
              byliśmy w lutym na teneryfie korzystaliśmy z usług p.Zbyszka, objazd całej wyspy od godz.9:00 do 19:00 3 osobowa grupa komfortowym samochodem gdzie chcesz tam stajesz :na zwiedzanie, na fotki, na posiłek p.Zbyszek dużo wie o Teneryfie jak przewodnik, nie martwisz się o samochód o ciasne zakręty w górach Anaga czy na Masce. Jesteśmy bardzo zadowoleni i polecamy . we wszystkich tematach można się dogadać- płacisz i ty dysponujesz czasem i trasą
              • Gość: Zbyszek Re: www.tenepol.pl IP: *.Red-79-159-188.staticIP.rima-tde.net 07.07.13, 13:31
                Dziękuje za pochlebne opinie i serdecznie zapraszam na Teneryfe
                • Gość: Alina Materka Re: www.tenepol.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.14, 12:04
                  Witam Panie Zbyszku
                  Za tydzień tj. 9-16.11.2014 będziemy na Teneryfie w . Bardzo proszę o kontakt w sprawie zorganizowania zwiedzania ciekawych miejsc na Teneryfie.

Pozdrawiam i z góry dziękuję z szybką odpowiedź.
                  Ala Materka
                  • tenepol Re: www.tenepol.pl 01.12.14, 20:43
                    Przykro mi że nie odpowiedziałem na czas ale w tym okresie byłem w Polsce i nie odwiedzałem forum. W tej chwili jestem na miejscu i wszystkich chętnych zapraszam na indywidualne zwiedzanie. www.tenepol.pl
                    • Gość: dkwasik Re: www.tenepol.pl IP: *.dynamic.chello.pl 31.07.15, 14:24
                      Na początku lipca byłam z mężem i córką na Teneryfie i zwiedziliśmy całą wyspę indywidualnie z panem Zbyszkiem. Wspaniała alternatywa dla wycieczek oferowanych przez biura na miejscu. Nie musisz się dostosowywać do grupy tylko sam wybierasz co chcesz zwiedzić i kiedy. Bardzo dziękujemy, polecamy wszystkim.
                      • bemeta Re: www.tenepol.pl 01.08.15, 11:54
                        Zebrako spamerzy.
                        Jesli nie stac ich na wykupienie bananera tylko jada tym zebraczym spamem to niezle lajzy musza byc. Wstyd i wypad z forum.
                        • ja.s.i.u Re: www.tenepol.pl 01.08.15, 12:07
                          Problem jest inny. Miałem okazję spotkać ofertę powyższej firmy kilka lat temu. Koleżanka skorzystała z ich oferty, ja stwierdziłem, że niemieckojęzyczny przewodnik zupełnie mi wystarczy. Poza tym nie tylko było taniej, ale wówczas pan Zbyszek korzystał z takiego środka transportu, że ja bym po prostu bał się tym gdziekolwiek jechać.
                          • Gość: Robert Re: www.tenepol.pl IP: *.red-acceso.airtel.net 16.06.16, 01:16
                            Calkowicie potwierdzam kilka wpisow. Z pewnoscia sa to wpisy albo samego Tenepolu albo ich kumpli. Wczoraj wycieczka z nimi to totalna porazka. Dodatkowo przed chwila dowiedzialem sie podczas rozmowy przy kolacji z tutejszym mieszkancem ze prowadzone przez niego biuro to zwykla sciema. Zadnego biura nie ma. Wszystkie oferowane uslugi wynajmu samochodow tozwykla przewalanka po prostu bierze auta z normalnych wypozyczalni i dolicza sobie prowizje. Wystarczy przejsc sie po ruskich biurach tych przy plazach albo tam gdzie reklamowany jest pluscar i macie autka bez prowizji takze bez kart kredytowych i tylko 100 kaucji ktora bez problemow zwracaja. Nie dawajcie wiary tym ktorzy twierdza ze bez karty nie idzie nic wynajac. Nastepna sprawa to nieruchomosci. Nic innego nie robia jak przewalaja oferty wynajmu lub sprzedazy plus prowizja. Zobaczcie jak was interesuja nieruchomosci albo apartamenty na.wakacje na milanuncios, fotocasa, idealista, tucasa, en alquiler. Tam macie bezposrednio oferty. Tenepol = cwaniaki i tyle a ludzie nie majacy wiedzy sa po prostu robieni w balona. Sorki za brak pl znakow ale pisze z hiszpanskiego kompa i ni jak nie moge tego ustawic a po drugie nie wiem jak.
                            • Gość: Lenkam1 Re: www.tenepol.pl IP: *.noc.fibertech.net.pl 16.06.16, 08:18
                              A ja byłam z Panem Zbyszkiem na wycieczce busikiem na Gomerze i była to świetnie zorganizowana wycieczka, najlepsza na jakiej byłam, polecam.
                              • bemeta Re: www.tenepol.pl 18.06.16, 20:58
                                Polskie piekielko w pelnej krasie.
                                Tenepole, Zbyszki, kiedys jakis Jarek wymiatal zalosnym zebrospamem.
                                Nie wstyd wam?
                                Pozakladaliscie tych firemek posrednictwa a klientow brak. Naprawde nawet nie sprawdiliscie ilu Polaków spedza urlop na Tene?
                                Do k.nedzy teraz sie podrgryzacie nawet na forum gdzie nowy post pojawia sie raz na tydzien?
                                Wezcie sie do roboty gamonie bezuzyteczne, jakis zmywak czy roznoszenie ulotek i przestancie zasmiecac forum.
                                Jakim trzeba byc przegrywem zeby w ten sposob sie produkowac?
                                Zal, Zal i jeszcze raz Zal.
    • Gość: Robert Re: www.tenepol.pl IP: *.red-acceso.airtel.net 18.06.16, 16:54
      Hehe ile Zbyszek płaci za pisanie pochlebnych opinii.
      • bemeta Re: www.tenepol.pl 18.06.16, 21:24
        A ty Gamoniu tez sie przestan produkowac, ze byles na jakies wycieczce z tym calym zbyszkiem,-
        Piszesz z miejscowego serwera wiec pewnie tez próbujesz jakies bilety czy inne pierdoly wciskac, nie idzie, nie moze isc, nie ma takiego potencjalnego obroncy dla tylu zebraków.
        Zycze otrzezwienia, poszukania uczciwej pracy i powodzenia w zyciu.
        Naprawde zeby zebrac na forum to trzeba upasc ponizej wszelkiego poziomu i utracic wszelka godnosc. Jest to cholernie smutne bo tym glupkowatym spamem wypraszacie ostatnie zagubione owieczki ktore sie chcialy czegos naprawde dowiedziec.
        A Roberciku zapytam, a tobie ile placa za spam, 10 centów wiecej niz Zbyszek?
        Spadajcie stad.

• rembiszewski123 Re: www.tenepol.pl 30.08.16, 12:02
          Bemeto czy jaki Ci tam. Abyś nie trudziła się ze sprawdzaniem IP to piszę z Los Realejos z Teneryfy. Znam ogrom tutejszych Polaków gdyż Mieszkam już tutaj 12 lat. Znam także i Pana wymienianego tutaj tak często. Pan ten jest znany na tej wyspie i powiem tak, że trzymałbym języczek na wodzy. Każdy ma prawo wyrazić opinie taką czy inną, ale jak zobaczyłem jak zaciekle walczysz o tego Pana, to nabieram przekonania że, albo jesteś jakoś skoligacona lub skoligacony ,albo naganiaczem dla tego Pana. Trafiłem na te posty gdyż aktualnie sprawdzam wszelkie opinie o tym Panu na zlecenie pewnej grupy ludzi którzy zostali potraktowani nieodpowiednio przy próbie transakcji kupna apartamentu. Grupa ta poprosiła mnie i zapłaciła za to abym przygotował dla nich wszelkie informacje i przy każdej informacji którą napotkam w internecie, wspomniał o tym, co właśnie teraz robię. Zresztą już kiedyś osobiście temu Panu zwracałem uwagę aby zmienił swoje postępowanie względem wielu ludzi. Może i jest ten Pan miły i uczynny dla kilku swoich klientów, lecz jest bardzo nieuczciwy dla ludzi z którymi tutaj pracował. Nie znacie spraw tutejszej społeczności, więc darujcie sobie tych gamoni.
          • ja.s.i.u Re: www.tenepol.pl 30.08.16, 16:44
            Naprawdę, mieszkając na Teneryfie i znając (chyba) hiszpański, nie wiesz, co to bemeta?

A co do osoby, to nie pani, tylko pan. Szef jednego z najlepszych hoteli na GC. Powinienem powiedzieć najlepszego? Nie, jednego z najlepszych wystarczy.
            • rembiszewski123 Re: www.tenepol.pl 31.08.16, 12:36
              Bemeta, Buma, Beemka wszystko rzeczownik rodzaj żeński.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka