mysia-mysia 14.08.06, 12:29 "Jestem nudziarą" Monika Szwaja. Bardzo fajna, lekka ale nie głupkowata (może to dziwnie zabrzmiało, ale niektóre lekkie książki wg mnie są właśnie głupkowate), bardzo fajna. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cyborgus Re: polecam lekką książkę 14.08.06, 20:06 popieram. mam dokladnie taka sama opinie o ksiazkach Szwai, fajne lekkie, ale nie glupkowate. bo te bridget jones i grochole niby fajne, ale czasem mnie denerwuja, ze te baby takie niepozbierane a z tymi od Szwai mozna sie jakos utozsamic. Odpowiedz Link
malpazuza Re: polecam lekką książkę 14.08.06, 22:49 z nieba mi spadłaś własnie dzisaj zastanawiałam sie czy ja kupć, dziękuję pozdrawiam Odpowiedz Link
karolajna75 Re: polecam lekką książkę 15.08.06, 12:01 A ja polecam "Pudełko ze szpilkami" www.biblionetka.pl/ks.asp?id=8728 lekka, łatwa i przyjemna, ale nie głupkowata. Odpowiedz Link
lawanda Re: polecam lekką książkę 20.08.06, 11:57 "Delicje Ciotki Dee" - Teresa Hołkówka "Jak żyć z wyrachowanym kotem" Eric Gurney i inne z tej serii Lekkie, dowcipne i mądre. Odpowiedz Link