5aga5 14.11.06, 23:10 W jakiej poscieli śpicie? białej czy kolorowej? Bo ja tylko w kolorowej. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gacusia1 Re: Posciel 14.11.06, 23:45 W kolorowej.Tylko,ze to nie tak hop-siup.Mam powloczki z Polski,bo w Kanadzie to posciel jest taka...bezposzewkowa ,-) Nie lubie!Dlatego powlekam polska posciel .-))) Uwielbiam z flaneli,nienawidze kory!!! Odpowiedz Link
kabaste Re: Posciel 15.11.06, 08:36 A ja cały czas spałam pod pościelą z kory ale ostatnio kupiłam na aukcji komplecik z bawełny i jesteśmy z mężem tą pościelą zachwyceni. więcej już pościeli z kory nie kupię teraz tylko bawełna ))) No i kolorowa oczywiście. Uwielbiam wiosenne kolorki. Odpowiedz Link
76kitka Re: Posciel 15.11.06, 14:41 Ja lubię satynę bawełnianą. Dzisiaj właśnie zmieniałam z beżowej w białe kwiatki, na białą w beżowe, zielone i bordowe paski Odpowiedz Link
wiolunia79 Re: Posciel 15.11.06, 18:52 Uwielbiam taką mocno kolorową albo taką kontrastową tzn.białą w granatowe wzor Lubię bawełnianą albo flanelową ale tylko zimą bo ciepła jest bardzo. Odpowiedz Link
iljana Re: Posciel 16.11.06, 00:07 Nie w pstrokatej, to pewnik. Ale nie sypiam, bo jak dla mnie sie nie da, w pościeli z kory. "Gryzie" i odznacza się na skórze. Odpowiedz Link
edelka Re: Posciel 16.11.06, 12:11 A ja śpię "pod korą" właśnie Kolorową Ale zainspirowana waszymi opisami postanowiłam kupić pościel z flaneli lub bawełnianą Zobaczymy (kolorową oczywiście) Odpowiedz Link
efffe Re: Posciel 16.11.06, 17:37 Narazie mam pościel z kory, kolory ciepłe czyli pomarańcze ze słonecznym żółtym. Od kilku dni wybieram się (i wybrać nie mogę) po czysto bawełnianą pewnie też w pomarańczu albo bordową. Odpowiedz Link