Gość: Amper IP: *.broker.com.pl 22.05.05, 22:53 "podróż potrwa cztery i pół godziny". Czyli od z Gliwic 6:15 a w Warszawie będzie 10:15... Jak dla mnie to są cztery godziny. A może z moim liczeniem coś nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: papryka Re: Gliwicki PKS uruchamia kursy do Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 23:23 człowieku w warszawie są takie korki, ze musi być chyba jakaś poprawka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v00 Re: Gliwicki PKS uruchamia kursy do Warszawy IP: 83.238.168.* 22.05.05, 23:59 Z GOP-u też tak prędko nie wyjedzie - godzinka do Siewierza (jeżeli w ogóle tamtędy pojedzie) gwarantowana. Więc w praktyce okaże się, że od dworca do dworca wyniesie gdzieś ze 6 godzin. Ale za to cena w porównaniu do konkurencji się chwali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiW Re: Gliwicki PKS uruchamia kursy do Warszawy IP: *.junisoftex.pl / *.junisoftex.pl 23.05.05, 09:34 Uwaga, bo to się zwróci w wakacje... A to Polska właśnie. Może by tak w ogóle nie robić eksperymentu, który z założenia się nie powiedzie ? A może tak, żeby nie powiedzieć, że nie próbowali ? To tak trochę, jak z liczeniem napełnień w pociągach/autobusach... o godzinie 12-ej albo w weekend/wakacje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ls Re: Gliwicki PKS uruchamia kursy do Warszawy IP: *.acn.waw.pl 23.05.05, 10:50 nie dosc ze eksperyment przeprowadzaja w tym okresie, gdzie studenci, ktorzy stanowia duza czesc pasazerow, nie beda jezdzic(od sesji do nowgo semestru), to jeszcze cena nie jest konukrenyjna- ekspres z gliwic kosztuje troche ponad 50 zł - jedzie 2,5 godziny i do tego na centralny! lipa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdh Re: Gliwicki PKS uruchamia kursy do Warszawy IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 23.05.05, 21:59 no niestety ekspres z Gliwic do Warszawy jedzie 3 h 05 minut na zachodnią i kosztuje 79 zł (bilet normalny) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfgh Re: Gliwicki PKS uruchamia kursy do Warszawy IP: *.petrus.com.pl 24.05.05, 13:19 A nie było do tej pory? Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basik Re: Gliwicki PKS uruchamia kursy do Warszawy IP: *.brewet.pl / 80.50.169.* 02.06.05, 20:59 NO super wreszcie ktos pomyslal!!!!!!!!!!!!! JA CHCE TAKI KURS !!!!! NA STALE Ludzie zastanowcie sie bezpieczniej niz POCIAGIEM!!! JA CHWLAE TEN POMYSL!!!:):) I POPIERAM::):):) Odpowiedz Link Zgłoś