Dodaj do ulubionych

Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu testów

• Gość: unknow Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.drelow.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 20:20
      Droga redakcjo kiedy q....beda te odpowiedzi???????????????
      • milady_almea NO TO SE POSZCZEKAMY:)... 06.05.04, 20:22
      • cymi Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te 06.05.04, 20:22
        WŁAŚNIE>>Kiedy będą!!
        • Gość: readkcja Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.gwardii.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 06.05.04, 20:24
          Przepraszamy za opóźnienie, klucz będzie dostepny o 20:30.
          Pozdrawiamy
      • Gość: mandarynkA odpowiedzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:23
        ej..a w ogole dzisiaj pisali ze będa odpowiedzi?
      • Gość: ????????????? GDZIE DO LICEUM??????? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.05.04, 20:23
        GIMNAZJALIŚCI Z WARSZAWY GDZIE CHCECIE IŚĆ DO LICEUM, BO JA NIE MAM POJĘCIA
        GDZIE ZŁOŻYĆ PODANIE!!!
        • Gość: dekar Re: GDZIE DO LICEUM??????? IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 06.05.04, 20:25
          jak wy dajecie te nowe testy???
      • janek2004 Re: Gimnazjaliści: jak wraZObaczcie na moje odp i 06.05.04, 20:23
        2min28s
        50m -rzeka
        prażenie
        h2co3
        za dużo nawożenie
        1 do 6
        fiord
        akumulacja
        • Gość: Buniaczek Re: Gimnazjaliści: jak wraZObaczcie na moje odp i IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 06.05.04, 20:26
          w zadaniu 5 masz zle,bo wynik to : 3 minuty i 32 sekundy
          • janek2004 Re: Gimnazjaliści: jak wraZObaczcie na moje odp i 06.05.04, 20:29
            Gość portalu: Buniaczek napisał(a):

> w zadaniu 5 masz zle,bo wynik to : 3 minuty i 32 sekundy
            no co ty 7min8sek- 4min40sek to 2min28sek
        • Gość: absolutnie obcy Re: Gimnazjaliści: jak wraZObaczcie na moje odp i IP: *.pl / *.pl 06.05.04, 20:28
          Wszystko masz dobrze - już sprawdziłem :)
      • Gość: Pszczołka droga redakcjo...... IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 06.05.04, 20:26
        sppookojniee niiee paali sieee, ale majac pod uwaga tych wszystkich
        gimnazjalistów na skraju wytrzymałości , to w ich imieniu bardzo grzecznie
        prosze o udostepnieniu tych odpowiedzi , przeciez macie je już chwile tylko
        klinąć ENTER i juz :-)
      • Gość: Pszczołka jeszcze chwila , jeszcze chwila IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 06.05.04, 20:28
        spokoju i cierpliwosci wszystkim zycze z całego mojego zestresowanego
        serducha :-)
    • Gość: aska Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:22
      Moim zdaniem łatwiejsza była 2 część.
      nie wiem jak inni..........?
      Ale mi sie łatwiej rozwiązywało zadania np. z matmy, niż z polaka...
      Część humanistyczna była zamotana ( a tak wogóle, to kto układał te pytania??)
      w niektórych nie wiedziałam o co chodzi np. z tymi obszarami życia. Dla mnie
      obszary to obszry........ a skąd mogłam wiedzieć ,że chodzi im o jakąś wiarę,
      modę itp. ale ogólnie było w miarę. chciałabym mieć przynajmniej połowe
      punktów, ale zobaczymy........( więc szybciej pokazujcie odpowiedzi)
      Gdyby był mniejszy stres, to moze poszłoby lepiej... Ale teraz doszłam do
      wniosku, że nie trzeba było się aż tak bać.
      okejs wszystkim życzę dużej ilości punktów
      pozdrówki dla wszystkich egzaminatorów, a w szczególności trzeciaków!!!!!!!
      Trzymajcie się :)
      Aska
    • Gość: LiNeA Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.Proxy.IdeaLan / *.idealan.pl 06.05.04, 20:23
      Dla mnie to był łatwiejszy test matematyczny ;) W humanistyczny zrobiłam dużo
      głupich błędów takich łatwych nawet, ale już nic nie zrobisz . Ale za to
      matematyczny dla mnie szedł o wiele szybciej i łatwiej i mam nadzieje, ze
      troche punktow sie z tego nazbiera :)
    • Gość: Joasia K. Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 06.05.04, 20:23
      Moim zdaniem testy nie były trudne. Większość zadań polegała tylko na logicznym
      myśleniu. Każdy, kto przykładał się choć trochę do nauki przez te trzy lata, z
      pewnością wypadł całkiem nieźle. Jednak jeśli mam ocenić który test był
      trudniejszy, to według mnie była to część matematyczno-przyrodnicza. Więcej
      przedmiotów, więcej informacji, więcej zadań otwartych...Czas pędził jak
      szalony. I muszę przyznać, że jeśli na tę część byłoby przeznaczone więcej
      czasu, zdecydowanie poszłoby mi lepiej. Trzymam kciuki za wszystkich
      zestresowanych- gimnazjalistka Asia
      • Gość: Doman Re: Gimnazjaliści: PAPA IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:25
        papapaapapapapapaapa
      • Gość: Mar_S JESZCZE 5 MINUT!!!! IP: *.finemedia.pl 06.05.04, 20:25
        5555555
        • Gość: goska Re: JESZCZE 5 MINUT!!!! IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 06.05.04, 20:27
          wkurzaja mnie kurde...
        • janek2004 Re: JESZCZE 5 MINUT!!!! 06.05.04, 20:27
          Gość portalu: Mar_S napisał(a):

> 5555555
          ty młocie ten gość co mówił że jeszcze czekamy do 20.30 to nie redakcja
          • Gość: Antek Re: JESZCZE 5 MINUT!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:28
            Ty młocie. Przeczytaj artykuł
            • Gość: Buniaczek SZYBCIEJ Z TYMI ODPOWIEDZIAMI! IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 06.05.04, 20:32
          • Gość: Peter Re: JESZCZE 5 MINUT!!!! IP: *.complexmedia / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:29
            zobacz se na strone glowna palancie
    • Gość: Justinka =) Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:24
      No muszę powiedzieć ,że wczoraj parę osób się nabrało na te odpoweidzi,
      zmieniali swoje a kolegi, które jak się poźniej okazało miał innną ich
      kolejność. :P
      • Gość: Doman Re: Gimnazjaliści: Już 20.30 IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:29
        Uspokajają, coś zmieniają z grafiką, ale nie opublikowali odp. w KULKI SE LECĘ,
        CZY CO???
    • Gość: anus Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.tvsat364.lodz.pl 06.05.04, 20:26
      w gruncie rzeczy ten egzamin był prostszy niż humanistyczny . ale pewnia
      pomyliłam się kilka razy w zaznaczaniu !! i będzie kicha
      pozdrowionka
      • Gość: maya Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 06.05.04, 20:28
        gdyby nie nerwy i limit czasu miałam bym 49 pkt bo tylko tego wybrzeza nie
        wiedizałam a tak bedzie moze 40 :(
    • Gość: Karina z 3 Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.one.pl / *.za.digi.pl 06.05.04, 20:26
      Bardzo trudne. Moim zdaniem :"przegieli"!!!
      • Gość: jeszcze 2 minuty!! Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:27
    • Gość: Dawidek Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:27
      dzisiaj to byBa pesteczka tylko czekam na odpowiedzi wczoraj byl hardcore a
      dzisiaj phi...
      • Gość: je Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:28
        a co tak trudno rozwiazac zad i dac odp:P oja nie moge :P i8 co wy piszecie ze
        banal z ta matma trudny byl kurde;(
    • Gość: ******* huj w dupe testom!! IP: *.elknet.pl / 213.76.169.* 06.05.04, 20:28
      kurfa ludzie czego sie podniecacie. zaraz majtek nie dopierzecie jak tak dalej
      pujdzie. i tak sie nie dostaniecie tam gdzie chcecie to normalne jest.
      specjalnie zżenili test żeby tak było. poprostu nie macie na co liczyć !!!
      • Gość: pszczołka spokojnie nie bulwersuj sie tak.. IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 06.05.04, 20:30
        bądzmy dobrej mysli i nie mąćmy ludziskom w główkach, bedzie ok :-)
    • Gość: aska Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:28
      nadchodzi godzina 20:30
      to nasza chwila prawdy
      trzymajcie kciuki za wszystkich trzeciaków z całej Polski
      Od morza aż do Tatr............
    • Gość: mika Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.visp.energis.pl 06.05.04, 20:28
      dla mnie mata była dużo trudniejsza, ale gdzie są wyniki???? czekam na nie od
      pól godziny... można wiedziec o której się ich spodziewać? bo mnie tu zaraz
      nerwy zjedzą!
      • Gość: Impuls Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:30
        Ja tez czekam!!! Ale matma była o wiele łatwiejsza po prosru banalna!!! Zostalo
        mi 20 min na sprawdzenie:')
      • Gość: saga Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:30
        Ej no juz jest 20,30!!!!!!! Grzyby dawac odpowiedzi!!
    • Gość: sYsKa I JAK PO SPRAWDZENIU WYNIKÓW???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:29
      Jak napisaliście???
      • Gość: kim Re: I JAK PO SPRAWDZENIU WYNIKÓW???????? IP: *.acn.waw.pl 06.05.04, 20:31
        jeszcze nie ma wyników przecież !!!!!
        • Gość: ja Gdzie te wyniki w dupe jeża IP: 212.244.181.* 06.05.04, 20:34
      • Gość: Impuls Re: I JAK PO SPRAWDZENIU WYNIKÓW???????? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:31
        z matmy mam ok 45 a z polaka ok 40:(
      • Gość: dshfgj Re: I JAK PO SPRAWDZENIU WYNIKÓW???????? IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 06.05.04, 20:31
        A gzdie te wyniki - masz?
      • Gość: saga Re: I JAK PO SPRAWDZENIU WYNIKÓW???????? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:33
        przecie jescze ni ma
      • Gość: Doman Coś się dzieje - są WYNIKI - NIE, gdzie tam!!! IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:34
        Tnie się... WRZUCEJĄ JE NA SERWER... Jush ---> nareszcie!!! A jednak nie, w
        kulki se lecą... SZKODA!!!
        • Gość: chickengirl@op.pl CZY KTOŚ COŚ WIE???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:42
          Cholerne wyniki, co jest z nimi. Ja tu siedze, sie produkuje i denerwuje a ich
          ni ma. Czy ktoś wie coś na temat gdzie ich szukać??? Bo chyba nie bedziemy się
          bawili w podchody albo chowanego :)) Ludzie jeśli coś wiecie piszcie!!!!!!!
    • Gość: :)))) Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:31
      test matematyczno-przyrodniczy byl bardzo bardzo banalny....z humanistycznym
      troche gorzej...ale powiedzmy ze nie najgorzej...ale szczerze powiedziawszy ja
      bym to mogla pisac jeszce raz.:D:D:D:D
      • Gość: maya Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 06.05.04, 20:33
        a wyscie podrywali tą karte odpowiedzi od reszty? bo podobno wtedy test jes nie
        wazny a nam kazali oderwac :|
        • Gość: grzesiutek Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: 217.75.60.* 06.05.04, 20:35
          Nam powiedszieli, zerby nie odrywac i nie oderwalismy
        • Gość: Olka Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:36
          Nam kazali sie z tym ostroznie obchodzic, zeby tylko nie oderwac
      • Gość: gosć Co z odpowiedziami i gdzie je znajde IP: *.3.espol.com.pl 06.05.04, 20:34
        Gdzie znajde te odpowiedz
      • Gość: MINIAK TESTY IP: 213.199.204.* 06.05.04, 20:34
        Obydwa testy były banalne mogłem mieć 100pkt ale z polaka beidze tak z 46 a z
        maty gorzej bo gupie błędy zrobiłem(źle odjołem i zła zamiana jednostki:/)
      • Gość: Doman SABOTAŻYK??? IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:37
        Morze chodzcie się zbierzemy i spuścimy bęcki redakcjii... przynajmniej by się
        pośpieszyli...
    • Gość: burza Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: 80.244.134.* 06.05.04, 20:34
      majza byla luzna,polski w sumie tez(tylko wiekszy stres,wiadome czlowiek sie
      zastanawia jak to bedzie)ale mysle ze z polaka latwiejszy byl probny ...ale
      jest ok ...pozdrowka dla wszystkich ktorzy pisali:]
    • Gość: Nero Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 06.05.04, 20:34
      a jakie miały być w tym roku przydubcyli nan trunde w 2003 mieli mega baanały a
      my kurcze to co???? wejzcie sie w szytscy w dupe pocalujcie .....
    • Gość: ewelinka Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:34
      Jestem dobrą uczennicą, ale testy jednak trochę mnie przerosły. Były dużo
      trudniejsze niż próbne... Wszyscy spodziewali się funkcji, układów równań,
      anatomii, a co było? - rozwój żaby! Tak więc teraz mam wątpliwości czy dostanę
      się do wymarzonej szkoły.
      • Gość: almea qrna co jest? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:37
        gazeto zawiodlam sie na tobie....:(
    • Gość: acapulco Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:36
      ja napisalam test w godzine - ludzie ile mozna pisac. test byl trudny ale
      zadanie bardzo proste... matematyka jak dla jełopa nie wiem po co tyle fizyki
    • Gość: M_artinka Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:36
      Wasze testy były trudniejsze niż nasze, z zeszłego roku. Z obecną wiedzą
      licealną bym napisała, jednak rok temu nei byłoby tak łatwo. Moje gimnazjum nie
      zagwarantowało mi dobrej podstawy, musiałam opierać się na własnej
      inteligencji :P Jednak gimnazjum i te teściki to pryszcz w porównaniu z tym, co
      czeka was we wrześniu...Więc wyluzujcie teraz i czekajcie na prawdziwy hardcore
      next year:D pozdroofka dla wszystkich!
    • Gość: mika-już wkurzona odpowiedzi IP: *.visp.energis.pl 06.05.04, 20:37
      jeeeeeeeeej gdzie wy te odpowiedzi macie?????
      • Gość: Lepas Re: odpowiedzi Jajo z kolcem kurna IP: *.crt.warszawa.supermedia.pl 06.05.04, 20:39
      • Gość: dOMAN - nervous!!! PRZECIĄŻENIE JEST KOLOSALNE!!! IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:40
        Teraz mam problemy z połączeniem, a co będzie, jak sie wszyscy wwalą na
        odpowiedzi... nie chcę o tym myśleć...
      • Gość: Pauka Re: odpowiedzi IP: *.chello.pl 06.05.04, 20:43
        przepraszam czy mam dlugo jeszcze czekac????? moze szanowna, wilmozna redakcja
        nam wreszcie odpowie na nasze pytanie czy nie ma na co liczyc jak na arzie ???
        bo nie wiem czy mam jeszcze dlugo sie denerwowac
    • Gość: all Gdzie te odpowiedzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:39
      Ludzie już prawie za dwadzieścia!!!! My mieliśmy na rozwiązanie tylko 2 h!!! :D
    • Gość: JA Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: 80.51.246.* 06.05.04, 20:39
      DAWAĆ WYNIKI!!!!!!!!!
      • Gość: alma qrva mać!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:41
        co jest do jasnej!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: be Czekam , czekam ,... IP: *.bronowice.krakow.pl 06.05.04, 20:41
        czekam , czekam , czekam ,...
      • cymi Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te 06.05.04, 20:42
        Odpowiedzi!!!
      • Gość: bleeeeeeeee Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.elex.pl / *.elex.pl 06.05.04, 20:46
        Enooooooooo w hu.......................a se lecicie
        miało byc o 20 potem o 20:30 a teraz o kturej 24??????
    • Gość: zniecierpliwiona;[ KURDE!!! IP: 217.79.144.* 06.05.04, 20:40
      no i gdzie te odpowiedzi???? ;(
      • Gość: Olka Re: KURDE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:43
        Jejku, cale te czekanie jest bardziej stresujace niz te egzaminy...
      • Gość: aniania Re: KURDE!!! ODPOWIEDZI !!!!!!!!!!!!!! IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 20:43
        JAK PUNKTUJĄ TO ZA 5 PKT. ??????????????????????????
        NIECH NAPISZĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!! CAŁĄ RESZTĘ MAJĄ JUŻ NAPSANĄ ~!!!!!!!!!!!!
        • Gość: PAUKA- WSCIEKLA Re: KURDE!!! ODPOWIEDZI !!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 06.05.04, 20:45
          mATKO ZARZ ZWARIUJE!!!!!!!!!!!!! NIECH SIE SPREZAJA BO JZU CZEKAMY CALY DZIEN
          PRAKTYCZNIE, ONI SIE ZBUNTOWALI I NIE DADZA TAKI ZART =[
      • Gość: ja co se w dupe jeża myślą IP: 212.244.181.* 06.05.04, 20:44
        • Gość: Larsikowa CHCEM ODPOWIEDZI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:47
          juz!! kurde no... mogli nie pisac ze beda o 20,30 i nie dawac ich... eh a ja
          czekam jak glupia.....
        • Gość: Szymek GDZIE ODPOWIEDZI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:48
          Wybija godz 20.47 kurwa i gdzie te odpowiedzi!!!!!!!!!!1
    • Gość: Kryzbi z Lubina Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.05.04, 20:42
      test humanistyczny był do ... a matematyczno przyrodniczy nawet spoko :)
      • Gość: Mar-S ALE WOLNO!!!!!!!!!!!! CO ZA PRZECIĄŻENIE!!!!!!!!! IP: *.finemedia.pl 06.05.04, 20:44
        CO TO MA BYC?? WYPAD, BO MI NET ZWALNIA!!
        • Gość: WKURWIONA QURW* DALEJ CO JEST BOMBA NA GAZETĘ IP: *.au.poznan.pl / *.au.poznan.pl 06.05.04, 20:48
          CO JEST , CZEMU TAK WOLNO ?? OJ OJ GAZETA SOBIE REPUTACJĘ CHRZANI CO WY NA TO
          ABY IM MANTO SPUŚCIĆ . KTO JEST ZA ???? ;)))
    • Gość: Al Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:43
      Test nie był taki trudny!Myślałam,ż ebędzie gorzej.Ale na szczęście jakoś
      poszło.Kiedywreszcie opublikuja te odpowiedzi.
      • cymi Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te 06.05.04, 20:46
        KRZYCZCIE WSZYSCY RAZEM: CHCEMY WYNIKI !!!!!
      • Gość: maya Re: bueheheh IP: *.crowley.pl 06.05.04, 20:46
        dawac odpowiedzi!!!!!
        mi tez net zwalnia ledwo mi sie stronka otwiera :(
        • Gość: BArdzoZniecierpliw Re: bueheheh IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 20:48
          Ale DOOPY DAJA!!! odpowiedzi!!!!prooooosze....
        • Gość: SPIN GO GO Z BATA IM IP: *.au.poznan.pl / *.au.poznan.pl 06.05.04, 20:49
          DALEJ GO GO MANTO DLA GAZETY . DEMONSTRACJA MY CHCEMY ODP !!! GIMNAZJALISCI
        • Gość: -:( Re: bueheheh IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.05.04, 20:52
          po prostu zrobili nas w konia i koniec!!! nie wolno oszukiwac tylu tysięcy
          gimnazjalistów!!! to nie fair!!!!!
    • Gość: Asia Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: 217.99.112.* 06.05.04, 20:46
      Test mat-przyr był trochę trudniejszy od humanistycznego, ale dało sie przeżyć.
      Szczególnie z matmą miałam problemy. Gegra i fiza były wyjątkowo proste.
      • cymi Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te 06.05.04, 20:47
        SAĄĄ!!! JUPI >:)))
      • Gość: kowalcia kurde gdzie sa wyniki egzaminu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:48
        cy ktosik moze wie??
      • Gość: maya Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.crowley.pl 06.05.04, 20:50
        buehehe tam pisze ze ma miare 720 czy ja źle widze!? jak moze miec 720!?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka