stoik1 30.07.09, 13:32 gazetacodzienna.pl/index.php?p=wwiad&id=2823 koncepcja jak najbardziej słuszna, tylko dlaczego Andrus ? dlaczego, pytam się ? aaaaaaaaaaaaaaa !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lapis.me Re: 'Cieszyńska' hymnem 1200-lecia ? 30.07.09, 23:31 Nie mam nic przeciwko A.Andrusowi, lubię to polskie wykonanie, uwielbiam czterojęzykową wersję z Cieszyńskiego nebe, ale ... chyba muszę iść się upić ... coś mi świta, że - za przeproszeniem - Cieszyn nie zasługuje na koncert Jaromira :( Pojedziemy posłuchać go do Poznania (właśnie zmienił polskiego managera, a ten grasuje głównie tam). Czemu my od razu musimy zaraz mieć hymn ??? Niech już pozostanie "Płyniesz Olzo", nie ma co tykać takich "świętości", ale jeśli nie zaprosimy JN, to ja ... kurczę blade, emigruję :| Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 to zabrzmiało poważnie... 31.07.09, 14:04 nie zaprosimy, bo w UM go nie znają; a hymn leci z ratusza o 12.00, albo raczej dżingiel : ) Odpowiedz Link Zgłoś
kubek dżingiel ? Cieszyn się amerykanizuje? 05.08.09, 05:30 a fe, byle dalej od tego rodzaju papki kulturowej ! Odpowiedz Link Zgłoś
vasermon Re: to zabrzmiało poważnie... 11.08.09, 21:01 Dżingiel "Helo, helo, Helynko, jako ci sie pasie?" forever. :P Odpowiedz Link Zgłoś
lapis.me Andrus w C. 12.09.09, 23:42 aktualnosci.ox.pl/wydarzenie,6756,cieszyn-koncert-artura-andrusa.html Odpowiedz Link Zgłoś