IP: *.lodz.dialog.net.pl 05.02.07, 15:12
A jak morze szło sie wykąpać?W jakim hotelu byłaś?
Obserwuj wątek
    • maszka.k Re: lanzarote 05.02.07, 15:56
      Jeżeli to pytanie do mnie to odpowiadam: Hotel Sand Beach Villas w Costa
      Teguise. A co do kąpieli to: zanurzać nogi daliśmy radę, na kapiel się nie
      odważyliśmy, ale trochę ludzi się kąpało, szczególnie pod koniec tygodnia jak
      zrobiło się cieplutko i raczej w zatoczkach, gdzie była cieplejsza woda. A
      jeżeli chodzi o baseny w hotelu to woda lodowato zimna, oprócz ogólnego basenu
      z podgrzewaną wodą, gdzie dzieciaki pluskały się od rana.
      • Gość: jarek 7 Re: lanzarote IP: *.lodz.dialog.net.pl 05.02.07, 20:06
        A co powiesz o hotelu los zocos?Podobno po remoncie i jest w oklicy San beach
        • maszka.k Re: lanzarote 05.02.07, 22:21
          Prawde powiedziawszy to nic nie moge powiedziec: kojarze go, ale tylko od
          zewnatrz, nie bylam w srodku. Nie jest przy samej plazy, ale calkiem niedaleko.
          Cos wiecej moze napisze Ci o nim ktos kto w nim juz byl.

Komputer odmowil mi pisania polskich liter, wiec jest napisane tak jak jest :-)
          • maszka.k Re: lanzarote 05.02.07, 22:23
            Zajrzyj na forum na www.wakacje.pl. Jest tam watek o Los Zocos :-)
            • maszka.k Re: lanzarote 05.02.07, 22:28
              Jeszcze sobie poczytalam watki na www.wakacje.pl, i cos mi sie zdaje, ze ten
              watek na "wakacjach" juz znasz, no nie? Gapa ze mnie i juz :-/
              • ukisg Re: lanzarote 18.02.07, 14:30
                Mam wielką PROŚBĘ do tych co wrócili z Los Zocos. Podajcie trochę
                merytorycznych informacji. Czy remont się już skończył, jeżeli nie to które
                pokoje wybierać i czy remont jest bardzo widoczny i uciążliwy, co z basenami.
                Jeżeli wypożyczaliście ostatnio samochód to dajcie znać gdzie. Poza tym jak
                najlepiej zorganizować wycieczkę na Fuertaverturę.
                Jadę tam z żoną w podróż poślubną 31-03-2007 (z ITAKĄ) i chciałbym aby w miarę
                możliwości było PERFECT. Na prawdę bardzo mi zależy na tych informacjach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka