Dodaj do ulubionych

Sprawdzian szóstoklasisty

• Gość: ja Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 20:51
      nieczytalam tego tylko sobie tak zaznaczalam troche mialam dobrze:P na tescie
      bede czytala =]]:->
    • Gość: WaCa Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.elsat.net.pl 04.04.06, 21:02
      Sprawdzian Pikusiowy
    • Gość: pet3r Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 22:41
      95% bo nie chciało mi sie czytać tych tekstów :)
    • Gość: Patrycja Polasik Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 09:28
      Test kompetencji był naprawde łatwy.Ale też trochę bez sensu, moze być
    • Gość: kiSSi Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 11:03
      Elo, mi poszła całkiem całkiem znowu miałam 2 błędy i 90% heh jestem the best ;p
    • Gość: Mistrz a nie kalek Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 12:02
      chamsko banalny napisałaem napewno na 40 pkt jestem tego pewein a wy cioty lewe
      śmierdzące. jak tam u was lewe pały.
    • Gość: Agata Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 14:36
      a ja mam 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: gosiuńcia Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.bermudy.net / *.devs.futuro.pl 05.04.06, 14:53
      Co prawda jestem z piątej klasy ale test byl łatwy. Nie ma sie czego bać.A już
      myślalam że wymyślają tzw : "cuda na kiju" .Spoko. Za rok mnie czeka to
      samiusio. No moze będą inne zadania . No ale już wiem że nie ma sie czego
      obawiać.Kamień (lepij powiem:GŁAZ) spadl mi z serduszka.Już się nie mogę
      doczekac żeby odejść ze szkoły.No ale życze powodzenia wszystkim
      szóstoklasistom i ich egzaminatorom.No głowa do góry. atakże pozdrawiam całe
      gimnazjum (nr. 48) i liceum (nr. 14):-)(-:
    • Gość: pan gośc Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.asta-net.com.pl 05.04.06, 16:18
      ja mam 5% i sie nie przejmuje :P
    • Gość: Maniek Test szustoklasisty!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 16:29
      I to ma być test?? Ja miałem 100% i na próbnym 40pkt. i na tym tez tyle będę miał!!
    • Gość: heh... Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.pl / 83.238.44.* 05.04.06, 18:36
      ...
    • Gość: Anielka Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.leb.vectranet.pl / *.leb.vectranet.pl 05.04.06, 19:29
      gdzie sa odpowiedzia na test szóstoklasistów !!!!? co ja musze to zapisywac
      zeby sprawdzic /?
    • Gość: Kmila Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 19:45
      Posłuchajcie tem kto wymyślił test ma coś z gławą nie jest to potrzebne
      ponieważ możesz być kujonem ale na teście nic nie wiadomo i co np nie zdasz!
      Ja ospobiście sądzę że wyrobię się z tym testem jak zdam to"juchu" jak nie to
      trudno i żyje się dalej. Pozdrawiam szkołę podstawową nr 32 w Bydgoszczy
    • Gość: depss anna wełniak Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 19:48
      mam w d.........egzamin czy ja jestem książką nie wszyscy mają taką dobrą
      pamięć walę nauczycieli i dyrektorów z poważaniem depss
    • Gość: Anonimowany Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 19:49
      Uwazam ze tan kto wymyslil ten test to naprawde jest glupi bo on tylko monci w
      glowach dzieciakom!!!!!!!!!!!
      Zlikwidujcie te testy!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Papapapa
    • Gość: Niki z piątejklasy Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.kwidzyn.mm.pl 05.04.06, 20:03
      Tylko 80% ale it ak chyba poszło mi dobrze
    • Gość: lala lala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 20:20
      lala lala lala lala lala lala lala\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
      \/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//
      \\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
      \/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
      \/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
      \/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
      \/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
      \/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
      \/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
      \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/
      \/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/ \/\/\/\/\/\/\/\/
      \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/
      \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/ \/\/
      \/\/\\/ /\/\/\/\/\\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/
      \/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//
      \\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
      \/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//
      \\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
      \\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
      \\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
      \/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
      \/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
      \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/
      \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/ \/\/\/\/
      \\/ /\/\/\/\/\\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/
      \/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//
      \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
      \/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/
      \/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
      \//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/
      \/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
      \/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
      \/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
      \//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
      \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
      \/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/ \/\/\/\/\\/ /\/\/\/
      \/\\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/
      \/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/
      \/\/\/\/\/\/\\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/
      \/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//
      \/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/
      \/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/
      \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/
      \/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/
      \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
      \/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
      \/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
      \/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/ \/\/\/\/\\/ /\/\/\/\/\\/ \/\/
      \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/
      \/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
      \/\\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/
      \/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/
      \/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/
      \/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/
      \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/
      \/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/
      \/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/
      \/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/
      \/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//
      \/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/
      \//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/ \/\/\/\/\\/ /\/\/\/\/\\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/
      \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/
      \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/ \/\/\/
      \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/
      \/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/
      \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/
      \/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
      \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/
      \\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/
      \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/
      \/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/
      \/\/\/\\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/
      \/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/
      \/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/ \/\/\/\/\\/ /\/\/\/\/\\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
      \/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
      \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/
      \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
      \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/
      \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
      \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/
      \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/
      \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/
      \\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/
      \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/
      \/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/
      \/\/\/\\/ \/\/\/\/\\/ /\/\/\/\/\\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
      \/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
      \//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
      \/\/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
      \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
      \/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
      \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
      \/\/\/\/\/\//\\/\/\/\/\//\\//\/\
    • Gość: Marta Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: 217.153.99.* 05.04.06, 20:39
      Hehe, a ja miałam 90 % 18/20 pkt

Obecnie 1 gimnazjum;P
    • Gość: Marta Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 21:03
      matko ludzie skonczcie z tym ja mialem 90% a ja 20% a ja 100% kogo to
      obchodzi!!!! ten test jest nikomu nie potrzebny jest po to zebyscie sie
      sprawdzili sami a tak wogule to zawsze probny jest trudniejszy!!!!!!!!!!!
    • Gość: Marta Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 21:13
      siemka ja mam 60% i co z tego a na prawdziwych testach będe miała 32 <hahaha>
    • Gość: misia10095 Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 16:29
      hej. ja jestem w V klasie ale postanowilam zrobić już sobie sprawdzian :) mi
      takze wyszło 75% i uwazam ze jak na mnie to bardzo dobrze :) Polecam
      wszystkim !! :) buziaki :*
    • Gość: Nesta Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 16:30
      MAm 70%........ Proste jak na szóstą klase ja chodze do 5klasy i...?
    • Gość: Ather Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: 83.238.171.* 06.04.06, 16:34
      W zeszłym roku też pisalam testy dla szóstoklasistów i wydaje mi się, że obecny
      test jest łatwiejszy. Tylko, że osobiście nie lubię tego tematu ("Jazz"),
      dlatego nie za bardzo mnie się ten test podoba. Pozdrawiam wszytskoch
      szóstoklasistów
    • Gość: Ziom hehe IP: *.asta-net.com.pl 06.04.06, 18:10
      ja szczelalem i mialem 65% :P
    • Gość: gosciu Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: 213.25.42.* 06.04.06, 20:30
      ja mam 65 % i sie nie podniecam haha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka