Gość: Paul z K-K Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 12:45 Narazie sprawdzilem tylko zamkniete i 20/20 dobrze :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznanianka Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.173.31.190.tesatnet.pl 22.04.08, 12:46 BOSKO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwww Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 12:46 łatwy , tu są odp. www.testygimnazjalne.cba.pl ZAPRASZAM PO ODPOWIEDZI PRAWDZIWE !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :O No to nie będę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 12:46 No to nie będę oryginalna jak napiszę, że charakterystyka mnie zaskoczyła. Całkowicie mnie powaliła. Nie czytałam żadnej książki ;) Napisałam głupoty jakich mało :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fsh inny bohater IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 12:48 czy za bohatera innego lub samemu stworzonego bd pktu? wiem ze to nie na temat, ale przeciz 80% osob niebedzie tego miala.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojojoj Re: inny bohater IP: *.interkam.pl 22.04.08, 13:02 oby, ja się pomyliłam. Siedziałam przez ok 5 min myśląc o czym napisac i w końcu się zdecydowałam na Syzyfowe prace, ale całkowicie przemieszałam dzieje Radka z Marcinkiem Borowiczem :/ eeech, koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madź Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 12:48 Strasznie mnie zaskoczyla ta charakterystyka!!!! jestem ciekawa co jurto walna! :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 12:54 zamknięte 19 a z otwartych to chyba mam źle 2? ej.. jak była coś tam o żołnierzu i tradycji i jak napisałam, ze dawniej byli rycerze, a teraz żołnierze to mi nie uznają? jeszcze coś tam dodałam, ale nie pamiętam... i jeszcze jedno. Z tym porównaniem obrazu i tekstu II. Jak tam napisałam o tym tekście II dobrze 9podobnie jak w odpowiedziach) a o obrazie nie napisałam, ze to jest zabawa tylko nowa droga w życiu, dojrzewanie... nie pamiętam dokładnie.. to tez źle? rozprawka mnie zaskoczyła ale kamienie najbardziej lubię ze wszystkich lektur to sie nawet ucieszyłam. Ogólnie to wszyscy mówią ze był łatwy... dla mnie tez. ale jak dla wszystkich taki łatwy to nie wiadomo czy progów punktowych nie podwyżą ? ;| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gaga. Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.gmk.net.pl 22.04.08, 12:49 Tak podliczając punkty to coś ok. 41 wyszło. Machnęłam sie na takich prostych zadaniach ... Ach no trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darusssia Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.satfilm.net.pl 22.04.08, 12:49 hmm charakterystyka. beznadziejna.. ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yeti Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.08, 12:49 Ja osobiście sie rozwaliłem na ostatnim zadaniu;/;/ Ale jak narazie to chyba jakoś w miarę mi poszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdynianka Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.gdynia.mm.pl 22.04.08, 12:49 kurcze syzyfoiwe prace czytalam z rok temu i malo pamietm ;/ ale ogolnie licze tak na 45 byl banalny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 12:51 Z tego co liczyłam bez charakterystyki to ok 30 pkt., a co do testu to w miare prosty był. W tamtym roku było gorzej. ;);) A jutro jeszcze matma...;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacqueline Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.toop.pl 22.04.08, 13:20 Pf byl banalny. az sie zdenerwowalam:/ sukces, ktory przychodzi latwo nie jest nic warty. Mogą mi ewentualnie za charakterystyke odjąć 2.. 48-50 bedzie.:/ Jutro matematyka:D:D:D:D juz sie nie moge doczekac:d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BaaRt Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 12:51 Mi nawet poszedł dobrze... dopoki nie doszedlem do charakterystki :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.08, 13:09 Na początku to sie przestraszyłam CHARAKTERYSTYKA!!!!!!!!!.A po chwili zaczęło mi się przypminac,przynajmniej te 2 teksty o dorastatniu byly ciekawe,i można było odnaleśc potrzebne informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosno POMOCY IP: 82.177.200.* 22.04.08, 12:52 jak sie otwiata plik z odpowiedzimy bo mi sie nie chce odtworzyc tylko jakies cyfry i liczby zlane prosze pomocy!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fecia Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.smgr.pl 22.04.08, 12:52 A idźta w cholere. Charakterystyka ;/ co to ma być ; / ... yH oby poszlo lepiej z polaka !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.olesno.info.pl 22.04.08, 12:57 super ;/ ja charakterystyke zwaliłam. z tego wszystkiego nei doczytałam, ze ma być coś o dorastaniu w niej. nastepnie ogłoszenie zwaliłam. myslałam, ze w tym ogłoszeniu pedagog pierdzieli o sytuacji itp.. ale ogólnie z reszty zadań tylko 2 błędy. za ogłoszenie 0 na 1-00%, z charakterystyki nei wiem.. ale mniej niz połowa. i jeszcze minus 2 punky. 35 moze bedzie? cienko9, cieńko ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mihau Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 12:53 egzamin nie byl trudny ,choc bylem nastawiony na rozprawke badz reportaz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolesław Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 12:53 Jak w 20 któryms napisałem że cechą swiata jest ponurosc to dobrze czy zle???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwd Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 12:56 powinni uznać wg mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siaja Świetnie ;p jak teścik ?) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.08, 12:55 moim zdaniem był taki se ... liczę na 37 punktów ale starczy mi powyżej 30 ;] :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acika Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 12:55 Ogółem test spoko :):) ale charakterystyka LOL ... czemu nie da sie odczytac wyników? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdeczka Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 12:55 Hmmm z zamknietych ok 17 (tak jak na probnych) a z otwartych to wole nie gadać... Porazka..;/ ja w ogole nie zrobilam charakterystyki tylko takie bzdury napisalam ze walczyli itp.... jee... żałosne było tez 21 i 22...;/ a jutro..oO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal92 Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 12:55 NO TO JAK NARAZIE 30/34 BEZ CHARAKTERYSTYKI :D A NA CHARAKTERYSTYCE NA ZMYSLALEM AZ WSTYD xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewusiaaa :P Gdzie są wyniki ?:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.08, 12:57 Gdzie są wyniki ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etezet Re: Gdzie są wyniki ?:) IP: 80.48.174.* 22.04.08, 13:02 bi.gazeta.pl/im/2/5143/m5143912.pdf tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.tktelekom.pl 22.04.08, 12:56 Egzamin ogolnie byl prosty. Wiekszosc odpowiedzi wynikalo z tekstow. Wystarczylo dokladnie przeczytac i ze zrozumieniem. W zamknietych mam tylko 2 odp zle a w otwartych to nie wiem czy niektore mi uznja i tez nie pamietam co gdzieniegdzie nabazgralam. Licze na ok 38. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojojoj Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.interkam.pl 22.04.08, 12:56 To było straszne. W miarę postępu w pracy coraz trudniejsze pytania. Odpowiedzi zamknięte nawet łatwe, interpretacja Baczyńskiego (jak mogli to zrobic!) była już trudna, a charakterystyka po prostu tragiczna! Przecież my nie pamiętamy już nic z tych książek! Gdyby była luźna charakterystyka to dobrze, ale nie o wytyczonych postaciach, i to takich trudnych. Koniec końców porażka, klęska, masakra itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktor R - Św-ce Life is brutal and full of zasadzkas IP: *.swietochlowice.net.pl 22.04.08, 13:00 W ramach protestu (dot. trudnego tematu dłuższej wypowiedzi pisemnej - sam jestem :/ ) ustawmy sobie opis na komunikatorach (np GG): "LIFE IS BRUTAL AND FULL OF ZASADZKAS" do końca miesiąca... hasło wymiata ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darusia Re: Life is brutal and full of zasadzkas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 13:04 no przeciez to haslo jest stare jak swiat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktor R Re: Life is brutal and full of zasadzkas IP: *.swietochlowice.net.pl 22.04.08, 13:11 Wybacz, ale zdaję sobie sprawę, że hasło stare, ale przy tym egzaminie dla mnie znaczy coś więcej niż stary trend, no i się po prostu uśmiałem czytając to w tekście... A jeżeli jedynym problemem jest to, że hasło to nie jest trendy, bo stare... to wybacz, ale to ja mogę mieć zdanie o Tobie jakimi wartościami w życiu się kierujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darusia Re: Life is brutal and full of zasadzkas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 13:15 o rany czlowieku o co sie rzucasz... rob co chcesz przeciez ci nie zabraniam;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etezet Re: Life is brutal and full of zasadzkas IP: 80.48.174.* 22.04.08, 13:04 sam sobie ustawiaj ośle. Nie dość, że słabo poszło to bede jeszcze ustawiał takie opisy. lol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojojoj Re: Life is brutal and full of zasadzkas IP: *.interkam.pl 22.04.08, 13:05 super pomysł, już go zrealizowałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
19kasia92 Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? 22.04.08, 12:58 OKROPNOŚĆ !!! wogóle nie napisałam charakterystyki :/// i wogóle jakie te pytania były trudne :(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Freedy Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 12:59 EEE co wy gadacie?Przecież ten test był banalny!!Nie no żartuje...był strasznie trudny:(Charakterystyke całkiem wyłożyłem:(A nie wspomne o reszcie otwartych...MASKARA.Większość w ogóle sensu nie miała:/Czuje ze zle bedzie:/Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: 83.1.99.* 22.04.08, 18:22 Jak myślicie, ile pkt mi odejmą za zaproszenie, jeśli zapomniałam napisać godziny?:D Poza tym zamknięte 20/20, otwarte gorzej... może z 4 błędy. A charakterystyka ok :) Opisałam Borowicza, chociaż mieliśmy to w 1 gim :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polly Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.multicon.pl 22.04.08, 20:37 odejmą Ci, bo miało być ogłoszenie ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: 83.1.99.* 22.04.08, 18:22 ogłoszenie, przepraszam :D Nerwy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polly Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.multicon.pl 22.04.08, 20:38 a no to góra jeden punkt ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 12:59 Ja to sobie myślę tak zamknięte ok otwarte w miarę ogłoszenie totalna klapa charakterystyka ujdzie w tłumie.... Odpowiedz Link Zgłoś