Dodaj do ulubionych

rozbita rodzina

08.11.06, 10:28
Wczoraj zadzwonił znajomy Jego żona ma romans i chce odejść. Zawsze mi się wydawało, że są szczęsliwi, właściwie to miałam Ich za najszczęsliwsze małżeństwo wśród naszych znajomych. On przesympatyczny, nie pije, nie pali, wesoły, cudowny ojciec, dobrze zarabia, ma wiele zainteresowań, dobre wykształcenie. Ona super dziewczyna, świetna mama, uzdolniona, inteligentna, pracuje w zawodzie, który jest Jej pasją. Mają cudowne dziewczynki, które są Ich oczkiem w głowie. A tu taka nowina. Podobno Jej adorator jest kilkanaście lat starszy, Ona zaczyna przebąkiwać o tym by mąz się wyprowadził. Aż przysiadłam ...
Obserwuj wątek
    • lakie Re: rozbita rodzina 08.11.06, 10:41
      moje małżeństwo też się wszystkim wydawało idealne "na wierzchu"

Kasia
    • gacusia1 Re: rozbita rodzina 08.11.06, 16:14
      No coz...kobiety tez zdradzaja.Widac wcalenie bylo tak slodko w ich
      malzenstwie,skoro chce odejsc...
      • a_pola Re: rozbita rodzina 09.11.06, 14:35
        Wsród naszych znajomych fala zdrad i rozwodow, romansow i kryzysow przybiera na
        sile, az się zastanawiam czy i nas nie zmiecie...bo czy to mozliwe,ze akurat nam
        sie udało/udaje nie klamac , nie zdradzac, kochac sie jak na początku i szanowac??
        • 76kitka Re: rozbita rodzina 09.11.06, 19:01
          Źle sie dzieje w państwie duńskimsad Strach się bać
          • katarzyna251 Re: rozbita rodzina 10.11.06, 09:09
            Znam, znam... Podpowiedz tylko znajomemu, ze jak sie wyprowadzi i bedzie czekal
            na łaskę, to moze sie okazac, ze zona z nowym przyjacielem oskubia go ze
            wszystkiego co mial. ja wiem, ze teraz sprawy finansowe mu nie w glowie, ale
            juz niedlugo tylko to bedzie ich jeszcze laczyc. Radze- zabezpieczyc sie i nie
            dac sie okrasc.
            • 76kitka Re: rozbita rodzina 10.11.06, 14:02
              To już jest problem, bo dom jest zapisany na kogoś z Jej rodziny, nawet nie na Nią, a cały kredyt spłacił kolega. Teraz może zostać na lodzie. Na razie mogę Mu odstąpić kanapę w salonie, dobrze zarabia więc się odkuje, ale niezbyt uczciwie chcą z Nim postąpić.
    • 5aga5 Re: rozbita rodzina 13.11.06, 22:42
      A może ten jej nowy facet jest jakiś majętny i dlatego na niego poleciała?
      Albo po prostu facet był za dobry i kobieta się znudziła, bo i takie kwiatki
      kwitną.
      Jest jescze nadzieja że nowy związek może nie wypalić i skruszona wróci na łono
      rodziny ( jeśli jej mąż jeszcze będzie ją chciał przyjąć)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka