Gość: :(:(:( IP: 80.51.153.* 06.05.05, 12:45 jesli pomyliłam sie i tam gdzie brudnopis pisałam list a z czystopisu zrobiłam brudnopis ale wszytsko pozaznaczłam ze nastąpiła pomyłaka to bede miała to sprawdzone?????????? pliiissss ratujcie:(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kat Re: pomyłka:(:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 12:52 nie martw sie...egzaminatorzy to przeciez normalni ludzie...chyba ze trafisz na jakiegos wyjatkowego formaliste..ale spox...99% sprawdza normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzik Re: pomyłka:(:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 13:06 na peweno ci tego nie sparwdza bo jasno mowili na poczatku inawet w regulaminie na poierwszej stronie bylo napisane :( mam nadzieje ze ci sie uda ale szczerze watpie :( 3m sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: pomyłka:(:( IP: 80.51.153.* 06.05.05, 13:10 sprawdza ci raczej niema mozliwosci zeby ci nie sprawdzili przeciez to ludzie sprawdzaja a nie jakis komputer wiec nie przejmuj sie ;)) a ty jak niemaszz pojecia madziunia to sie nie odzywaj Odpowiedz Link Zgłoś