Dodaj do ulubionych

SZLAG MNIE TRAFIA

13.11.12, 22:53
Czesc. Mam 33 lata i od ponad dwóch lat jestem samotną matką. Mój problem polega na tym,że ojciec mojego synka przypomina sobie o nim sporadycznie pomimo tego,że ustaliliśmy terminy jego wizyt co dwa tyg.Oczywiście może robić to częściej (czasami mu sie to zdarzało) bo nie utrudniam mu kontaktu z dzieckiem uważając, że fakt iż nie jesteśmy razem nie powinnien mieć na to wpływu. Pomijam już sprawę alimentów których wysokość ustaliliśmy wspólnie w sądzie, a których i tak nie płaci od ponad roku.
Obydwoje pracujemy i ja rozumiem że czasami człowiek nie ma czasu ale SZLAG MNIE TRAFIA kiedy On przez 3 miesiącie zjawia się z prezentami,wizytami u syna po czym na następne 2-3 miesiące znika bo jest zajęty i tak w kółko.
Boję się że to wpłynie na psychikę syna który ma 3 lata i zaczyna rozumieć coraz więcej. Z drugiej strony nie chcę go pozbawiać kontaktu z biologicznym ojcem. A może go pozbawić, podać sprawę do komornika, zacząć drzeć z nim koty tylko wydaje mi się, że to żadne wyjście tak samo jak Tatuś kochający jak mu wiatr wieje.
Był ktoś z Was w podobnej sytuacji i może coś poradzi????
Pozdrawiam wszystkich samotnych rodziców i życzę wszystkiego najlepszego.
Ka

Obserwuj wątek
    • tatta-janusz Re: SZLAG MNIE TRAFIA 14.11.12, 19:10
      Uwarzaj aby za mocno szak ciebie nie trafił , bo stolec na mientko srobisz .
    • sab-dora Re: SZLAG MNIE TRAFIA 14.11.12, 21:16
      u mnie jest tak samo. tata mojej córki mieszka 1 km od nas i też tak robi. czasem ją zabiera niemal codziennie a potem nie ma go przez miesiąc.jest to chore , ale niestety nie mam wpływu na to, mała i tak z czasem zrozumie co jest grane , choć w sumie już chyba się zorientowała.
      • rika148 Re: SZLAG MNIE TRAFIA 14.11.12, 21:45
        Masz rację . Twój bachor zrozumie , przed kim rozkładałaś nieodpowiedzialnie swoją niezabezpieczoną cipę , że zachowywałaś się jak chora i o odpowiednio Ciebie rozliczy .
        • sab-dora Re: SZLAG MNIE TRAFIA 14.11.12, 21:53
          rika148 napisał:

> Masz rację . Twój bachor zrozumie , przed kim rozkładałaś nieodpowiedzialnie sw
          > oją niezabezpieczoną cipę , że zachowywałaś się jak chora i o odpowiednio Ciebi
          > e rozliczy .

po 1. nie bachor , może ciebie tak nazywali
          po 2. żal mi ciebie.........
          • rika148 Re: SZLAG MNIE TRAFIA 14.11.12, 22:19
            Dziekuję za troskę :)
            A mi Ciebie jest żal , że Twój bachor rozliczy Ciebie za Twoje nieodpowiedzialne ruchaństwo .
            No i żal , że Ty i Twój chory facet (twierdzisz , że tak się zachowuje ) przekazaliście swemu bachorowi chore geny , które będzie roznosić po świecie .
      • wuka_2006 Re: SZLAG MNIE TRAFIA 15.11.12, 23:19
        Sab-dora właśnie chodzi o to że mamy wpływ na to trzeba tylko wybrać mniejsze zło bo pełniej rodziny z bilogicznymi Tatusiami jak Bozia przykazała to raczej już nie stworzymy :) Nie bedę się tu wyodzić bo widzę, że poza Tobą reszta reprezentuje poziom ZEROWY jak chcesz pogadać to pisz na mojego gazetowego maila. Życzę Ci wszystkiego dobrego i dużooo zdrowia.
        A co do chołoty która pewnie nic poza stukaniem w klawiaturę ciekawego w swoim życiu nie porabia to osobiście radzę Wymyć dupska, przespać się ze swoją głupotą może mózgi wam się dotlenią -dzisiaj jestestcie jutra Was nie ma. A w ramach edukacji - Dziecko można zaplanować- a nie rodzić z przypadku bo stąd się tu wzieliście, czyż nie.......
        • rika148 Re: SZLAG MNIE TRAFIA 16.11.12, 08:36
          Masz rację . Te dupodajki , co latają z niezabezpieczonymi brudnymi cipami , a później biadolą na tym forum , powinny najpierw umyć swoje psiochy , a potem lecieć z chcicą do byle jakiego faceta .
          Bardzo mądra rada .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka