maliq30 29.04.08, 21:29 witam kto jedzie do sol sun beach 6 maja z ITAKĄ a kto był to czy może coś o tym hotelu powiedzieć .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia Re: sol sun beach - recenzje IP: *.ssnet.pl 01.05.08, 12:24 cześć, ja jadę, lecę z Warszawy na 14 dni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek 69 Re: sol sun beach - recenzje IP: *.Red-88-31-163.staticIP.rima-tde.net 15.05.08, 22:38 ja bylem,tylko chwile, ale bylem lecielismy z zona do sol tenerife, ale poznalismy bardzo fajnych ludzi w samolocie (pozdrowienia dla Stefana i Krysi)i raz poszlismy do nich do tego sol sun beach. bardzo ladne apartamenty, polozenie przy samej plazy, fajny deptak na romantyczne spacery, czysto i spokojnie, troche tylko ten hotel skomplikowany, bo duzo pokreconych korytarzy jak w labiryncie, ale ci nasi znajomi twierdzili ze po 2 dniach przestali sie gubic. ladny basen, nie bylo duzo ludzi, co do jedzenia to nie probowalem, ale oni mowili ze ok, zwlaszcza sniadania, ponoc nawet swieze paczki z dziurka. im sie podobalo, mojej zonie tez w sumie fajne miejsce Odpowiedz Link Zgłoś