Gość: olka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 15:37 W wiekszosci stronek roznych Lo pisze ze mam dostarczyc oświadczenie potwierdzające wolę podjęcia nauki w naszej szkole. skad ja mam to wziac? sama napisac? czy co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mon!śka Re: rekrutacja do LO IP: *.gskgonet.com.pl / 217.96.23.* 23.06.06, 15:42 z tego co wiem w podkarpackim i świętokrzyskim, na przykład, jeśli odnajdziesz się na liście przyjętych, to dostarczasz w określonym czasie oryginał świadectwa i zaświadczenia o wynikach egzaminu oraz podpisujesz jakiś papier, że chcesz uczęszczać do danej szkoły :-) pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: rekrutacja do LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 15:59 w niektórych wystarczy dostarczenie oryginałów dokumentów, w innych jeszcze dodatkowy podpis na druku, który jest w szkole, życzę dostania się do wybranej szkoły ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: rekrutacja do LO IP: 212.75.118.* 23.06.06, 16:25 Musisz się dowiedzieć w LO do kótrego się dostaniesz w jakiej formie ma być to oświadczenie. W większości szkół wystarczy złożyć oryginały wymaganych dokumentów+ zdjecia, a w niektórych wymagają jeszcze dodatkowego oświadczenia na piśmie(wtedy najczęściej formularz jest do pobrania na stronie internetowej danej szkoły) Odpowiedz Link Zgłoś
k_m_m Re: rekrutacja do LO 23.06.06, 16:53 ja dostawałam taką kartkę od wychowawcy na zakończeniu roku do dostarczenia do liceum Odpowiedz Link Zgłoś