Dodaj do ulubionych

Internet w Falenicy

27.01.16, 05:21
Dzień dobry, czy ma ktoś jakieś informacje o dostawcach internetu z Falenicy? W Orange od 10 lat to samo, dostępna jest u mnie usługa do 10 Mbit ( faktycznie niecałe 7 Mbit) i nic poza tym a o innych dostawcach prawie nic nie można znaleźć. Szczególnie irytuje mnie ta sytuacja bo wiem, że Tepsa juz dawno pociągneła światłowód po linni Otwockiej a w Falenicy dalej czarna dziura.
Obserwuj wątek
    • tomek2567 Re: Internet w Falenicy 27.01.16, 14:06
      dzien dobry, mieszkam w Falenicy od 2007 roku, latami meczylem sie z blueconnectami i innymi lte, ktore nigdy nie spelnialy zadnych obietnic z reklam lub ulotek. Obecnie mam od czerwca internet radiowy z firmy net5.net.pl/?page_id=87 i wielkie uff!
      router sobie smiga cala dobe, zadnych limitow pobierania i wysylania, szybka instalacja przez okno dachowe malej anteny na dachu, polecam!
      • slagon Re: Internet w Falenicy 27.01.16, 14:49
        Dziękuję za info, sprawdziłem ich ofertę i najwyższą opcję jaką mają jest 20 Mbit za 110 zł, obecnie korzystam z Play online na kartę i płace 45 zł za Internet bez limitu a osiagam podobne prędkości, o ile nie mają czegoś lepszego to obecnie nie opłaca mi się przejście do nich, ale dziękuję za informację.
        • tomek2567 Re: Internet w Falenicy 27.01.16, 15:37
          prędkości w ich cenniku są gwarantowanymi prędkościami w moim mniemaniu minimalnymi. Ja mam ofertę gdzie płacę 69 zł za 8 mb/s. Rzeczywista prędkość połączenia jaką mi pokazuje speedtest to kilkanaście mb/s, podaję linka do mojego testu: www.speedtest.net/my-result/4921574561

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka