Dodaj do ulubionych

Dziwna Para- ktoś był?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.10, 12:10
interesuja mnie opinie na temat sztuki w Capitolu, jakie wrazenia?
warto isc?
dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: Max Re: Dziwna Para- ktoś był? IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.04.10, 21:59
      Warto, można się uśmiać nawet do łez....
      • aksa1976 Re: Dziwna Para- ktoś był? 04.04.10, 22:02
        komedia warta obejrzenie, Żak i Barciś to świetni aktorzy, tworzą bardzo zabawny
        duet, polecam :)
        • Gość: BR Re: Dziwna Para- ktoś był? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 14:24
          ja uwazam ze moze byc ale bez rewelacji Na pewno nie jest to warte tych pieniedzy ktore sobie bagatela daje...komedia jak komedia Osobiscie chodze na wszytki co jest wstawiane w krk czy w warszawie i nie uwazam aby ta sztuka akurat byla mistrzowstwem swiata
    • Gość: Pattie Re: Dziwna Para- ktoś był? IP: *.cable.smsnet.pl 03.04.11, 19:48
      Bardzo fajna sztuka . . .
      Generalnie dużo śmiechu
    • miluu-usia Re: Dziwna Para- ktoś był? 16.06.11, 19:59
      Hej, wejdźcie na stronę culture.pl piszą wiele ciekawych rzeczy m.in. o realizowaniu polskich przedstawień w Europie..:)
    • Gość: gaba Re: Dziwna Para- ktoś był? IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.11, 21:02
      Byłam wczoraj. Mnie śmieszyła średnio ale niektórzy popłakali się ze śmiechu. Trafiłam na obsadę z Jackiem Braciakiem, mam więc mały niedosyt bo liczyłam na Barcisia. Nie przepadam na za Żakiem ale to on jednak był głównym sprawcą tego, ze sztuka była śmieszna.
      Początek lekko nudnawy, dalej jest lepiej.
      Cena biletu 85 zł.
    • Gość: mp Re: Dziwna Para- ktoś był? IP: 213.73.9.* 30.01.12, 07:21
      Była świetna sztuka :) polecam jak najbardziej ... Świetne teksty, rewelacyjna gra no ale czego się można spodziewać przy takiej obsadzie :)
      • finka9 Re: Dziwna Para- ktoś był? 31.01.12, 14:00
        Byłam ,polecam .:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka