aniula65 09.10.07, 13:38 hi darling kisin beraber tatil yapalim hergun seviselim optum. seni seviyorum seni istiyorum ,gel askim bekliyorum. / serdecznie dziękuję za pomoc wprzetłumaczeniu POZDRAWIAM PANIE ANNA,/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sonyaxx Re: PROSZĘ O PRZETŁUMACZENIE 10.10.07, 02:52 aniula65 napisała: > hi darling kisin beraber tatil yapalim hergun seviselim optum. > seni seviyorum seni istiyorum ,gel askim bekliyorum. / serdecznie > dziękuję za pomoc wprzetłumaczeniu POZDRAWIAM PANIE ANNA,/ hi darling,zimą zróbmy sobie razem wakacje,codziennie będziemy się kochać,całuję,kocham cię,pragnę cię,przyjedz kochanie czekam Odpowiedz Link Zgłoś
aniula65 Re: PROSZĘ O PRZETŁUMACZENIE 10.10.07, 12:24 sonyaxx serdecnie Tobie dziękuję za pomoc w przetłumaczeniu,jesteś cudowna DZIĘKI JESZCZE RAZ!!! CHCIAŁABYM JEDNAK JESZE JEMU ODPISAĆ NA TEGO SMSA CZY MOGĘ PRSIĆ O POMOC? KOCHANIE BARDZO CHCIAŁ ABYM ZROBIĆ SOBIE WAKACJE TYLKO Z TOBĄ ALE TERAZ PRACUJĘ ŻEBY W PRZYSZŁYM ROKU SPOTKĆ SIĘ Z TOBĄ.BARDZO TĘSKNIĘ ZA TOBĄ NIE WIESZ NAWET JAK BARDZO CIERPIĘ...POMYŚL O MNIE PROSZĘ I PISZ SMSY TWOJA ANNA. PROSZĘ UCZ SIĘ JĘZYKA POLSKIEGO TO BARDZO WAŻNE. Odpowiedz Link Zgłoś
sonyaxx Re: PROSZĘ O PRZETŁUMACZENIE 11.10.07, 02:50 KOCHANIE BARDZO CHCIAŁ ABYM ZROBIĆ SOBIE WAKACJE TYLKO Z TOBĄ ALE TERAZ PRACUJĘ ŻEBY W PRZYSZŁYM ROKU SPOTKĆ SIĘ Z TOBĄ.BARDZO TĘSKNIĘ ZA TOBĄ NIE WIESZ NAWET JAK BARDZO CIERPIĘ...POMYŚL O MNIE PROSZĘ I PISZ SMSY TWOJA ANNA. PROSZĘ UCZ SIĘ JĘZYKA POLSKIEGO TO BARDZO WAŻNE. Askim,sadece seninle tatilimizi cok istiyorum ama gelecek yaz karsilasmamiza calisiyorum simdi.Seni cok ozledim,bilemezsin ne cok aci duyuyorum sensiz.Lutfen,beni dusun ve sms'leri bana yaz,senin Anna. Polonyaca ogrenebilirmisin,lutfen,bu cok onemli Odpowiedz Link Zgłoś
aniula65 Re: SERDECZNE PODZIĘKOWANIA 11.10.07, 09:23 NAPRAWDĘ SZCZERZE DZIĘKUJE TOBIE ZA POMOĆ POZDRAWIAM ANKA Z POZNANIA. Odpowiedz Link Zgłoś