11.12.03, 23:26
Kim jest Teschiner, który na forum Katowice popiera w imieniu Cieszyniaków
autonomię Śląska i poglądy Slezana :
"Slezan!
BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=9619128&a=9619960???

Do wyboru macie : Slezan, Arnold, Albrecht, Silesius
( inne ich wcielenia to np. Peterpaul, Josef Kozdon itp. ).

Obserwuj wątek
    • slezan RAŚowa jednia 12.12.03, 00:12
      Poczytaj Orygenesa i Plotyna a później wrócimy do tematu. Tylko nie pisz, że to
      nazistowska propaganda, bo chłopcy żyli dość sporo przed Hitlerem. No chyba, że
      antycypowali.
    • teschiner Re: Teschiner 12.12.03, 10:29
      no wlasnie, kim jestem? nie bedziemy sie tu zastanawiac nad tym jakze gleboko
      filozoficznym zgadnieniem poruszajacym problem samej istoty egzystencji. Drogi
      tomeczku, nasze ty sloneczko podbeskidzia, niestety nie moge ci odpowiedziec na
      to pytanie poniewaz nie bede udowadnial ze nie jestem wielbladem ani sie przed
      toba tlumaczyl. musisz mnie tolerowac. a na forum pojawiam sie b. rzadko ,to
      fakt.
      prosilbym jeszcze tomus bys nie manipulowal tekstem. Kogo popieram a kogo nie
      to moja prywatna sprawa i nic ci d tego. a dla twojego spokoju powiem ci w
      zaufaniu ze nie popieram ekstremizmu, on nawet mnie brzydzi. dlatego wiec
      brzydza tez mnie twoje dzialania na tym forum.
      Teschiner.
      • albrecht1 Re: Teschiner 12.12.03, 18:14
        Witaj Teschiner w gronie uznanych za podejrzanych, przez podejrzliwego
        śledczego internetowego;-).
        • teschiner Re: Teschiner 12.12.03, 18:31
          wlasnie przed chwila dowiedzialem sie ze jestem wcieleniem kilku osob naraz, w
          tym tez twoim. Wydawalo mi sie zawsze, ze wcieleniem mozna zostac dopiero
          czyjes smierci. rodz sie wiec straszne pytanie: czy straszny T9991 was
          wykonczyl?.
          i czy przyjdzie tez kiedys po mnie?
          PS. dzieki za powitanie. towarzystwo wyborowe postaram sie nie przyniesc wstydu.
          :)))))))))))))))))))
          • albrecht1 Re: Teschiner 12.12.03, 18:39
            Tomek pozuje na Bernarda Gui ;-).
            Nie przejmuj się, my istoty duchowe sięgamy gdzie wzrok nie sięga, albowiem
            młodość (szkoda że miniona) dodała nam skrzydeł, wznosząc nad poziomy.
            Tem czasem, druchu i towarzyszu w klikaniu :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka