aqua Re: Kieleckie do Śzląska! 26.08.04, 09:19 Up.Up.Up. faktycznie Carrramba, wielu niby jest, a jakoby nikogo niebyło:( Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! 26.08.04, 09:44 aqua napisał: > Up.Up.Up. > > faktycznie Carrramba, wielu niby jest, a jakoby nikogo niebyło:( Witaj Aqua !! My dwaj, to jak inni trzej:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Kieleckie do Śzląska! 26.08.04, 09:54 Prawdę mówiąc, mnie znudziła już sytuacja, gdy inni nami się wysługują. A hierowski to pewno zakosztował mojego przepisu:) i dlatego stał się mało aktywny:( Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! 26.08.04, 10:36 aqua napisał: > Prawdę mówiąc, mnie znudziła już sytuacja, gdy inni nami się wysługują. > > A hierowski to pewno zakosztował mojego przepisu:) i dlatego stał się mało > aktywny:( I pewnie się na mnie za "ślepoka" obraził :((( Aqua, czy "ślepok" to takie obrażliwe na Śląsku ? bo u mnie- nie! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! 26.08.04, 10:46 psie.pole napisał: > cześć panowie, no to up ! Cześć psie.pole :)))))))))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! 26.08.04, 10:51 do gory :))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Hierowski !!!!!!!!!!!!!!!!! 26.08.04, 10:59 Dobra, cofam tego "ślepoka" bo nie mam pojęcia, czy to nie jesst obraźliwe/miało nie być/ a zastępuję go słowem "krótkowzroczny", ok ? Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Hierowski !!!!!!!!!!!!!!!!! 26.08.04, 11:13 Lepiej nie używać takich gwarowych określeń, ale przecież Hierowski nie jest dzieckiem i o byle co nie obrazi się:)))) Witam również kolegę psie.pole, generała w stanie spoczynku:) Odpowiedz Link Zgłoś
psie.pole Re: Hierowski !!!!!!!!!!!!!!!!! 26.08.04, 11:59 Jakim tam znowu spoczynku. Znasz wyrażenie "czerstwy staruszek" ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Hierowski !!!!!!!!!!!!!!!!! 26.08.04, 12:03 Zastanawiałeś się kiedyś nad naszym ojczystym językiem? Jaki on jest wieloznaczny, obfity w różnego rodzaju słowne kalambury:) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Hierowski !!!!!!!!!!!!!!!!! 26.08.04, 12:14 aqua napisał: > Zastanawiałeś się kiedyś nad naszym ojczystym językiem? Jaki on jest > wieloznaczny, obfity w różnego rodzaju słowne kalambury:) Sorry, ale "czerstwy staruszek" to dla mnie "dziarski staruszek" i co ? Jak powiem o Hierowskim "czerstwy staruszek" to się obrazi ? A niby za co ? I jeszcze jedno weźcie pod uwagę: w moim środowisku "ciul" nie zrobi na nikim wrażenia. Zero reakcji. Prawdę powiedziawszy, jak na forum piszą o mnie "ciul" to też mi to wisi :))) Hierowski, przestań się obrażać bo to źle o Tobie świadczy!! Aqua, po jaką nagłą cholerę dawałeś przepis na spiryt ? Kto Cię prosił ? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Hierowski !!!!!!!!!!!!!!!!! 26.08.04, 12:29 carrramba napisał: > Hierowski, przestań się obrażać bo to źle o Tobie świadczy!! Aqua, po jaką > nagłą cholerę dawałeś przepis na spiryt ? Kto Cię prosił ? :)))) Mnie pomaga:)) A ślepoki to są, jak mi się wydaje ..... to znaczy że mógł się obrazić:( Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Hierowski !!!!!!!!!!!!!!!!! 26.08.04, 12:35 aqua napisał: > carrramba napisał: > > > Hierowski, przestań się obrażać bo to źle o Tobie świadczy!! Aqua, po jak > ą > > nagłą cholerę dawałeś przepis na spiryt ? Kto Cię prosił ? :)))) > > Mnie pomaga:)) > > A ślepoki to są, jak mi się wydaje ..... to znaczy że mógł się obrazić:( A to niech się obraża ! Nic na to nie poradzę, u mnie nie jest to określnie obraźliwe. Stanowczo gorszy był "dupek" do Lupoo, i jakoś się Lupoo nie obraził. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Hierowski !!!!!!!!!!!!!!!!! 26.08.04, 12:39 upupup!-) lupoo, też się gdzieś zapodział. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Hierowski !!!!!!!!!!!!!!!!! 26.08.04, 12:50 aqua napisał: > upupup!-) > > lupoo, też się gdzieś zapodział. Lupoo, zona pilnuje !!! Sam tak napisał. Widać boi się żony. A my się Aqua nikogo nie boimy ;)))))))))) Lupoo jest spoko gościu. Jak napisałem "dupek" to odpisał "przeproś". Chyba nie przeprosiłem, ale szczerze- nie pamiętam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Hierowski !!!!!!!!!!!!!!!!! 26.08.04, 12:53 carrramba napisał: > aqua napisał: > > > upupup!-) > > > > lupoo, też się gdzieś zapodział. > Lupoo, zona pilnuje !!! Sam tak napisał. Widać boi się żony. A my się Aqua > nikogo nie boimy ;)))))))))) > Lupoo jest spoko gościu. Jak napisałem "dupek" to odpisał "przeproś". Chyba nie > > przeprosiłem, ale szczerze- nie pamiętam !!! To były przeprosiny nie wprost, jak myślę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Hierowski !!!!!!!!!!!!!!!!! 26.08.04, 12:57 Oj Aqua, ja strasznie nie lubię przepraszać:((((((( Zawsze mi to ciężko szło. Od dziecka. Jak już stoję pod murem, to przeproszę. No i widzisz, zaraz mi się odechce Hierowskiego przpraszać. O, już mi się odechciało :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: Kieleckie do Śzląska! 26.08.04, 14:27 aqua napisał: > up. i do zobaczenia/. He he ... i dalej ! Bye ! Against fascism ! HENRY MORGENTHAU jr. jr. Odpowiedz Link Zgłoś
diablo1987 Co Wy wiecie o BALANGACH!!! 26.08.04, 14:47 henry.morgenthau_jr.jr napisał: > aqua napisał: > > > up. i do zobaczenia/. > > > He he ... i dalej ! > > Bye ! > Against fascism ! > HENRY MORGENTHAU jr. jr. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Co Wy wiecie o BALANGACH!!! 26.08.04, 15:03 qrde, żebym się musiał pod rarogiem dopisywać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Co Wy wiecie o BALANGACH!!! 26.08.04, 15:48 carrramba napisał: > qrde, żebym się musiał pod rarogiem dopisywać!!! jeszcze raz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pierre_p Re: Kieleckie do Śzląska! 26.08.04, 17:07 Vive la Pologne Monsieur Pniok! Pozdrowienia z Paryza, Wasz apel dotarl do kraju zabojadow :D Odpowiedz Link Zgłoś
psie.pole Re: Kieleckie do Śzląska! 26.08.04, 17:12 Hierowski nie odpowiada bo ledwie żyje po tym waszym drinku !!!!!!!!!!!!!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! 26.08.04, 17:36 psie.pole napisał: > Widzę że wy też :) ja ? zawsze ok!:))))teraz trzeba Hierowskiemu cos na kaca przygotować :))) Odpowiedz Link Zgłoś
fredrus Re: Kieleckie do Śzląska! 26.08.04, 20:08 cafe_lorafen napisała: > ale wątek !! Ej, panowie, wyscie tutaj absolutny rekord ustanowili - 2368 wpisow w jednym watku!!! :0 Moje gratulacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! 26.08.04, 20:12 fredrus napisał: > cafe_lorafen napisała: > > > ale wątek !! > > Ej, panowie, wyscie tutaj absolutny rekord ustanowili - 2368 wpisow w jednym > watku!!! :0 Moje gratulacje :) Ale masz nick : Fred- postrach kotów:-))))) dobre !!!:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
fredrus Re: Kieleckie do Śzląska! 26.08.04, 20:50 carrramba napisał: > Ale masz nick : Fred- postrach kotów:-))))) dobre !!!:-))) Moj nick jest na czesc tego, co na wroclawskim rynku na cokole siedzi Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! 26.08.04, 21:26 fredrus napisał: > carrramba napisał: > > > Ale masz nick : Fred- postrach kotów:-))))) dobre !!!:-))) > > Moj nick jest na czesc tego, co na wroclawskim rynku na cokole siedzi Oj, sorry. Nigdy nie byłem we Wrocławiu :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! 26.08.04, 21:51 cicho wszedzie, głucho wszędzie ........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaa podzielić woj śląskie ================= IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.04, 22:47 podzielić ,podzielić Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: podzielić woj śląskie ================= 26.08.04, 22:58 Gość portalu: aaaaaa napisał(a): > podzielić ,podzielić podbijanie wątku, zawsze mile widziane:)) Odpowiedz Link Zgłoś
fredrus Moj nick 26.08.04, 23:13 carrramba - Ale masz nick : Fred- postrach kotów:-))))) dobre !!!:-))) fredrus - Moj nick jest na czesc tego, co na wroclawskim rynku na cokole siedzi carramba - Oj, sorry. Nigdy nie byłem we Wrocławiu :(((( Jesli nie byles we Wroclawiu, to ci powiem,ze na rynku wroclawskim na cokole siedzi komediopisarz - Aleksander Fredro - www.culture.pl/pl/culture/artykuly/os_fredro_aleksander autor, miedzy innymi: "Pawel i Gawel" ale u was ten wiersz jest bardziej znany w wersji: "Wili a Uwet" Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Moj nick 26.08.04, 23:24 fredrus napisał: > carrramba - Ale masz nick : Fred- postrach kotów:-))))) dobre !!!:-))) > > fredrus - Moj nick jest na czesc tego, co na wroclawskim rynku na cokole siedzi > > carramba - Oj, sorry. Nigdy nie byłem we Wrocławiu :(((( > > Jesli nie byles we Wroclawiu, to ci powiem,ze na rynku wroclawskim na cokole > siedzi komediopisarz - Aleksander Fredro - > > www.culture.pl/pl/culture/artykuly/os_fredro_aleksander > autor, miedzy innymi: "Pawel i Gawel" ale u was ten wiersz jest bardziej znany > w wersji: "Wili a Uwet" > U Was ? A gdzie jest " u Was", sorry nic nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
fredrus Re: Moj nick 26.08.04, 23:33 carrramba napisał: > U Was ? A gdzie jest " u Was", sorry nic nie rozumiem. Znaczy sie na Gornym Slasku Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Moj nick 26.08.04, 23:40 fredrus napisał: > carrramba napisał: > > > U Was ? A gdzie jest " u Was", sorry nic nie rozumiem. > > Znaczy sie na Gornym Slasku Acha. Ja nie jestem ze Śląska. Odpowiedz Link Zgłoś
fredrus Re: Moj nick 27.08.04, 00:23 > Acha. Ja nie jestem ze Śląska. O, to nie wiedzialem. Poniewarz taki jestes tu aktywny (na katowickim forum), myslalem ze jestes z G.Slaska Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Moj nick 27.08.04, 00:25 fredrus napisał: > > Acha. Ja nie jestem ze Śląska. > > O, to nie wiedzialem. Poniewarz taki jestes tu aktywny (na katowickim forum), > myslalem ze jestes z G.Slaska Ale nie jestem :)))Aktywny ? Są lepsi :))) poczytaj sobie, Kolego. Teraz troche na urlopach ale jak jest full, to dopiero jazda:))) A Kolega z daleka ? Odpowiedz Link Zgłoś
fredrus Re: Moj nick 27.08.04, 00:37 > Ale nie jestem :)))Aktywny ? Są lepsi :))) poczytaj sobie, Kolego. Teraz troche > > na urlopach ale jak jest full, to dopiero jazda:))) A Kolega z daleka Orginalnie, to jestem z Wroclawia, a ty skad jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Moj nick 27.08.04, 00:41 fredrus napisał: > > > Ale nie jestem :)))Aktywny ? Są lepsi :))) poczytaj sobie, Kolego. Teraz > troche > > > > na urlopach ale jak jest full, to dopiero jazda:))) A Kolega z daleka > > > Orginalnie, to jestem z Wroclawia, a ty skad jestes? Dobre:))) Oryginalnie z Wrocławia :)) To teraz jestes podróba ? Niestety nie moge Ci powiedziec /na forum/ skąd jestem. Dopiero by mnie pogonili :))) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Moj nick 27.08.04, 00:47 carrramba napisał: > fredrus napisał: > > > > > > Ale nie jestem :)))Aktywny ? Są lepsi :))) poczytaj sobie, Kolego. > Teraz > > troche > > > > > > na urlopach ale jak jest full, to dopiero jazda:))) A Kolega z dale > ka > > > > > > Orginalnie, to jestem z Wroclawia, a ty skad jestes? > Dobre:))) Oryginalnie z Wrocławia :)) To teraz jestes podróba ? Niestety nie > moge Ci powiedziec /na forum/ skąd jestem. Dopiero by mnie pogonili :))) Aqua, Ty to rano przeczytaj, bo może znów kogoś obraziłem. A nie chciałem:((( Dobrej nocy życzę, padam na twarz,ale mam wieści z Hamburga. Odpowiedz Link Zgłoś
fredrus Re: Moj nick 27.08.04, 00:49 > Dobre:))) Oryginalnie z Wrocławia :)) To teraz jestes podróba ? Nie. :) To znaczy, ze teraz nie jestem we Wroclawiu >Niestety nie moge Ci powiedziec /na forum/ skąd jestem. Dopiero by mnie pogonili :))) Pewnie jestes ze stolycy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Do Pnioczka 27.08.04, 07:00 Wracaj Pnioczku, bo tu się różne elementy kręcą :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Aqua !!! przez łykend bedzie cisza:(((( 27.08.04, 08:03 więc dawaj czadu dzisiaj :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! 27.08.04, 08:05 łuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuooooooooooop:) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! 27.08.04, 08:29 Aqua , do pracy sie bierz:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Hrabio !!! 27.08.04, 08:41 No to do pracy, Carrramba, nieźle podgoniłeś:)), może nadgoniłeś, a może pogoniłeś:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Hrabio !!! 27.08.04, 08:56 aqua napisał: > No to do pracy, Carrramba, nieźle podgoniłeś:)), może nadgoniłeś, a może > pogoniłeś:)))) nadgoniłem, Koledzy stracili tempo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: Hrabio !!! 27.08.04, 09:03 carrramba napisał: > aqua napisał: > > > No to do pracy, Carrramba, nieźle podgoniłeś:)), może nadgoniłeś, a może > > pogoniłeś:)))) > nadgoniłem, Koledzy stracili tempo :)) No pewnie ... do przodu ! Bye ! Against fascism ! HENRY MORGENTHAU jr. jr. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Hrabio !!! 27.08.04, 09:05 Obiecuje już nie podawać żadnych przepisów, nawet na herbatę po góralsku:) Odpowiedz Link Zgłoś