Dodaj do ulubionych

JĘZYK FRANCUSKI - PIERWSZY NA TYM FORUM!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 22:29
Obserwuj wątek
    • Gość: Eliza Re: JĘZYK FRANCUSKI - PIERWSZY NA TYM FORUM! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 14:50
      A o co chodzi z tym francuskim ? Uczysz, chcesz sie uczyc, czy cos innego ?
      • Gość: Alek Re: JĘZYK FRANCUSKI - PIERWSZY NA TYM FORUM! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 18:47
        Zdaję z niego maturę. Trudno się domyślić, cóż...Ty też?
    • Gość: Anegdotka Re: JĘZYK FRANCUSKI - PIERWSZY NA TYM FORUM! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 01:28
      Moj mąż po przyjeździe od teściowej zadał pytanie koleżance
      Mąż: - Zgadnij co zdawała Ewy mama na maturze
      Chwila ciszy
      Mąż - Francuski
      Koleżanka - Ty świnio
      Mąż - Naprawdę francuski
      Koleżanka spytała mnie czy naprawdę, a ja z dumą odpowiedziałam że tak
    • raseku Re: JĘZYK FRANCUSKI - PIERWSZY NA TYM FORUM! 23.02.05, 15:50
      znacie jakies strony albo ksiazki przygotowujce do matury z fr ?
      • Gość: Alek Re: JĘZYK FRANCUSKI - PIERWSZY NA TYM FORUM! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 21:09
        WEJDŹ NA FORUM JĘZYKA FRANCUSKIEGO, POSZUKAJ. WIEM, ŻE SĄ TAM STRONY Z
        ĆWICZENIAMI GRAMATYCZNYMI. Do matury nowej raczej nie ma, musisz sobie kupic
        książkę, jest tego trochę.

Sorry za Caps locka, ale nie chce mi się przepisywać.
        • Gość: gabi Re: JĘZYK FRANCUSKI - PIERWSZY NA TYM FORUM! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 14:28
          Ja tez zdaje maturke z francuza.ALe z jakimis ksiazkami do maturki to u nas
          ciezko.
    • beatka5 Re: JĘZYK FRANCUSKI - PIERWSZY NA TYM FORUM! 22.03.05, 19:45
      Radzę wejść na strony OKE i tam są materiały z matury próbnej pisemnej (a nawet
      ustnej) wraz z rozwiązaniami. życzę powodzenia :))
      parę linków: www.oke.gda.pl/, www.oke.jaw.pl/
      www.oke.krakow.pl/ , www.oke.lomza.com/ ,
      www.oke.poznan.pl/
      • Gość: Jeanne Re: JĘZYK FRANCUSKI - PIERWSZY NA TYM FORUM! IP: *.gdynia.mm.pl 21.04.05, 18:44
        Ja mam repetytorium wyd Idei i jestem bardzo zadowolona, jest 6 zestawów
        maturalnych, ustne i pisemne, trzeba tylko dokupić kasetę :/. Jeśli jednak
        macie kogoś, kto byłby tak uprzejmy, znał francuski i mógłby wam przeczytać
        transkrypcję tekstów (znajduje się w odpowiedziach), to kaseta niepotrzebna.
        POWODZENIA dla wsyztskich maturzystów!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka