gacusia1 09.11.06, 03:33 Co chcialybyscie(chcielibyscie) dostac pod choinke? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
76kitka Re: Św. Mikołaju, chciałabym... 09.11.06, 10:27 Życzyłabym sobie przyjaciólki, z braku laku mogą być perfumy Odpowiedz Link
gacusia1 Re: Św. Mikołaju, chciałabym... 09.11.06, 16:13 ...dostac komplet sexy bielizny i perfum.Jak bedziesz mial,Mikolaju jeszcze troche kasy,to poprosze zlota bransoletke,bo zgubilam ta,co od mamy dostalam. Odpowiedz Link
wiolunia79 Re: Św. Mikołaju, chciałabym... 09.11.06, 19:04 ja to bym prosiła Mikołaja o więcej czasu żebym go mogła z moim facetem spędzać, trochę szczęścia dla mojej przyjaciółki i ...jakąś fajną torebke Odpowiedz Link
nikitka78 Re: Św. Mikołaju, chciałabym... 10.11.06, 10:08 Bejbika Szczęście i zdrowie dla moich rodzców. "Certyfikat" dla siostry (, taki specjalny "sercowy" ). I jeszcze jedna rzecz dla mnie... spokojny sen... Odpowiedz Link
kuriozalna Re: Św. Mikołaju, chciałabym... 10.11.06, 12:55 Ciepla pizamke bo straszny zmarzluch ze mnie Odpowiedz Link
mimarika Re: List do Sw.Mikolaja 11.11.06, 14:46 ha! to mój odwieczny problem! Zawsze potrzeba mi milion rzeczy, beż przerwy planuję, co jeszcze jest mi niezbędne, jeśli natomiast przed gwiazdką najbliżsi mnie podpytują co wpisac na listę Mikołaja - pustka w głowie...) Nawet w dzieciństwie tak miałam; normalnie chciałam od rodziców konkretne zabawki, zaś nie pisałam listów do Mikołaja, bo do głwy nic mi nie przychodziło. Ale Mikołaj jestsuper - zawsze świetnie trafia)) Odpowiedz Link
5aga5 Re: List do Sw.Mikolaja 13.11.06, 22:38 Trochę zrozumienia, miłości, szacunku. Z materialnych? choruje na obraz Słoneczniki. Odpowiedz Link