arzun 04.08.06, 21:29 Czy ktos z Was orientuje sie ile kosztuje jedna strona dokumentu przetlumaczona przez tlumacza przysieglego z tureckiego na polski?Bede wdzieczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sudani Re: ceny 06.08.06, 23:50 Czesc Arzun! Dziewczyny wspominaly o cenie za strone tlumaczenia przez tlumacza przysieglego jezyka tureckiego na stonce Polonii Tureckiej w watku "smutno mi"! Wypowiedz Aleksandy805! Pozdrawiam serdecznie Sudani Odpowiedz Link Zgłoś
arzun Re: ceny 07.08.06, 19:22 Dziekuje za informacje Sudani.Przegladam stronki dotyczace Turcji ale te wypowiedz dziwnym zbiegiem okolicznosci przeoczylam.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sudani Re: ceny 07.08.06, 22:19 Nie ma za co! Trudno nie przeoczyc:) Ale mam nadzieje, ze znalazlas, jesli nie to napisz, skopiuje:) Pozdrawiam serdecznie! sudani Odpowiedz Link Zgłoś
arzun Re: ceny 07.08.06, 22:35 Znalazlam interesujace mnie wiadomosci ale dziekuje za dobre checi.Chociaz po namysle mam pytanie ale to juz na forum tak aby moje pytanie bylo zauwazalne.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś