IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 10:36
Potrzebuje bardzo dobrego ginekologa na terenie wałbrzycha - prosze o jakies
namiary dziekuje i pozdrawiam;)))
Obserwuj wątek
    • Gość: medlinka Re: Ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 10:58
      Ja osobiście polecam Arkadiusza Jastrzębskiego - przyjmuje na podzamczu w
      przychodni Salus - codziennie pon-pt od 16.oo, tel 841 04 07, młody,
      sympatyczny, zawsze wysłucha i uspokoi- póki co nie moge narzekac - ale to
      kwestia tego czego sie oczekuje od lekarza - trzeba spróbować. :)
      • Gość: Kizia Re: Ginekolog IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.01.05, 14:12
        A czy Pan Jastrzębski pracuje (tzn miewa dyżury) w Szpitalu Ginekologiczno-
        położniczym na Paderewskiego? czy on "nietutejszy"??

• Gość: medlinka Re: Ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 11:19
          Oczywiście - od stycznia Pan Jastrzębski jest już chyba na pełen etat w szpitalu
          na Paderewskiego ;)
    • Gość: AniaiPawel Re: Ginekolog IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.01.05, 18:13
      dr Roman Puskarz jest zastepca ordynatora w szpitalu ginekologicznym. Przyjmuje
      prywatnie: Al. Wyzwolenia 52, poniedzialki i srody od 16.
      Korzystalismy i polecamy.
      • Gość: Olka Re: Ginekolog IP: *.wlb.vectranet.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 17.01.05, 16:48
        Ja także polecam dr Puskarza!
    • Gość: lilka Re: Ginekolog IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 14.01.05, 10:30
      Jerzy Prajzner- przychodnia na Piaskowej Górze
      • Gość: Aga Re: Ginekolog IP: *.wlb.vectranet.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 17.01.05, 16:52
        U dr Prajznera byłam raz - i po tej wizycie powiem tylko jedno : nigdy więcej!
    • Gość: sara Re: Ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 13:18
      Dr Dąbrowska, przychodnia Nowe Miasto
      • Gość: Pani Mariola Re: Ginekolog IP: 217.30.143.* 17.01.05, 23:01
        Polecam Tytusa Strojniaka :)
        • Gość: AniaiPawel Re: Ginekolog IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.01.05, 19:00
          A my nie.
          • Gość: Pani Mariola Re: Ginekolog IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.01.05, 19:42
            Gość portalu: AniaiPawel napisał(a):

> A my nie.

Dlaczego?
            • Gość: Ania Re: Ginekolog IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.01.05, 09:09
              Mialam okazje go spotkac w szpitalu. Byl malo kokretny i komunikatywny, nie byl
              specjalnie mily.
              Byc moze (jak to czasami bywa), ze gdy przyjmuje prywatnie, to jest milszy:).
    • Gość: majka Re: Ginekolog IP: 62.87.161.* 18.01.05, 12:45
      Polecam doktora Szymczyka. przyjmuje w DOLVICIE na Piaskowej Górze. Serdeczny
      facet i dobry fachowiec.
      • Gość: Pani Jadzia Re: Ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 22:45
        Ja polecam dr. Bogdana Bobo jest super specjalista!!!
    • Gość: beata Re: Ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 08:21
      Polecam dr Jastrzębskiego - przyjmuje w przychodni w dzielnicy Podzamcze tel.
      (074) 841-04-08 - niezwykle dokładny, wyrozumiały - prawdziwy profesjonalista
      • Gość: MoOps Re: Ginekolog IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.01.05, 11:21
        Uprzedzam, że do dr Jastrzębskiego trzeba się umawiać prawie z dwutygodniowym
        wyprzedzeniem...Więc chyba ma "branie" ;)
    • Gość: kasia Re: Ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 09:30
      Ja uważam ze bardzo dobrym lekarzem jest dr Jastrzebski wiec go polecam ;))
      • Gość: dziewica Boję sie... IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 25.01.05, 00:05
        Zamierzam udać sie na moją pierwszą wizyte do ginekologa i szczerze mówiąc
        trochę sie obawiam czy nie bedzie bolało itd.
    • dagusia26 Re: Ginekolog 13.08.05, 19:02
      SZUKAM DOBREGO GINEKOLOGA, KTORY POMOZE MI UTRZYMAC I PRZYGOTOWAC SIE DO
      NASTEPNEJ CIAZY NA TERENIE SWIDNICY LUB OKOLIC /WALBRZYCH, WROCLAW/
      JESTEM PO USUNIECIU MARTWEJ CIAZY.
      • Gość: Ania Re: Ginekolog IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.08.05, 22:25
        Mialam podobna sytuacje, ale nastepna ciaza zakonczyla sie dobrze. Prowadzil
        mnie dr Puskarz (wspominany juz wczesniej w tym watku). Nie wiem, czy jest
        najlepszy ale w moim przypadku wszystko skonczylo sie dobrze, a bylo tez troche
        problemow.

Powodzenia!
        • Gość: Monika Re: Ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.05, 00:12
          Dla mnie najlepszy ginekolog to dr Arkadiusz Jastrzębski. Jest mily,
          sympatyczny a przy tym specjalista w swoim fachu! Prowadzil mi cąże i w
          szpitalu też dba o swoje pacjentki. Już nigdy do żadnego innego nie zamierzam
          chodzic poniewaz On jest super!Jest najtanszy w Wałbrzychu i posiada swoje USG
          co jest bardzo duzym plusem przy jakichkolwiek problemach i komplikacjach.
          Szczerze polecam!!!
        • Gość: Monika Re: Ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.05, 00:19
          Dr Strojniak i Prajzner to jacys rzeżnicy a nie lekarze!!!
          Są niemili i nie idzie z nimi wogole porozmawiac, a po badaniu Strojniaka
          wyladowalam w szpitalu z krwawieniem poniewaz jest tak niedelikatny i cos mi
          naruszyl i przez jego badanie lezalam na patologi na podtrzymaniu ciaży.
          • Gość: asiek Re: Ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 23:08
            Szczerze polecam dr Bojarskiego bardzo miły i zawsze wysłucha i doradzi;-)
          • Gość: Pani Mariola Re: Ginekolog IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.08.05, 18:59
            Gość portalu: Monika napisał(a):

> po badaniu Strojniaka
            > wyladowalam w szpitalu z krwawieniem poniewaz jest tak niedelikatny

Polecam nadal Tytusa Strojniaka. Mi nic nie uszkodził :)
      • Gość: Aletka Re: Ginekolog IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 17.08.05, 18:13
        polecam dr Puskarza
        • Gość: Scarlett Re: Ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 22:24
          Polecam dr. Stanisława Zmiertke przyjmuje w przychodzni na Uczniowskiej, dobry
          lekarz doradzi powie wszystko co i jak i jest delikatny :)
          • Gość: pani Zosia Re: Ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 00:29
            A ja polecam doktora Bogdana Bobo! Przyjmuje w Wałbrzych i jaki jest delikatny
            ahhhhh!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka