judka4 21.03.04, 15:49 Jesli ktos z was nalezy do tej elitarnej grupy prosze dac znak zycia.Ja nazywam sie Anna Wisniewski z.d. Juda,ukonczylam profil biologiczno-chemiczny slynnego LO w NR.Chetnie powspominalabym stare dobre czasy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bambus_us Re: Absolwenci LO rok1983 30.06.04, 00:43 Znam Lolka Wisniewskiego,kolega Marka Suligi.Prosze pozdrowic jego od Mumka. Odpowiedz Link Zgłoś
judka4 Re: Absolwenci LO rok1983 04.07.04, 13:26 Hi Mumek! Super ze sie zameldowales.Lolka W.(Pseudo Wisior )tez znam troche.Byl bardzo wzruszony twoja wiadomoscia.Wlasnie sie zastanawiamy jak sie nazywasz.Wprawdzie wiemy kim jestes ,ale nie do konca.Pomoz nam!!! a.w. Odpowiedz Link Zgłoś
judka4 Re: Absolwenci LO rok1983 04.07.04, 13:35 Hi Piotrek Gasior! Wlasnie rozmawiamy z Suliga.Naprowadzil mas na trop.Pozdrowienia dla twojej zony. a.w. Odpowiedz Link Zgłoś
bambus_us Re: Absolwenci LO rok1983 04.07.04, 19:34 Fajowo ze zerkneliscie na moja notke.Co prawda mialo byc o LO , ale ja niestety nie mialem przywileju , albo raczej nie skorzystalem z niego.Dzieki za pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
spokokoncern Re: Absolwenci LO rok1983 26.01.05, 22:16 Aniu, jeśli mnie pamięc nie myli, to byliśmy sąsiadami. Mieszkałaś na ul.Szpitalnej 4/1/3? Ja mieszkałem pod 4/1/10, a nazywam się Orban. Potwierdź proszę, lub zaneguj. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
judka4 Re: Absolwenci LO rok1983 14.03.05, 19:18 Hallöchen! Teraz mam tylko jedna watpliwosc jesli chodzi o ciebie-jestes Darek czy ???? (masz brata,ktorego imienia nie pamietam).Klar ze pamietam was.Co u ciebie slychac?Jesli mnie pamiec nie myli zapusciles korzenie w niemieckim kraju i wiesc o tobie przepadla...Fajnie ze dales znac o sobie!Pozdrowienia dla Izy(?) Odpowiedz Link Zgłoś
spokokoncern Re: Absolwenci LO rok1983 15.03.05, 00:16 Witaj Aniu! A więc jednak zagladasz jeszcze na to forum :) Już prostuję Twoje watpliwości. Jestem bratem Darka, którego imienia nie pamietasz, a brzmi ono Piotr:). Darek i Iza od `89 roku mieszkają w Varel /Friesland/ 80 km od Bremen. Oczywiscie że pozdrowię ich od Ciebie. Ja zaś od 10 lat mieszkam w W-wie. A gdzie Ty się podziewasz? Co u Ciebie, co u Twojej siostry Doroty? Jak rodzice? /pamietam Waszego ojca Krzysztofa/. Wysłałem Ci maila na Twój adres na serwerze gazeta.pl. Odezwij się! :) Odpowiedz Link Zgłoś
judka4 Re: Absolwenci LO rok1983 15.03.05, 16:53 Hej Piotrek... A jednak to ty(oczywiscie nie jestem rozczarowana)!Ja juz kilka ladnych lat przyczyniam sie do "rozwoju" kraju niemieckiego(obecny kryzys gospodarczy nie zapisuje na wlasna konto).Miasteczko w ktorym mieszkam nie jest wprawdzie stolica BRD,ani Hesji(?)ale siedziba gminy Waldeck- Frankenberg,a nazywa sie Korbach(60 km od Kassel).Moja siostra Dorota("Wanda") wziela sobie za meza prawdziwego Niemca no i jakos sobie z nim zyje...Aha!Nie mam zadnego eMaila w mojej skrzynce.Co tam w naszej stolicy?Moj eMail adres:romanna5@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
orszula1.0 Re: Absolwenci LO rok1983 20.05.15, 06:24 Tu Ulka Kochanowska. Internet to straszne narzędzie, które przy dziwnej okazji pokazuje informacje sprzed lat ;) Bywasz jeszcze na tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś