Gość: kalińska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 13:54 ku.. co to za książka wypie..ie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Enia Re: Bułeczki Pippi Pończoszanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 17:22 bardzo smieszne są przygody pipi a najśmiesznijsza to " pipi idzie do szkoły" eni LAT 9 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia (15 lat) Ja też czytałam Pippi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 13:23 A właściwie- mi czytano. Czytano mi też inne książki Lidgren i z rozkoszą do nich powracam. Pamiętam, jak bardzo bałam się przy ,,Detektywie Blomkviście"... Książki Lindgren są niezapomniane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusiafaneczka Bułeczki Pippi Pończoszanki IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.07, 11:16 bardzo fajna książeczka.ci któży uwarzaja że ta książka jest głupia to są horzy psychicznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusiafaneczka Bułeczki Pippi Pończoszanki IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.07, 11:17 Bardzo fajna książeczka.ci któży uważają że ta książka jest głupia to są horzy psychicznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusiafaneczka Bułeczki Pippi Pończoszanki IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.07, 11:22 Bardo lubię tych dla których ta książeczka jest śmieszna i którzy ją lubią bo ta książeczka jest BARDZO ŚMIESZNA agusiafanecka 9lat idę to 3 klasy i bardzo lubię opowieści o pippi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusiafaneczka Re: Bułeczki Pippi Pończoszanki IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.07, 11:25 Dla ciebie kalińska może być i głupia ale inni ja lubią ja też Odpowiedz Link Zgłoś