patrycja-myszak
17.11.13, 12:09
Witam wszystkie samotne mamy.
Piszę tutaj by się wygadac, i prosic was o pomoc i wasze rady bo już nie wiem co mam robic. Pół roku temu roztaliśmy się z partnerem po 7-letnim związku. Po pojawieniu się dziecka mój facet bardzo się zmienił, szkoda że na gorszę, z czułego ciepłego faceta stał się zimnym, egoistycznym draniem. Przez dlugi czas wmawiałam sobie, że tak się dzieje dlatego iż znalazl się w nowej sytuacji w której nie może się odnaleźc, jednak z czasem było tylko gorzej. Przestaliśmy spędzac ze sobą czas, a z czasem nawet rozmawiac. W końcu postanowiliśmy się roztac. Tydzień temu straciłam pracę, nie przedłużyli mi umowy bo zbyt często brałam wolne na dziecko ( dwa dni w ostatnim miesiącu, przez cały okres jaki tam przepracowałam bo niania zachorowała), a mój były w ten sam dzień oznajmił mi że dopóki nie wyprowadzę się z mieszkania, które wspólnie wynajmowaliśmy to przestanie mi płacic na dziecko. Facet zarabia 4tyś. miesięcznie i łaskawie przelewał na dziecko 500 zł, teraz nie chce płacic. W mojej miejscowości ciężko o pracę, mieszka tu niecałe 10tyś ludzi, mamy trzy sklepy i z tego się cieszymy. Postanowiłam przeprowadzic się stąd do Poznania więc jeżeli jakaś samotna mama szuka współlokatorki proszę o kontakt patrycja-myszak@gazeta.pl