Dodaj do ulubionych

Plebiscyt - 2004

06.04.03, 22:06
Z ciekawosci zrobilem ta sade,by sprawdzic za kim opowiedzieliby sie
forumowicze - gdy doszloby do Plebiscytu.W ramach przestegania prawa
plebiscytowego = glosowac moga tylko forumowicze urodzeni na Slasku :)
Opcja trzecia zaklada Panstwo Slaskie =niezalezne i samorzadne !

*Niejest to kolejna prowakacja,a jedynie maly happening i zabawa

Pozdro !

www.prv.pl/s/show_new.php?id=54418
Obserwuj wątek
    • polski-husarz Re: Plebiscyt - 2004 06.04.03, 22:34
      Odchaczylem juz, hehe.........
    • willi2 Re: Plebiscyt - 2004 06.04.03, 22:37
      Niemozesz 5 razy glosowac za Polska !
      • zygfryd_78 Re: Plebiscyt - 2004 07.04.03, 01:11
        nie podoba mi sie kolejnosc proponowanych odpowiedzi
    • willi2 Re: Plebiscyt - 2004 07.04.03, 14:27
      Troche za szybko robilem ta sonde i dlatego wyszlo troche chaotycznie ale
      kierowalem sie :
      -kolejnoscia alfabetyczna i powierzchnia terenu :)
      Moglem wrzucic 4 opcje - Czechy ,ciekawe ile osob by zaglosowalo (?)
      Wynik jest i tak zadawalajacy -godz 14.22 :
      -Niemcy 31glosow
      -Polska 44glosow
      -Slask 19glosow

*biorac pod uwage fakt,ze sonda znalazla sie na kazdym waznym forum
      miejskim,aktualnosciach,na Swiecie, E.U itp. Stad duzo osob glosowalo na Polske
      ,aby specialnie obnizyc glosy dane na Niemcy i Slask.Wiem,ze duzo osob z
      Wroclawia i Czestochowy glosowalo na opcje = Slask.
      • willi2 Badzmy optymistami 07.04.03, 14:29
        Wydaje mi sie,ze pod wieczor juz wynik bedzie superowy,a glosy oddane na Niemcy
        i Slask przescigna opcje Polska :)
        • Gość: Dejavu m.n wzieta w dwa ognie... IP: *.kennisnet.nl 07.04.03, 15:19
          willi2 napisał:

> Wydaje mi sie,ze pod wieczor juz wynik bedzie superowy,a glosy oddane na
          Niemcy i Slask przescigna opcje Polska :)

Wszyscy moi holenderscy koledzy z pracy bez wyjatku i bez namyslu glosowali za
          Polska!!!A jak sie jeszcze mrW dolaczy z odsiecza ,to nie pozostanie wam nic
          innego jak udac sie do "gory",bo ta (czytaj:Reich)do was nie przyjdzie ,hi,hi.
          P.S.W Pullach panika ,placz i zgrzytanie zebow.Powydawali na darmo te BMW....
          • Gość: Pytek Zas' cioongnoom korzdy w swoja stroona? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.03, 20:50

Pojakymu Poloki i Niymce niy guosujoom za Republikoom S'loonskoom,
            hoc' wyniki soondy pokazujoom, irze nojwjyncyj Obywateloow je za Nioom?

Jurz niy hcecie Nos mamic' AUTOONOOMJAMI jak przed Plebiscytym?
          • thomas202 Czy ty jestes analfabeta Dejavu 08.04.03, 13:18
            Dejavu napisal:
            > Wszyscy moi holenderscy koledzy z pracy bez wyjatku i bez namyslu glosowali za
            > Polska!!! ...

Wcześnie willi2 napisal:
            > glosowac moga tylko forumowicze urodzeni na Slasku :)

Czy takie proste zdanie jest dla ciebie niezrozumiale? A może ci wszyscy twoi koledzy holenderscy urodzili sie na Slasku? A moze wazny jest tylko wynik? Dla mnie to jakas paranoja prosic kolegow holendrow o glosowanie w jakims tam tesciku byle moje bylo na gorze. Nie sil sie na odpowiedz bo i tak bedzie jak zwykle nie na temat.
            • wilym Re: Czy ty jestes analfabeta Dejavu 08.04.03, 13:48
              zly to znak dla Polski jesli Holendrzy musza glosowac tak, aby wynik plebiscytu
              byl korzystny dla niej. Ale mnie to cieszy! Nawet Polacy nie glosuja za Polska.
              A Holendrzy to zrobili, bo to uczynne chlopaki i pewnie nie chcieli cie zawiesc
              Dejavu.
              • Gość: Dejavu Unia z nami !!! IP: *.kennisnet.nl 08.04.03, 14:24
                wilym napisał:

> zly to znak dla Polski jesli Holendrzy musza glosowac tak, aby wynik
                plebiscytu byl korzystny dla niej. Ale mnie to cieszy! Nawet Polacy nie glosuja
                za Polska. A Holendrzy to zrobili, bo to uczynne chlopaki i pewnie nie chcieli
                cie zawiesc Dejavu.

Wprost przeciwnie,mamy lobby blisko Bruxeli.Wspolnie rozwazymy zasiedlenie
                Madagaskaru(pierwszych umsiedlers juz mam wynotowanych). A Polacy ktorzy nie
                glosuja za Polska to w rzeczywistosci przebierancy z nowej Osi Zla RAS-Reich.
              • Gość: mrW Re: Czy ty jestes ... IP: *.blueyonder.co.uk 08.04.03, 16:27
                -mylisz sie panie Wilym to b.dobry znak -> co by bylo jakby mieli tylko prawo
                glosu Niemcy? no nie sir sorry tobie byloby na reke
                • wilym Re: Czy ty jestes ... 08.04.03, 16:39
                  a gdzie ty funkcjonalny analfabeto zostalo napisane, ze maja glosowac tylko
                  Niemcy? Willi zaproponowal, zeby glosowali ludzie urodzeni na Slasku, tak wiec
                  skoro dla ciebie kazdy urodzony na Slasku to Niemiec, to znajac twoje zdanie na
                  temat tej nacji powinienes strzelic sobie w leb Germancu?
                  Swoja droga, jesli uwazasz, ze to dobrze, ze za Polska glosuja Holendzry anie
                  Polacy to twoja sprawa. jak widzisz nawet Polacy nie garna sie do glosowania na
                  ERPE.
                  Ja zaraz poprosze Ahmeda, tego co ci mieso sprzedaje, zeby tez oddal swoj glos
                  na Polske.
                  • Gość: mrW Re: Czy ty jestes ... IP: *.blueyonder.co.uk 08.04.03, 18:10
                    -willi2 stworzyl to w wirtualnej przestrzeni! a i tak wiadomo jak bedzie ->
                    tego typu glosowania sa niewiarygodne i nikt ich nie bedzie bral pod uwage! to
                    tylko zabawa wirtualna, jezeli uwazasz inaczej to znaczy, ze sam jestes
                    analfabeta
                    • wilym Re: Czy ty jestes ... 08.04.03, 18:12
                      wiem co zrobil willi, nie martw sie, u mnie wszystko gra. Ja natomiast ciebie
                      nazwalem nie analfabeta, tylko funkcjonalnym analfabeta, jesli wiesz na czym
                      polega roznica panie bystrzak!
                      • Gość: mrW Re: Czy ty jestes ... IP: *.blueyonder.co.uk 08.04.03, 18:16
                        -rzeczywiscie..., zapomnialem dodac slowo "funkcjonalny"
                    • willi2 Re: Czy ty jestes ... 08.04.03, 18:28
                      Gość portalu: mrW napisał(a):

> -willi2 stworzyl to w wirtualnej przestrzeni! a i tak wiadomo jak bedzie ->
                      > tego typu glosowania sa niewiarygodne i nikt ich nie bedzie bral pod uwage!
                      to
                      > tylko zabawa wirtualna, jezeli uwazasz inaczej to znaczy, ze sam jestes
                      > analfabeta
                      mrW
                      A jak moje przedsiewziecie szlo inaczej nazwac ? to tylko maly hapening.
                      Oczywiscie,ze glosowane jest niewiarygodne jak 20 razy glosujesz na Polske.
                      Referendum jest na tyle powazne ,ze mozna zawsze jakies wnioski wyciagnac.
                      Duzo osob ,ktorzy Slazakami sa od perwszego pokolenia glosowalo za Republika
                      Slaska lub za Autonomia.To dobry znak ! Ale jak madry ktos zauwazyl ,ze Slazacy
                      sa dalej podzieleni i kazdy ciagnie w swoja strone.O ile wiem Referendum kiedys
                      powazne odbedzie sie na Slasku,wynik moze byc calkiem podobny do tego ,jaki
                      uzyskalismy w sondzie internetowej.
                      • wilym do willego. 08.04.03, 18:33
                        Zauwaz jeszcze jedna rzecz! Pomimo podania przez Ciebie jasnych regul gry,
                        Poalcy przyznali wprost, ze je zlamali!!!
                        • willi2 Re: do willego. 08.04.03, 18:39
                          Tak zgadzam sie z Wilym.
                          I nawet powiem wiecej ,ze specialnie niektorzy glosowali przeciwko nam,aby
                          zrobic nazlosc.
                          Wyraznie jest napisane ,ze prawem do glosowania sa objeci ludzie urodzeni na
                          Slasku.A wiem,ze nawet Ci co sa na Slasku od jednego pokolenia czy od dwoch
                          popieraja wyraznie idee Autonomii Slaska.
                      • Gość: mrW Re: Czy ty jestes ... IP: *.blueyonder.co.uk 08.04.03, 18:49
                        willi2 napisał:

> Gość portalu: mrW napisał(a):
                        >
                        > > -willi2 stworzyl to w wirtualnej przestrzeni! a i tak wiadomo jak bedzie -
                        > >
                        > > tego typu glosowania sa niewiarygodne i nikt ich nie bedzie bral pod uwage
                        > !
                        > to
                        > > tylko zabawa wirtualna, jezeli uwazasz inaczej to znaczy, ze sam jestes
                        > > analfabeta
                        > mrW
                        > A jak moje przedsiewziecie szlo inaczej nazwac ? to tylko maly hapening.
                        > Oczywiscie,ze glosowane jest niewiarygodne jak 20 razy glosujesz na Polske.
                        > Referendum jest na tyle powazne ,ze mozna zawsze jakies wnioski wyciagnac.
                        > Duzo osob ,ktorzy Slazakami sa od perwszego pokolenia glosowalo za Republika
                        > Slaska lub za Autonomia.To dobry znak ! Ale jak madry ktos zauwazyl ,ze
                        Slazacy
                        >
                        > sa dalej podzieleni i kazdy ciagnie w swoja strone.O ile wiem Referendum
                        kiedys
                        >
                        > powazne odbedzie sie na Slasku,wynik moze byc calkiem podobny do tego ,jaki
                        > uzyskalismy w sondzie internetowej.

-nie skarbie, nie masz racji co do glosowania -> oddalem tylko jeden glos na
                        RS`!
                        • willi2 Re: Czy ty jestes ... 08.04.03, 18:51
                          -nie skarbie, nie masz racji co do glosowania -> oddalem tylko jeden glos na
                          RS`!

A husarz oddal 25 glosow na Polske ,czyli jestes dwulicowy !
                          • Gość: mrW Re: Czy ty jestes ... IP: *.blueyonder.co.uk 08.04.03, 19:01
                            willi2 napisał:

> -nie skarbie, nie masz racji co do glosowania -> oddalem tylko jeden glos na
                            >
                            > RS`!
                            >
                            > A husarz oddal 25 glosow na Polske ,czyli jestes dwulicowy !

-nie wie o tym -> to jego sprawa!, czemu pytasz mnie o to?!
                            • willi2 Re: Czy ty jestes ... 08.04.03, 19:08
                              bo to ty jestes Husarzem mrW
                              • Gość: mrW Re: Czy ty jestes ... IP: *.blueyonder.co.uk 08.04.03, 19:55
                                -powaznie? z kad ta pewnosc??
                                • willi2 Re: Czy ty jestes ... 08.04.03, 19:59
                                  Przeciez to ty ,wszyscy to wiedza
                                  • Gość: mrW Re: Czy ty jestes ... IP: *.blueyonder.co.uk 08.04.03, 20:00
                                    -powaznie?ja tez sie chce przekonac czy to prawda??
                                    • willi2 Re: Czy ty jestes ... 08.04.03, 20:03
                                      niezawracaj mi dupy pierdolami,tak mnie ten husarz i mrw obchodza choby wcale
                                      bez odbioru durniu
                                      • Gość: mrW Re: Czy ty jestes ... IP: *.blueyonder.co.uk 08.04.03, 20:06
                                        -tylko mi odpowiedz dlaczego siejesz zamet i jestes pewny, ze jakis tam husarz
                                        to JA!
                                        • willi2 ignor 08.04.03, 20:19
                                          niema juz hugona,welesa i niklota to mrw sie zas podlizuje
                                          • Gość: mrW Re: ignor IP: *.blueyonder.co.uk 08.04.03, 20:21
                                            -ty mi tu oczu nie mydl tylko udowodnij, ze husarz to JA!
                                            • willi2 mrw niezasmiecaj watku 08.04.03, 20:24
                                              pierdolami,kogo obchodza twoje osobiste rozterki.
                                              Bez odbioru polbucie !
                                              • Gość: mrW Re: willi2 niezaszkaluj Forum! IP: *.blueyonder.co.uk 08.04.03, 20:28
                                                -to, ze jestes niesmaczny i szkalujesz wszystkich to juz wiekszosc na forum
                                                wie!
                                                -mozesz to zmienic lecz zalezy to tylko od ciebie!
                                                • willi2 Re: willi2 niezaszkaluj Forum! 08.04.03, 20:30
                                                  Patz siebie nieudaczniku !
                                                  • Gość: mrW Re: willi2 niezaszkaluj Forum! IP: *.blueyonder.co.uk 08.04.03, 20:36
                                                    willi2 napisał:

> Patz siebie nieudaczniku !

-no i co tu widac? no to jak to jest z tym husarzem bo sie niecierpliwie
            • Gość: Dejavu pytol slepy niewidomego... IP: *.kennisnet.nl 08.04.03, 14:14
              thomas202 napisał:

> > Czy takie proste zdanie jest dla ciebie niezrozumiale? A może ci wszyscy
              twoi koledzy holenderscy urodzili sie na Slasku? A moze wazny jest tylko wynik?
              Dla mnie to jakas paranoja prosic kolegow holendrow o glosowanie w jakims tam
              tescik u byle moje bylo na gorze. Nie sil sie na odpowiedz bo i tak bedzie jak
              zwykle nie na temat.

Tylko tak dalij Tomciu,jidz zymly,czytoj cajtungi ,a bydom z ciebie ludzie...
              P.S.To nie jest odpowiedz,to tylko tetent Pegaza.

• silesius Re: Plebiscyt - 2004 08.04.03, 20:51
      willi2 napisał:

> Z ciekawosci zrobilem ta sade,by sprawdzic za kim opowiedzieliby sie
      > forumowicze - gdy doszloby do Plebiscytu.W ramach przestegania prawa
      > plebiscytowego = glosowac moga tylko forumowicze urodzeni na Slasku :)
      > Opcja trzecia zaklada Panstwo Slaskie =niezalezne i samorzadne !
      > *Niejest to kolejna prowakacja,a jedynie maly happening i zabawa

Jak znam Polakow, to znow nazganiaja kogo sie da, jak zrobili
      w plebiscycie na Slasku albo zmanipuluja, jak w referendum powojennym.

Nb. opcja "Slask w Polsce" jest zbedna, gdyz Polska zrzekla sie Slaska
      po wsze czasy, pod przysiega i grozba ekskomuniki.
      A moze sie myle, moze slowo polskiego krola Polacy traktuja jak smiec,
      jak wolania Papieza o pokoj w Iraku ?

Silesius

• Gość: mrW Re: Plebiscyt - 2004 IP: *.blueyonder.co.uk 08.04.03, 23:07
        silesius napisał:

> Nb. opcja "Slask w Polsce" jest zbedna, gdyz Polska zrzekla sie Slaska
        > po wsze czasy, pod przysiega i grozba ekskomuniki.
        > A moze sie myle, moze slowo polskiego krola Polacy traktuja jak smiec,
        > jak wolania Papieza o pokoj w Iraku ?
        >
        > Silesius
        >
        >

-ten 1 argumet zalicze do tzw. nieudanych a drugiego nie skometuje bo uwazam
        go za lekcewazenie pewnych zasad!
    • willi2 Pamiatkowe plakaty 08.04.03, 22:06
      www.onb.ac.at/sammlungen/plakate/siteseeing/oe-in-plakaten/images/bgldlm.jpg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka