Gość: ja Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 20:51 nieczytalam tego tylko sobie tak zaznaczalam troche mialam dobrze:P na tescie bede czytala =]]:-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WaCa Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.elsat.net.pl 04.04.06, 21:02 Sprawdzian Pikusiowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pet3r Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 22:41 95% bo nie chciało mi sie czytać tych tekstów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Polasik Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 09:28 Test kompetencji był naprawde łatwy.Ale też trochę bez sensu, moze być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiSSi Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 11:03 Elo, mi poszła całkiem całkiem znowu miałam 2 błędy i 90% heh jestem the best ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mistrz a nie kalek Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 12:02 chamsko banalny napisałaem napewno na 40 pkt jestem tego pewein a wy cioty lewe śmierdzące. jak tam u was lewe pały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 14:36 a ja mam 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiuńcia Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.bermudy.net / *.devs.futuro.pl 05.04.06, 14:53 Co prawda jestem z piątej klasy ale test byl łatwy. Nie ma sie czego bać.A już myślalam że wymyślają tzw : "cuda na kiju" .Spoko. Za rok mnie czeka to samiusio. No moze będą inne zadania . No ale już wiem że nie ma sie czego obawiać.Kamień (lepij powiem:GŁAZ) spadl mi z serduszka.Już się nie mogę doczekac żeby odejść ze szkoły.No ale życze powodzenia wszystkim szóstoklasistom i ich egzaminatorom.No głowa do góry. atakże pozdrawiam całe gimnazjum (nr. 48) i liceum (nr. 14):-)(-: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan gośc Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.asta-net.com.pl 05.04.06, 16:18 ja mam 5% i sie nie przejmuje :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Test szustoklasisty!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 16:29 I to ma być test?? Ja miałem 100% i na próbnym 40pkt. i na tym tez tyle będę miał!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh... Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.pl / 83.238.44.* 05.04.06, 18:36 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anielka Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.leb.vectranet.pl / *.leb.vectranet.pl 05.04.06, 19:29 gdzie sa odpowiedzia na test szóstoklasistów !!!!? co ja musze to zapisywac zeby sprawdzic /? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kmila Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 19:45 Posłuchajcie tem kto wymyślił test ma coś z gławą nie jest to potrzebne ponieważ możesz być kujonem ale na teście nic nie wiadomo i co np nie zdasz! Ja ospobiście sądzę że wyrobię się z tym testem jak zdam to"juchu" jak nie to trudno i żyje się dalej. Pozdrawiam szkołę podstawową nr 32 w Bydgoszczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: depss anna wełniak Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 19:48 mam w d.........egzamin czy ja jestem książką nie wszyscy mają taką dobrą pamięć walę nauczycieli i dyrektorów z poważaniem depss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonimowany Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 19:49 Uwazam ze tan kto wymyslil ten test to naprawde jest glupi bo on tylko monci w glowach dzieciakom!!!!!!!!!!! Zlikwidujcie te testy!!!!!!!!!!!!!!!!! Papapapa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niki z piątejklasy Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.kwidzyn.mm.pl 05.04.06, 20:03 Tylko 80% ale it ak chyba poszło mi dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala lala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 20:20 lala lala lala lala lala lala lala\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ \/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\// \\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ \/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ \/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ \/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/ \/\/\/\/\/\/\/\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/ \/\/ \/\/\\/ /\/\/\/\/\\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/ \/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\// \\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ \/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\// \\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ \/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\// \\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ \/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\// \\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ \/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/ \/\/\/\/ \\/ /\/\/\/\/\\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/ \/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\// \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ \/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/ \/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ \//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/ \/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ \//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/ \/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ \/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ \//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ \/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/ \/\/\/\/\\/ /\/\/\/ \/\\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/ \/\/\/\/\/\/\\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/ \/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\// \/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/ \/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/ \/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ \//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/ \/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ \/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ \/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/ \/\/\/\/\\/ /\/\/\/\/\\/ \/\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/ \/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ \/\\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/ \/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/ \/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/ \/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/ \/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/ \/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\// \/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/ \//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/ \/\/\/\/\\/ /\/\/\/\/\\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/ \/\/\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/ \/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/ \/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/ \\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/ \/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/ \/\/\/\\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/ \/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/ \/\/\/\/\\/ /\/\/\/\/\\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ \/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/ \\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/ \/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/ \/\/\/\\/ \/\/\/\/\\/ /\/\/\/\/\\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ \/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ \//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ \/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ \/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ \/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: 217.153.99.* 05.04.06, 20:39 Hehe, a ja miałam 90 % 18/20 pkt Obecnie 1 gimnazjum;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 21:03 matko ludzie skonczcie z tym ja mialem 90% a ja 20% a ja 100% kogo to obchodzi!!!! ten test jest nikomu nie potrzebny jest po to zebyscie sie sprawdzili sami a tak wogule to zawsze probny jest trudniejszy!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 21:13 siemka ja mam 60% i co z tego a na prawdziwych testach będe miała 32 <hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia10095 Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 16:29 hej. ja jestem w V klasie ale postanowilam zrobić już sobie sprawdzian :) mi takze wyszło 75% i uwazam ze jak na mnie to bardzo dobrze :) Polecam wszystkim !! :) buziaki :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nesta Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 16:30 MAm 70%........ Proste jak na szóstą klase ja chodze do 5klasy i...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ather Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: 83.238.171.* 06.04.06, 16:34 W zeszłym roku też pisalam testy dla szóstoklasistów i wydaje mi się, że obecny test jest łatwiejszy. Tylko, że osobiście nie lubię tego tematu ("Jazz"), dlatego nie za bardzo mnie się ten test podoba. Pozdrawiam wszytskoch szóstoklasistów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziom hehe IP: *.asta-net.com.pl 06.04.06, 18:10 ja szczelalem i mialem 65% :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: 213.25.42.* 06.04.06, 20:30 ja mam 65 % i sie nie podniecam haha Odpowiedz Link Zgłoś