Gość: unknow Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.drelow.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 20:20 Droga redakcjo kiedy q....beda te odpowiedzi??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
cymi Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te 06.05.04, 20:22 WŁAŚNIE>>Kiedy będą!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: readkcja Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.gwardii.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 06.05.04, 20:24 Przepraszamy za opóźnienie, klucz będzie dostepny o 20:30. Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandarynkA odpowiedzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:23 ej..a w ogole dzisiaj pisali ze będa odpowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????????????? GDZIE DO LICEUM??????? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.05.04, 20:23 GIMNAZJALIŚCI Z WARSZAWY GDZIE CHCECIE IŚĆ DO LICEUM, BO JA NIE MAM POJĘCIA GDZIE ZŁOŻYĆ PODANIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dekar Re: GDZIE DO LICEUM??????? IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 06.05.04, 20:25 jak wy dajecie te nowe testy??? Odpowiedz Link Zgłoś
janek2004 Re: Gimnazjaliści: jak wraZObaczcie na moje odp i 06.05.04, 20:23 2min28s 50m -rzeka prażenie h2co3 za dużo nawożenie 1 do 6 fiord akumulacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buniaczek Re: Gimnazjaliści: jak wraZObaczcie na moje odp i IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 06.05.04, 20:26 w zadaniu 5 masz zle,bo wynik to : 3 minuty i 32 sekundy Odpowiedz Link Zgłoś
janek2004 Re: Gimnazjaliści: jak wraZObaczcie na moje odp i 06.05.04, 20:29 Gość portalu: Buniaczek napisał(a): > w zadaniu 5 masz zle,bo wynik to : 3 minuty i 32 sekundy no co ty 7min8sek- 4min40sek to 2min28sek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolutnie obcy Re: Gimnazjaliści: jak wraZObaczcie na moje odp i IP: *.pl / *.pl 06.05.04, 20:28 Wszystko masz dobrze - już sprawdziłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pszczołka droga redakcjo...... IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 06.05.04, 20:26 sppookojniee niiee paali sieee, ale majac pod uwaga tych wszystkich gimnazjalistów na skraju wytrzymałości , to w ich imieniu bardzo grzecznie prosze o udostepnieniu tych odpowiedzi , przeciez macie je już chwile tylko klinąć ENTER i juz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pszczołka jeszcze chwila , jeszcze chwila IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 06.05.04, 20:28 spokoju i cierpliwosci wszystkim zycze z całego mojego zestresowanego serducha :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:22 Moim zdaniem łatwiejsza była 2 część. nie wiem jak inni..........? Ale mi sie łatwiej rozwiązywało zadania np. z matmy, niż z polaka... Część humanistyczna była zamotana ( a tak wogóle, to kto układał te pytania??) w niektórych nie wiedziałam o co chodzi np. z tymi obszarami życia. Dla mnie obszary to obszry........ a skąd mogłam wiedzieć ,że chodzi im o jakąś wiarę, modę itp. ale ogólnie było w miarę. chciałabym mieć przynajmniej połowe punktów, ale zobaczymy........( więc szybciej pokazujcie odpowiedzi) Gdyby był mniejszy stres, to moze poszłoby lepiej... Ale teraz doszłam do wniosku, że nie trzeba było się aż tak bać. okejs wszystkim życzę dużej ilości punktów pozdrówki dla wszystkich egzaminatorów, a w szczególności trzeciaków!!!!!!! Trzymajcie się :) Aska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LiNeA Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.Proxy.IdeaLan / *.idealan.pl 06.05.04, 20:23 Dla mnie to był łatwiejszy test matematyczny ;) W humanistyczny zrobiłam dużo głupich błędów takich łatwych nawet, ale już nic nie zrobisz . Ale za to matematyczny dla mnie szedł o wiele szybciej i łatwiej i mam nadzieje, ze troche punktow sie z tego nazbiera :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joasia K. Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 06.05.04, 20:23 Moim zdaniem testy nie były trudne. Większość zadań polegała tylko na logicznym myśleniu. Każdy, kto przykładał się choć trochę do nauki przez te trzy lata, z pewnością wypadł całkiem nieźle. Jednak jeśli mam ocenić który test był trudniejszy, to według mnie była to część matematyczno-przyrodnicza. Więcej przedmiotów, więcej informacji, więcej zadań otwartych...Czas pędził jak szalony. I muszę przyznać, że jeśli na tę część byłoby przeznaczone więcej czasu, zdecydowanie poszłoby mi lepiej. Trzymam kciuki za wszystkich zestresowanych- gimnazjalistka Asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doman Re: Gimnazjaliści: PAPA IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:25 papapaapapapapapaapa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska Re: JESZCZE 5 MINUT!!!! IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 06.05.04, 20:27 wkurzaja mnie kurde... Odpowiedz Link Zgłoś
janek2004 Re: JESZCZE 5 MINUT!!!! 06.05.04, 20:27 Gość portalu: Mar_S napisał(a): > 5555555 ty młocie ten gość co mówił że jeszcze czekamy do 20.30 to nie redakcja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Re: JESZCZE 5 MINUT!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:28 Ty młocie. Przeczytaj artykuł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buniaczek SZYBCIEJ Z TYMI ODPOWIEDZIAMI! IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 06.05.04, 20:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: JESZCZE 5 MINUT!!!! IP: *.complexmedia / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:29 zobacz se na strone glowna palancie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justinka =) Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:24 No muszę powiedzieć ,że wczoraj parę osób się nabrało na te odpoweidzi, zmieniali swoje a kolegi, które jak się poźniej okazało miał innną ich kolejność. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doman Re: Gimnazjaliści: Już 20.30 IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:29 Uspokajają, coś zmieniają z grafiką, ale nie opublikowali odp. w KULKI SE LECĘ, CZY CO??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anus Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.tvsat364.lodz.pl 06.05.04, 20:26 w gruncie rzeczy ten egzamin był prostszy niż humanistyczny . ale pewnia pomyliłam się kilka razy w zaznaczaniu !! i będzie kicha pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maya Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 06.05.04, 20:28 gdyby nie nerwy i limit czasu miałam bym 49 pkt bo tylko tego wybrzeza nie wiedizałam a tak bedzie moze 40 :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina z 3 Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.one.pl / *.za.digi.pl 06.05.04, 20:26 Bardzo trudne. Moim zdaniem :"przegieli"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze 2 minuty!! Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawidek Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:27 dzisiaj to byBa pesteczka tylko czekam na odpowiedzi wczoraj byl hardcore a dzisiaj phi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: je Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:28 a co tak trudno rozwiazac zad i dac odp:P oja nie moge :P i8 co wy piszecie ze banal z ta matma trudny byl kurde;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ******* huj w dupe testom!! IP: *.elknet.pl / 213.76.169.* 06.05.04, 20:28 kurfa ludzie czego sie podniecacie. zaraz majtek nie dopierzecie jak tak dalej pujdzie. i tak sie nie dostaniecie tam gdzie chcecie to normalne jest. specjalnie zżenili test żeby tak było. poprostu nie macie na co liczyć !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszczołka spokojnie nie bulwersuj sie tak.. IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 06.05.04, 20:30 bądzmy dobrej mysli i nie mąćmy ludziskom w główkach, bedzie ok :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:28 nadchodzi godzina 20:30 to nasza chwila prawdy trzymajcie kciuki za wszystkich trzeciaków z całej Polski Od morza aż do Tatr............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.visp.energis.pl 06.05.04, 20:28 dla mnie mata była dużo trudniejsza, ale gdzie są wyniki???? czekam na nie od pól godziny... można wiedziec o której się ich spodziewać? bo mnie tu zaraz nerwy zjedzą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Impuls Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:30 Ja tez czekam!!! Ale matma była o wiele łatwiejsza po prosru banalna!!! Zostalo mi 20 min na sprawdzenie:') Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saga Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:30 Ej no juz jest 20,30!!!!!!! Grzyby dawac odpowiedzi!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sYsKa I JAK PO SPRAWDZENIU WYNIKÓW???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:29 Jak napisaliście??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kim Re: I JAK PO SPRAWDZENIU WYNIKÓW???????? IP: *.acn.waw.pl 06.05.04, 20:31 jeszcze nie ma wyników przecież !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Impuls Re: I JAK PO SPRAWDZENIU WYNIKÓW???????? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:31 z matmy mam ok 45 a z polaka ok 40:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dshfgj Re: I JAK PO SPRAWDZENIU WYNIKÓW???????? IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 06.05.04, 20:31 A gzdie te wyniki - masz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saga Re: I JAK PO SPRAWDZENIU WYNIKÓW???????? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:33 przecie jescze ni ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doman Coś się dzieje - są WYNIKI - NIE, gdzie tam!!! IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:34 Tnie się... WRZUCEJĄ JE NA SERWER... Jush ---> nareszcie!!! A jednak nie, w kulki se lecą... SZKODA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chickengirl@op.pl CZY KTOŚ COŚ WIE???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:42 Cholerne wyniki, co jest z nimi. Ja tu siedze, sie produkuje i denerwuje a ich ni ma. Czy ktoś wie coś na temat gdzie ich szukać??? Bo chyba nie bedziemy się bawili w podchody albo chowanego :)) Ludzie jeśli coś wiecie piszcie!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)))) Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:31 test matematyczno-przyrodniczy byl bardzo bardzo banalny....z humanistycznym troche gorzej...ale powiedzmy ze nie najgorzej...ale szczerze powiedziawszy ja bym to mogla pisac jeszce raz.:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maya Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 06.05.04, 20:33 a wyscie podrywali tą karte odpowiedzi od reszty? bo podobno wtedy test jes nie wazny a nam kazali oderwac :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiutek Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: 217.75.60.* 06.05.04, 20:35 Nam powiedszieli, zerby nie odrywac i nie oderwalismy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:36 Nam kazali sie z tym ostroznie obchodzic, zeby tylko nie oderwac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Co z odpowiedziami i gdzie je znajde IP: *.3.espol.com.pl 06.05.04, 20:34 Gdzie znajde te odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MINIAK TESTY IP: 213.199.204.* 06.05.04, 20:34 Obydwa testy były banalne mogłem mieć 100pkt ale z polaka beidze tak z 46 a z maty gorzej bo gupie błędy zrobiłem(źle odjołem i zła zamiana jednostki:/) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doman SABOTAŻYK??? IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:37 Morze chodzcie się zbierzemy i spuścimy bęcki redakcjii... przynajmniej by się pośpieszyli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burza Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: 80.244.134.* 06.05.04, 20:34 majza byla luzna,polski w sumie tez(tylko wiekszy stres,wiadome czlowiek sie zastanawia jak to bedzie)ale mysle ze z polaka latwiejszy byl probny ...ale jest ok ...pozdrowka dla wszystkich ktorzy pisali:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nero Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 06.05.04, 20:34 a jakie miały być w tym roku przydubcyli nan trunde w 2003 mieli mega baanały a my kurcze to co???? wejzcie sie w szytscy w dupe pocalujcie ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelinka Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:34 Jestem dobrą uczennicą, ale testy jednak trochę mnie przerosły. Były dużo trudniejsze niż próbne... Wszyscy spodziewali się funkcji, układów równań, anatomii, a co było? - rozwój żaby! Tak więc teraz mam wątpliwości czy dostanę się do wymarzonej szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: almea qrna co jest? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:37 gazeto zawiodlam sie na tobie....:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acapulco Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:36 ja napisalam test w godzine - ludzie ile mozna pisac. test byl trudny ale zadanie bardzo proste... matematyka jak dla jełopa nie wiem po co tyle fizyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M_artinka Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:36 Wasze testy były trudniejsze niż nasze, z zeszłego roku. Z obecną wiedzą licealną bym napisała, jednak rok temu nei byłoby tak łatwo. Moje gimnazjum nie zagwarantowało mi dobrej podstawy, musiałam opierać się na własnej inteligencji :P Jednak gimnazjum i te teściki to pryszcz w porównaniu z tym, co czeka was we wrześniu...Więc wyluzujcie teraz i czekajcie na prawdziwy hardcore next year:D pozdroofka dla wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika-już wkurzona odpowiedzi IP: *.visp.energis.pl 06.05.04, 20:37 jeeeeeeeeej gdzie wy te odpowiedzi macie????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lepas Re: odpowiedzi Jajo z kolcem kurna IP: *.crt.warszawa.supermedia.pl 06.05.04, 20:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dOMAN - nervous!!! PRZECIĄŻENIE JEST KOLOSALNE!!! IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:40 Teraz mam problemy z połączeniem, a co będzie, jak sie wszyscy wwalą na odpowiedzi... nie chcę o tym myśleć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pauka Re: odpowiedzi IP: *.chello.pl 06.05.04, 20:43 przepraszam czy mam dlugo jeszcze czekac????? moze szanowna, wilmozna redakcja nam wreszcie odpowie na nasze pytanie czy nie ma na co liczyc jak na arzie ??? bo nie wiem czy mam jeszcze dlugo sie denerwowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: all Gdzie te odpowiedzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:39 Ludzie już prawie za dwadzieścia!!!! My mieliśmy na rozwiązanie tylko 2 h!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: 80.51.246.* 06.05.04, 20:39 DAWAĆ WYNIKI!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alma qrva mać!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:41 co jest do jasnej!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: be Czekam , czekam ,... IP: *.bronowice.krakow.pl 06.05.04, 20:41 czekam , czekam , czekam ,... Odpowiedz Link Zgłoś
cymi Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te 06.05.04, 20:42 Odpowiedzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleeeeeeeee Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.elex.pl / *.elex.pl 06.05.04, 20:46 Enooooooooo w hu.......................a se lecicie miało byc o 20 potem o 20:30 a teraz o kturej 24?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniecierpliwiona;[ KURDE!!! IP: 217.79.144.* 06.05.04, 20:40 no i gdzie te odpowiedzi???? ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: KURDE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:43 Jejku, cale te czekanie jest bardziej stresujace niz te egzaminy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniania Re: KURDE!!! ODPOWIEDZI !!!!!!!!!!!!!! IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 20:43 JAK PUNKTUJĄ TO ZA 5 PKT. ?????????????????????????? NIECH NAPISZĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!! CAŁĄ RESZTĘ MAJĄ JUŻ NAPSANĄ ~!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAUKA- WSCIEKLA Re: KURDE!!! ODPOWIEDZI !!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 06.05.04, 20:45 mATKO ZARZ ZWARIUJE!!!!!!!!!!!!! NIECH SIE SPREZAJA BO JZU CZEKAMY CALY DZIEN PRAKTYCZNIE, ONI SIE ZBUNTOWALI I NIE DADZA TAKI ZART =[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Larsikowa CHCEM ODPOWIEDZI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:47 juz!! kurde no... mogli nie pisac ze beda o 20,30 i nie dawac ich... eh a ja czekam jak glupia..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymek GDZIE ODPOWIEDZI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:48 Wybija godz 20.47 kurwa i gdzie te odpowiedzi!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kryzbi z Lubina Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.05.04, 20:42 test humanistyczny był do ... a matematyczno przyrodniczy nawet spoko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar-S ALE WOLNO!!!!!!!!!!!! CO ZA PRZECIĄŻENIE!!!!!!!!! IP: *.finemedia.pl 06.05.04, 20:44 CO TO MA BYC?? WYPAD, BO MI NET ZWALNIA!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKURWIONA QURW* DALEJ CO JEST BOMBA NA GAZETĘ IP: *.au.poznan.pl / *.au.poznan.pl 06.05.04, 20:48 CO JEST , CZEMU TAK WOLNO ?? OJ OJ GAZETA SOBIE REPUTACJĘ CHRZANI CO WY NA TO ABY IM MANTO SPUŚCIĆ . KTO JEST ZA ???? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:43 Test nie był taki trudny!Myślałam,ż ebędzie gorzej.Ale na szczęście jakoś poszło.Kiedywreszcie opublikuja te odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
cymi Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te 06.05.04, 20:46 KRZYCZCIE WSZYSCY RAZEM: CHCEMY WYNIKI !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maya Re: bueheheh IP: *.crowley.pl 06.05.04, 20:46 dawac odpowiedzi!!!!! mi tez net zwalnia ledwo mi sie stronka otwiera :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BArdzoZniecierpliw Re: bueheheh IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 20:48 Ale DOOPY DAJA!!! odpowiedzi!!!!prooooosze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPIN GO GO Z BATA IM IP: *.au.poznan.pl / *.au.poznan.pl 06.05.04, 20:49 DALEJ GO GO MANTO DLA GAZETY . DEMONSTRACJA MY CHCEMY ODP !!! GIMNAZJALISCI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -:( Re: bueheheh IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.05.04, 20:52 po prostu zrobili nas w konia i koniec!!! nie wolno oszukiwac tylu tysięcy gimnazjalistów!!! to nie fair!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: 217.99.112.* 06.05.04, 20:46 Test mat-przyr był trochę trudniejszy od humanistycznego, ale dało sie przeżyć. Szczególnie z matmą miałam problemy. Gegra i fiza były wyjątkowo proste. Odpowiedz Link Zgłoś
cymi Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te 06.05.04, 20:47 SAĄĄ!!! JUPI >:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowalcia kurde gdzie sa wyniki egzaminu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:48 cy ktosik moze wie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maya Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.crowley.pl 06.05.04, 20:50 buehehe tam pisze ze ma miare 720 czy ja źle widze!? jak moze miec 720!? Odpowiedz Link Zgłoś