Dodaj do ulubionych

LUXURY ACCOMODATION (wchodźcie wszyscy!!!)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 15:14
Oczywiście, że w sumie to pasują tu trzy odp. wg. uznania i osobistej
interpretacji. Co więcej, odp. A jest najmniej prawdopodobna, poniważ to co
OCZEKUJĄ turyści nie świadczy wcale o tym jak jest w rzeczywistości (they are
{only :)} UNLIKELY (!!!!!) to be disappointed {a zatem jest
prawdopodobieństwo, że zadowolony NIE BĘDZIE! }
***===NIE PISZCIE, ŻE SIĘ ZGADZACIE I DLACZEGO (ble,ble,ble...), TYLKO
WPISUJCIE SIĘ!!!!!. IM WAS WIĘCEJ, TYM WIĘKSZE SZANSE ŻEBY SPRAWĘ NAGŁOŚNIĆ I
PRZYWRÓCIĆ CHOĆ ODROBINĘ SPRAWIEDLIWOŚCI !***===
Obserwuj wątek
    • Gość: Zosia Re: LUXURY ACCOMODATION (wchodźcie wszyscy!!!) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 15:24
      Popieram w 100% !!!!!
    • Gość: asd Re: LUXURY ACCOMODATION (wchodźcie wszyscy!!!) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 15:26
      Generalnie zasada jest taka: jeśli coś nie jest pewne na 100% to zaznaczasz
      odpowiedz która jest najpewniejsza, a chyba nie zaprzeczysz że największe
      prawdopodobieństwo miaławłaśnie odpowiedź A.

Pretensja bezpodstawna , szukanie dziury w całym:D
      • Gość: lama Re: LUXURY ACCOMODATION (wchodźcie wszyscy!!!) IP: *.zab.nat.hnet.pl 09.05.05, 15:28
        najbardziej pasująca tam odp. to B!!!!!!!!! bo ja tak mam :)) nie serio, tak
        pasowalo najbardziej!!
        • Gość: alex Re: LUXURY ACCOMODATION (wchodźcie wszyscy!!!) IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 15:34
          tez mi sie odpowiedz A wogole nie zgadzala...najbardziej pasowala mi odpowiedz B
          bo tam bylo wszystko wynienione..a tu chodzi przecez o fakty a nie o domysly
      • Gość: jacok do asd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 16:05
        "Bezpodstawne" lol!!!!!! Może przed wysunięciem takiego wniosku (nie wspartego
        kompletnie żadnym logicznym uzasadnieniem) warto było przeczytać to co
        napisałem. Aha, no tak, rozumiem,że strzelała(e)ś i akurat się trafiło.
        FOOLS PARADISE
    • Gość: David Re: LUXURY ACCOMODATION (wchodźcie wszyscy!!!) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 16:10
      Oczywiście dołączam się do protestu. Zarówno A, jak i B tu pasują ( Co to
      pytanie w ogóle sprawdza??Prawdopodobieństwo to dział matematyki!
    • Gość: elios Re: LUXURY ACCOMODATION (wchodźcie wszyscy!!!) IP: *.gdynia.mm.pl 09.05.05, 16:12
      Popieram calkowicie. Tez mam odpowiedz B. I nie sadze by przypuszczenia byly bardziej trafne tylko z tego wzgledy ze uzyto tam slowka, ktore powtorzylo sie w pytaniu. Konkrety byly w odpowiedzi B, a konkretami trzeba sie kierowac a nie czyjas opinia. To brzmialo jak przypuszczenie przez kogos wypowidziane ... .
    • Gość: NIEOMYLNY WSZYSCY TU PATRZEC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.st.elpoinformatyka.pl / 80.51.14.* 09.05.05, 16:15
      ABY KTOS ZAREAGOWAL, TO TRZEBA WYSYLAC EMAILE DO CKE (CENTRALNEJ KOMISJI
      EGZAMINACYJNEJ), A NIE WPISYWAC SIE TUTAJ NA FORUM, NA KTORE WCHODZI KILKU
      MATURZYSTOW Z PONAD 200 TYSIECY W POLSCE.
      • Gość: jacok Re: WSZYSCY TU PATRZEC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 16:57
        Racja!!! A zatem wszyscy piszmy do CKE (jak wejdziecie na ich stronę, to potem
        musicie wejść na "kontakty". (CHWCKE)
    • Gość: avatar ................ IP: 83.168.76.* 09.05.05, 17:10
      parodia:) po ci sie klocicie? prawie w kazdym egzaminie zdarzają sie takie
      przypadki. Co wiecej ,jestem pewien ze juz CKE poda ci conajmniej 10 uzasadnien
      'poprawnej odpowiedzi' i tylko patrz jak zamilczysz nazawsze wraz z calym
      Komitetem Wszystkowiedzących.
    • Gość: anale Re: LUXURY ACCOMODATION (wchodźcie wszyscy!!!) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.05.05, 19:34
      zgadzam sie.... ja tez zaznaczylam, ze b,nie a.... ale to nie sa oficjalne
      odpowiedzi... nie martwcie sie
    • Gość: anax Re: LUXURY ACCOMODATION (wchodźcie wszyscy!!!) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 19:46
      Popieram. Z odpowiedzi niejednoznacznych wybrałam B, poniewaz tam wymieniono
      sprzety i udogodnienia obecne w pokojach, co swiadczyloby o wysokim
      standardzie. Ale to rowneiz niestety tlyko moja osobista interpretacja. jaki
      bedzie klucz???
    • Gość: mada Re: LUXURY ACCOMODATION (wchodźcie wszyscy!!!) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 21:34
      jestem ZA!!!!!!!!!!!
    • Gość: koko Re: LUXURY ACCOMODATION (wchodźcie wszyscy!!!) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 22:19
      POPIERAM!!
      B jest poprawnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
    • Gość: Czesia Re: LUXURY ACCOMODATION (wchodźcie wszyscy!!!) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 18:18
      Napisałem maila do cke w sprawie tego pytania, ale jak narazie nic. Fools.
      • Gość: bbbbbbb Re: LUXURY ACCOMODATION (wchodźcie wszyscy!!!) IP: *.zamosc.mm.pl 10.05.05, 23:10
        b ma byc!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Sfojak Re: LUXURY ACCOMODATION (wchodźcie wszyscy!!!) IP: 82.177.65.* 10.05.05, 23:56
          "you are unlikely to be disappointed" unlikely znaczy mało prawdopodny Czyli:
          jest małe prawdopodobieństwo, że bedziesz zawiedziony!

Jednak faktem jest, że można zrozumieć na różne sposoby. Ja też zaznaczyłam B i
          jestem pełna nadziei, że jednak ta odpowiedź będzie prawidłowa.

Pozdrowienia
    • Gość: Iza Re: LUXURY ACCOMODATION (wchodźcie wszyscy!!!) IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 11.05.05, 18:20
      zgadzam się!!!!wachałam się nad zaznaczeniem A i B....ale wpiasąłm B....no bo
      miom zdaniem to ze goście nie beda zawiedzeni jeszce nie swiadczy o wysokim
      standardzie...!!!no a wymienienie w pkt B tych wszystkich dostepnych
      przedmiotów jak TV, tel i tym podobne to miom zdaniem laxury accommodation!!!i
      niech nikt nie mówi że to normalne wyposażenie hoteli!!!otóż nie..w kazdym to
      sie nie zdaza...i gdzie tu spradzanie znajomości angielskiego???skoro wszystko
      rozumiełam a i tak wyszedł błąd!!!wychodzi na to że nawet jesli by tak dać
      polski tekst i polskie przyporządkowania....to i tak moznaby popełnić błędy!!!
      ludzie w taki sposób sie nie układa egzaminu maturalnego!!nie mówię żeby
      wszystko było oczywiste...ale to juz przesada:<...
    • Gość: xyz Re: LUXURY ACCOMODATION (wchodźcie wszyscy!!!) IP: *.rybnet.pl 15.05.05, 18:24
      Ja osobiscie mam odpowiedz A, ale napisalem do CKE maila, ze powinny byc uznane
      obydwie odpowiedzi- brak odp. z ich strony !
    • mamosz Re: LUXURY ACCOMODATION (wchodźcie wszyscy!!!) 15.05.05, 19:14
      kochany niedouczku - they are unlikely to be disapointed znaczy -,że jest małe
      prawdopodobieństwo żeby sie rozczarowali -w duzym skrocie myslowym!!! Wasze
      protesty sa absolutnie bezzasadne bo nie nalezalo sie domyslac tylko patrzeć co
      jest w tekscie TYLKO iWYŁĄCZNIE,a słowo high standard jest li i jedynie w tym
      kawalku. Te protesty NIC kompletnie nie dadzą ,polecam przyłozyc sie do
      angielskiego i nauczyc sie specyfiki zdawania takich egzaminów
    • Gość: mateusz ZARZUĆMY CKE E-MAILAMI ! IP: *.wroclaw.mm.pl 15.05.05, 22:15
      zgadzam sie ! uwazma, ze to pytzanie bylo nieprecyzyjne i pasowala rownie
      dobrze odp. B. Wszystko wg. wlasnych kryteriow uznania. (czyzbym po kims
      powtarzal? hehe, ja po prostu czulem to samo)

MOZE JAKAS INICJATYWA DO CKE (MAILE?) PRZEZ FORUM NIC NIE ZALATWIMY
    • Gość: WIŚNIA Re: LUXURY ACCOMODATION (wchodźcie wszyscy!!!) IP: *.tauzen.net 16.05.05, 18:13
      !!!
      • Gość: link Re: LUXURY ACCOMODATION (wchodźcie wszyscy!!!) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 22:14
        ja tez dalem B i sadze, ze jest to poprawdne!!!
    • olcialz Re: LUXURY ACCOMODATION (wchodźcie wszyscy!!!) 24.05.05, 13:51
    • Gość: eNGLISHC Re: LUXURY ACCOMODATION (wchodźcie wszyscy!!!) IP: 82.160.23.* 24.05.05, 16:30
      JESTEM NAJBARDZIEJ ZA TEZ DALEM B BO DLA MNIE TELEWIZOR, LAZIENKA W POKOJU TO
      LUXURY. MAM CAE ZDANE A TU NA MATURZE TAKIE KURDE TESTY NA INTELIGENCJE DAJA
      ZAMIAST NA ZNAJOMOSC JEZYKA !!
    • Gość: taaak Re: LUXURY ACCOMODATION (wchodźcie wszyscy!!!) IP: *.zamosc.mm.pl 24.05.05, 18:39
      zgadzam sie:)
      • aaagus Re: LUXURY ACCOMODATION (wchodźcie wszyscy!!!) 24.05.05, 18:45
        na prawde nie macie co robić? macie błąd i tyle. zdarza sie. a to pytanie
        akurat było precyzyjne i jakoś wiekszość znajomych miala je dobrze. a moze ja
        bede pisać protesty, bo w takim a takim zadaniu podałam inna odpowiedz niż w
        kluczu i żądam zmiany klucza. bo przecierz jestem najgenialniejsza i
        wszechwiedząca, nieprawdaż? opamiętajcie sie wreszcie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka