Dodaj do ulubionych

Absolwenci LO rok1983

21.03.04, 15:49
Jesli ktos z was nalezy do tej elitarnej grupy prosze dac znak zycia.Ja
nazywam sie Anna Wisniewski z.d. Juda,ukonczylam profil biologiczno-chemiczny
slynnego LO w NR.Chetnie powspominalabym stare dobre czasy.
Obserwuj wątek
    • bambus_us Re: Absolwenci LO rok1983 30.06.04, 00:43
      Znam Lolka Wisniewskiego,kolega Marka Suligi.Prosze pozdrowic jego od Mumka.
      • judka4 Re: Absolwenci LO rok1983 04.07.04, 13:26
        Hi Mumek!
        Super ze sie zameldowales.Lolka W.(Pseudo Wisior )tez znam troche.Byl bardzo
        wzruszony twoja wiadomoscia.Wlasnie sie zastanawiamy jak sie nazywasz.Wprawdzie
        wiemy kim jestes ,ale nie do konca.Pomoz nam!!!

a.w.
        • judka4 Re: Absolwenci LO rok1983 04.07.04, 13:35
          Hi Piotrek Gasior!
          Wlasnie rozmawiamy z Suliga.Naprowadzil mas na trop.Pozdrowienia dla twojej
          zony.

a.w.
          • bambus_us Re: Absolwenci LO rok1983 04.07.04, 19:34
            Fajowo ze zerkneliscie na moja notke.Co prawda mialo byc o LO , ale ja niestety
            nie mialem przywileju , albo raczej nie skorzystalem z niego.Dzieki za
            pozdrowienia.
    • spokokoncern Re: Absolwenci LO rok1983 26.01.05, 22:16
      Aniu, jeśli mnie pamięc nie myli, to byliśmy sąsiadami. Mieszkałaś na
      ul.Szpitalnej 4/1/3? Ja mieszkałem pod 4/1/10, a nazywam się Orban. Potwierdź
      proszę, lub zaneguj. Pozdrawiam:)
      • judka4 Re: Absolwenci LO rok1983 14.03.05, 19:18
        Hallöchen!
        Teraz mam tylko jedna watpliwosc jesli chodzi o ciebie-jestes Darek czy ????
        (masz brata,ktorego imienia nie pamietam).Klar ze pamietam was.Co u ciebie
        slychac?Jesli mnie pamiec nie myli zapusciles korzenie w niemieckim kraju i
        wiesc o tobie przepadla...Fajnie ze dales znac o sobie!Pozdrowienia dla Izy(?)

• spokokoncern Re: Absolwenci LO rok1983 15.03.05, 00:16
          Witaj Aniu! A więc jednak zagladasz jeszcze na to forum :) Już prostuję Twoje
          watpliwości. Jestem bratem Darka, którego imienia nie pamietasz, a brzmi ono
          Piotr:). Darek i Iza od `89 roku mieszkają w Varel /Friesland/ 80 km od Bremen.
          Oczywiscie że pozdrowię ich od Ciebie. Ja zaś od 10 lat mieszkam w W-wie. A
          gdzie Ty się podziewasz? Co u Ciebie, co u Twojej siostry Doroty? Jak
          rodzice? /pamietam Waszego ojca Krzysztofa/. Wysłałem Ci maila na Twój adres na
          serwerze gazeta.pl. Odezwij się! :)
          • judka4 Re: Absolwenci LO rok1983 15.03.05, 16:53
            Hej Piotrek...

A jednak to ty(oczywiscie nie jestem rozczarowana)!Ja juz kilka ladnych lat
            przyczyniam sie do "rozwoju" kraju niemieckiego(obecny kryzys gospodarczy nie
            zapisuje na wlasna konto).Miasteczko w ktorym mieszkam nie jest wprawdzie
            stolica BRD,ani Hesji(?)ale siedziba gminy Waldeck- Frankenberg,a nazywa sie
            Korbach(60 km od Kassel).Moja siostra Dorota("Wanda") wziela sobie za meza
            prawdziwego Niemca no i jakos sobie z nim zyje...Aha!Nie mam zadnego eMaila w
            mojej skrzynce.Co tam w naszej stolicy?Moj eMail adres:romanna5@hotmail.com
    • orszula1.0 Re: Absolwenci LO rok1983 20.05.15, 06:24
      Tu Ulka Kochanowska. Internet to straszne narzędzie, które przy dziwnej okazji pokazuje informacje sprzed lat ;)
      Bywasz jeszcze na tym forum?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka