Dodaj do ulubionych

Teneryfa - Loro Park

IP: *.48.142.187.rev.ndm.krawarkon.pl 30.04.11, 17:57
Mam pytanie, czy można np. dotknąć, pływać lub karmić delfiny i inne zwierzęta ?
Obserwuj wątek
    • ty-i-ja-razy-dwa Re: Teneryfa - Loro Park 30.04.11, 20:38
      Nie, nie można!
      Pokaz lwów morskich, orek i delfinów oglądasz siedząc na trybunach.
      Mi udało się być bardzo blisko delfinów, na wyciągnięcie ręki. Ale prowadzący bardzo pilnowali, żeby zwierząt nie dotknąć.
      Reszta zwierząt była w klatkach lub za szybami.
    • milosh247 Re: Teneryfa - Loro Park 30.04.11, 21:52
      Zdecydowanie nie :) Chyba w żadnym tego typu parku tego nie można
    • Gość: xyz Re: Teneryfa - Loro Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.11, 08:44
      W aqualandzie można "wykupic " lekcję z delfinami mozna je dotykać i zrobić zdjęcia indywidualne z nim . Ceny nie pamietam ale drogo. niestety nie mozna pływać z nimi oza tym poakaz delfinów w Aqualandzie jest moim zdaniem zdecydowanie lepszy niz w Loro Parku
    • Gość: gość Re: Teneryfa - Loro Park IP: *.48.142.187.rev.ndm.krawarkon.pl 01.05.11, 20:38
      Wielkie dzięki, bo w internecie natknąłem się na zdjęcia (rzekomo z Loro Parku) na których je dotykali.
    • ruta.dl Re: Teneryfa - Loro Park 01.05.11, 23:25
      rekiny i piranie tez mozna glaskac.
      A Sfinksy to beda z reki Ci jadly....

Wyobrazasz sobie co by bylo gdyby te kilka tysiecy odwiedzajacych dziennie chcialo glaskac delfina? To jest dzikie zwierze, a nie mis pluszowy.
      Na pokazie widzialam jak z calej trybuny wybrano JEDNO dziecko, ktore mialo taka szanse. Jedno z mniej wiecej setki tam bedacych dzieci.
      • anna262 Re: Teneryfa - Loro Park 06.05.11, 23:36
        ja miałam to szczęście być wybrana z tłumu i płynac łudka ciagnieta przez delfiny a potem wszystkie całowac ale to było 25 lat temu a bedac nastalolatka zagadałam prowadzacych i pod koniec dnia weszłam do nich do wody) cudne przezycie, z fokami tez mogłam sie pobawic i je wycałować-niezłe uczucie. ale tak to jest to nie mozliwe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka