Gość: Werwolf IP: *.b.pppool.de 26.10.03, 16:54 kiedy można będzie zobaczyć nowe tablice na autostradach miast Slązka wedłóg nowych praw- EWG do których zobowiązała śię Polska? jestem ćiekawy kiedy to nastąpi? i czy wogóle? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gorol7 Re: Katowice-Kattowitz, czy tablice sie jusz robi 26.10.03, 17:06 Nie za Twojego zycia matole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_ems Re: Katowice-Kattowitz, czy tablice sie jusz robi 26.10.03, 17:59 gorol7 napisał: > Nie za Twojego zycia matole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aleś ty naiwny synecku! Musisz wiedzieć, że nie zawsze baje w życiu tak jak byś ty chcioł. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_reichel Re: Berlin-Berlinogliu 26.10.03, 18:02 W Katowicach takie tablice są niepotrzebne. Niemców tu tyle co kot napłakał. A czy wy w Berlinie szykujecie sie juz do zawieszania tablic z napisem Berlinogliu albo cos w tym stylu. Ostatecznie naród niemiecki wymiera i przy obecnym ujemnym przyroście naturalnym niedługo Polska będzie graniczyć na zachodzie nie z Deutschlandem tylko z Turkiyelandem ha ha ha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedzacy ciesz sie nie nie masz Stalinogrodu IP: 195.27.163.* 27.10.03, 12:22 jak chcieli twoi Tow. Maliniak i Tow. Czeresniak Odpowiedz Link Zgłoś
silesius Re: Berlin-Berlinogliu 15.11.03, 23:41 adam_reichel napisał: > W Katowicach takie tablice są niepotrzebne. Niemców tu tyle co kot napłakał. > A czy wy w Berlinie szykujecie sie juz do zawieszania tablic z napisem > Berlinogliu albo cos w tym stylu. Ostatecznie naród niemiecki wymiera i przy > obecnym ujemnym przyroście naturalnym niedługo Polska będzie graniczyć na > zachodzie nie z Deutschlandem tylko z Turkiyelandem ha ha ha! Turcy beda przeciez budowac Las Vegas w Bialej Podlaskiej, gdzie wy bedziecie przegrywac wyplaty aby Turcy mogli zyc sobie dostatnio i bez wysilku. Silesius Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slonzok roku Re: Katowice-Kattowitz, czy tablice sie jusz robi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.03, 18:03 Pamietaj ze Polska to nie jest panstwo prawa ale moze da sie przekupic kogo trzeba i nie bedziemy juz mieli Chorzowa i Katowic Odpowiedz Link Zgłoś
silesius88 Re: Katowice-Kattowitz, czy tablice sie jusz robi 06.11.03, 01:49 Gość portalu: Werwolf napisał(a): > kiedy można będzie zobaczyć nowe tablice na autostradach miast Slązka > wedłóg nowych praw- EWG do których zobowiązała śię Polska? jestem ćiekawy > kiedy to nastąpi? i czy wogóle? Jusch nyi dlugo byndom nowe tablice u Nyemcow : w Berlinie - Horst Wessel Stadt w Brandengurg - Marxwalde Karl Marx Stadt zamiast Chemnitz Wilhelm Pieck Stadt zamiast Guben Lutherstadt zamiast Wittemberge Stalinstadt zamiast Eisenhüttenstadt Hermann Göring Stadt zamiast Salzgitter Stadt des Kraft Durch Freude Wagens zamiast Wolfsburga w Dithmarschen - Adolf Hitler Damm I u sloounzakow Hitlersee Stalinogrod zamiast Kattowitz pyrsk silesius88 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Re: Katowice-Kattowitz, czy tablice sie jusz robi IP: *.b.pppool.de 15.11.03, 14:28 Jo jusch widziol te tablice !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Re: KaMaja byc tablice IP: *.dip.t-dialin.net 15.11.03, 22:09 bo bogactwo tych ziem spi w Niemczech.Ja jestem pierwszy...ciesze sie na maj!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius88 Do Edka 15.11.03, 22:20 Gość portalu: Edek napisał(a): > bo bogactwo tych ziem spi w Niemczech.Ja jestem pierwszy...ciesze sie na maj!!! Edzia !!! Dla takich jak ty to my jusch wolny place na smyntoschach tschymamy ! pyrsk silesius88 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Nikt nie wymiera IP: *.a.pppool.de 16.11.03, 00:57 ja tam o przyrost dbam!!!!!!!!! turcy w niemczech tez z pokolenia na pokoleniemaja mniej dzieci i sa ludnosci typowo mejska co im przyszlosci nie wrozy. a co tam w polsce jak sie nie myle przeroscik tez niezle spadl, co lepiej zbierec na wakcyjki na karaibach jak sobie bajtla bachnac?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś