Dodaj do ulubionych

Katowice-Kattowitz, czy tablice sie jusz robią ?

IP: *.b.pppool.de 26.10.03, 16:54
kiedy można będzie zobaczyć nowe tablice na autostradach miast Slązka
wedłóg nowych praw- EWG do których zobowiązała śię Polska? jestem ćiekawy
kiedy to nastąpi? i czy wogóle?
Obserwuj wątek
    • gorol7 Re: Katowice-Kattowitz, czy tablice sie jusz robi 26.10.03, 17:06
      Nie za Twojego zycia matole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • stefan_ems Re: Katowice-Kattowitz, czy tablice sie jusz robi 26.10.03, 17:59
        gorol7 napisał:

> Nie za Twojego zycia matole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aleś ty naiwny synecku! Musisz wiedzieć, że nie zawsze baje w życiu tak jak
        byś ty chcioł.
        • adam_reichel Re: Berlin-Berlinogliu 26.10.03, 18:02
          W Katowicach takie tablice są niepotrzebne. Niemców tu tyle co kot napłakał.
          A czy wy w Berlinie szykujecie sie juz do zawieszania tablic z napisem
          Berlinogliu albo cos w tym stylu. Ostatecznie naród niemiecki wymiera i przy
          obecnym ujemnym przyroście naturalnym niedługo Polska będzie graniczyć na
          zachodzie nie z Deutschlandem tylko z Turkiyelandem ha ha ha!
          • Gość: Wiedzacy ciesz sie nie nie masz Stalinogrodu IP: 195.27.163.* 27.10.03, 12:22
            jak chcieli twoi Tow. Maliniak i Tow. Czeresniak
          • silesius Re: Berlin-Berlinogliu 15.11.03, 23:41
            adam_reichel napisał:

> W Katowicach takie tablice są niepotrzebne. Niemców tu tyle co kot napłakał.
            > A czy wy w Berlinie szykujecie sie juz do zawieszania tablic z napisem
            > Berlinogliu albo cos w tym stylu. Ostatecznie naród niemiecki wymiera i przy
            > obecnym ujemnym przyroście naturalnym niedługo Polska będzie graniczyć na
            > zachodzie nie z Deutschlandem tylko z Turkiyelandem ha ha ha!

Turcy beda przeciez budowac Las Vegas w Bialej Podlaskiej, gdzie wy bedziecie
            przegrywac wyplaty aby Turcy mogli zyc sobie dostatnio i bez wysilku.

Silesius
    • Gość: Slonzok roku Re: Katowice-Kattowitz, czy tablice sie jusz robi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.03, 18:03
      Pamietaj ze Polska to nie jest panstwo prawa ale moze da sie przekupic kogo
      trzeba i nie bedziemy juz mieli Chorzowa i Katowic
    • silesius88 Re: Katowice-Kattowitz, czy tablice sie jusz robi 06.11.03, 01:49
      Gość portalu: Werwolf napisał(a):

> kiedy można będzie zobaczyć nowe tablice na autostradach miast Slązka
      > wedłóg nowych praw- EWG do których zobowiązała śię Polska? jestem ćiekawy
      > kiedy to nastąpi? i czy wogóle?

Jusch nyi dlugo byndom nowe tablice u Nyemcow :

w Berlinie - Horst Wessel Stadt
      w Brandengurg - Marxwalde
      Karl Marx Stadt zamiast Chemnitz
      Wilhelm Pieck Stadt zamiast Guben
      Lutherstadt zamiast Wittemberge
      Stalinstadt zamiast Eisenhüttenstadt
      Hermann Göring Stadt zamiast Salzgitter
      Stadt des Kraft Durch Freude Wagens zamiast Wolfsburga
      w Dithmarschen - Adolf Hitler Damm

I u sloounzakow

Hitlersee
      Stalinogrod zamiast Kattowitz

pyrsk
      silesius88
    • Gość: Leo Re: Katowice-Kattowitz, czy tablice sie jusz robi IP: *.b.pppool.de 15.11.03, 14:28
      Jo jusch widziol te tablice !!!
      • Gość: Edek Re: KaMaja byc tablice IP: *.dip.t-dialin.net 15.11.03, 22:09
        bo bogactwo tych ziem spi w Niemczech.Ja jestem pierwszy...ciesze sie na maj!!!!
        • silesius88 Do Edka 15.11.03, 22:20
          Gość portalu: Edek napisał(a):

> bo bogactwo tych ziem spi w Niemczech.Ja jestem pierwszy...ciesze sie na
          maj!!!

Edzia !!! Dla takich jak ty to my jusch wolny place na smyntoschach tschymamy !

pyrsk
          silesius88
    • Gość: ! Nikt nie wymiera IP: *.a.pppool.de 16.11.03, 00:57
      ja tam o przyrost dbam!!!!!!!!!
      turcy w niemczech tez z pokolenia na pokoleniemaja mniej dzieci i sa ludnosci
      typowo mejska co im przyszlosci nie wrozy. a co tam w polsce jak sie nie myle
      przeroscik tez niezle spadl, co lepiej zbierec na wakcyjki na karaibach jak
      sobie bajtla bachnac??????????????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka