Gość: OBERSCHLESIER IP: *.dip.t-dialin.net 30.03.04, 20:07 www.liga-kind.de/pages/verarm298.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jan Re: BIEDA BIEDA JESZCZE RAZ BIEDA IP: *.dip.t-dialin.net 31.03.04, 22:44 Ja tez zyje w biedzie(wedlug niemieckiego standartu).Zona pracuje,zarabia 1700 euro,ja bezrobotny od 3 lat i dostaje 300 euro Arbeitslosenhilfe i do tego 152 euro na synka.I nie narzekam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V&B Re: BIEDA BIEDA JESZCZE RAZ BIEDA IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 01.04.04, 00:46 Gość: Jan IP: *.dip.t-dialin.net Data: 31.03.2004 22:44 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list -------------------------------------------------------------------------------- Ja tez zyje w biedzie(wedlug niemieckiego standartu).Zona pracuje,zarabia 1700 euro,ja bezrobotny od 3 lat i dostaje 300 euro Arbeitslosenhilfe i do tego 152 euro na synka.I nie narzekam.. Gość: Jan IP: *.dip.t-dialin.net Data: 31.03.2004 22:44 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list -------------------------------------------------------------------------------- Ja tez zyje w biedzie(wedlug niemieckiego standartu).Zona pracuje,zarabia 1700 euro,ja bezrobotny od 3 lat i dostaje 300 euro Arbeitslosenhilfe i do tego 152 euro na synka.I nie narzekam.. nie mozesz pracy zdobyc`? NIEMOZLIWE? to znaczy, ze lubisz po`zno wstawac` zrana i w domu siedziec`? to juz bardziej problematyczny temat, tacy tez sie rodza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: BIEDA BIEDA JESZCZE RAZ BIEDA IP: *.dip.t-dialin.net 01.04.04, 20:43 A po co mam pracowac,jak to co mam mi wystarczy!Mam pracowac tylko dla pracy,albo pracowac,zeby sobie jeszcze wiekszy samochod kupic,jeszcze drozsze wczasy kupic,jeszcze wiecej ciuchow kupic???? Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: BIEDA BIEDA JESZCZE RAZ BIEDA 01.04.04, 22:01 " Absolut leben die meisten Reichen in Nordrhein-Westfalen mit seiner historisch gewachsenen Bedeutung von Familienunternehmen - gefolgt von Bayern und Baden- Württemberg. · 90,5 Prozent aller Reichen und Superreichen leben in den alten Bundesländern, nur 9,5 in den neuen Ländern. · Im europäischen Vergleich erreicht die Bundesrepublik nach der Studie bei den Euro- Millionären mit einem Anteil von rund 30 Prozent am gesamten europäischen Vermögen eine dominierende Stellung." Odpowiedz Link Zgłoś