Dodaj do ulubionych

Prostotrzymacz

29.02.12, 08:31
Witam. Mam 20 lat i borykam sie z problem garbienia. Miesnie mam troche wyrobione(cwicze na drazku) i jak sobie przypomne to jakos trzymam ta postawe. No wlasnie ale wszystko rozchodzi sie o to, ze ja praktycznie nigdy o tym nie pamietam i wpadlem na pomysl zakupu ,,PROSTOTRZYMACZA,, ktory z tych dostepnych na allegro mozecie polecic allegro.pl/listing.php/search?string=prostotrzymacz&order=p&price_from=60&price_to=&postcode_enabled=0&state=0&distance=1&postcode=&city=&listing_sel=2&listing_interval=7&change_view=Poka%C5%BC%C2%A0%3E ? W cenie tak do 90 max 100z. Prosze nie doradzac mi ortopedy, jestem w 100% zdecydowany na zakup tego ale tylko musze podjac decyzje, ktory model wezme.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • m.maciej.01aaaa Re: Prostotrzymacz 02.04.12, 20:05
      Witam. Co do prostotrzymaczy może zaoszczędź swoje pieniążki i udaj się do lekarza neurologa on taki prostotrzymacz wypisze Ci na wniosek ortopedyczny i bedziesz miała 70% refundacji tak ze zapłacisz tylko 30% wartości sprzętu. I na kosmetyki starczy :) zachęcam do wejścia na mój blog gdzie dowiesz się więcej sprzet-ortopedyczny.blogspot.com/ polecam. Maciej
    • patryk_dbamokregoslup_pl Re: Prostotrzymacz 05.11.14, 09:53
      Fajnie że dbasz o zachowanie prawidłowej postawy ciała.

Dodatkowo mogę polecić Ci pływanie- jest to aktywność która bardzo pomaga w zachowaniu prawidłowej postawy ciała.

Jeśli chodzi o prostotrzymacz to osoby dorosłe mają już ukształtowany układ kostny i nie można już zniwelować wad postawy. Można to zrobić u dzieci które jeszcze rosną i u nich taki prostotrzymacz dbamokregoslup.pl/50,prostotrzymacz-korektor-na-wady-postawy.html jest jak najbardziej wskazany.

Nie znaczy to jednak że nie powinieneś dbać o zachowanie prawidłowej postawy. Trzeba trzymać się prosto żeby zapobiegać pogłębianiu się wad postawy (wiadomo, na starość ludzie mają tendencje do garbiennia się) zapobiegać pojawianiu się schorzeń kręgosłupa oraz dobrze wyglądać :-)

dużo zdrowia
      Patryk
      • burzawa3 Re: Prostotrzymacz 10.04.15, 08:21
        o.k.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka