Gość: jarek 7 IP: *.lodz.dialog.net.pl 05.02.07, 15:12 A jak morze szło sie wykąpać?W jakim hotelu byłaś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maszka.k Re: lanzarote 05.02.07, 15:56 Jeżeli to pytanie do mnie to odpowiadam: Hotel Sand Beach Villas w Costa Teguise. A co do kąpieli to: zanurzać nogi daliśmy radę, na kapiel się nie odważyliśmy, ale trochę ludzi się kąpało, szczególnie pod koniec tygodnia jak zrobiło się cieplutko i raczej w zatoczkach, gdzie była cieplejsza woda. A jeżeli chodzi o baseny w hotelu to woda lodowato zimna, oprócz ogólnego basenu z podgrzewaną wodą, gdzie dzieciaki pluskały się od rana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek 7 Re: lanzarote IP: *.lodz.dialog.net.pl 05.02.07, 20:06 A co powiesz o hotelu los zocos?Podobno po remoncie i jest w oklicy San beach Odpowiedz Link Zgłoś
maszka.k Re: lanzarote 05.02.07, 22:21 Prawde powiedziawszy to nic nie moge powiedziec: kojarze go, ale tylko od zewnatrz, nie bylam w srodku. Nie jest przy samej plazy, ale calkiem niedaleko. Cos wiecej moze napisze Ci o nim ktos kto w nim juz byl. Komputer odmowil mi pisania polskich liter, wiec jest napisane tak jak jest :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maszka.k Re: lanzarote 05.02.07, 22:23 Zajrzyj na forum na www.wakacje.pl. Jest tam watek o Los Zocos :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maszka.k Re: lanzarote 05.02.07, 22:28 Jeszcze sobie poczytalam watki na www.wakacje.pl, i cos mi sie zdaje, ze ten watek na "wakacjach" juz znasz, no nie? Gapa ze mnie i juz :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
ukisg Re: lanzarote 18.02.07, 14:30 Mam wielką PROŚBĘ do tych co wrócili z Los Zocos. Podajcie trochę merytorycznych informacji. Czy remont się już skończył, jeżeli nie to które pokoje wybierać i czy remont jest bardzo widoczny i uciążliwy, co z basenami. Jeżeli wypożyczaliście ostatnio samochód to dajcie znać gdzie. Poza tym jak najlepiej zorganizować wycieczkę na Fuertaverturę. Jadę tam z żoną w podróż poślubną 31-03-2007 (z ITAKĄ) i chciałbym aby w miarę możliwości było PERFECT. Na prawdę bardzo mi zależy na tych informacjach. Odpowiedz Link Zgłoś