gosiaczek10_8 24.07.09, 23:27 czy któraś z was (jeśli jest lub była w związku) miała problemy z turkami? jakie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rose71 Re: Polki z Turkami 25.07.09, 00:04 Poczytaj na: forum.gazeta.pl/forum/f,35082,Polonia_w_Turcji.html Na necie jest mnostwo roxnyxh tematow w tej materii.Poszperaj na google. Pozdrawiam!:) Odpowiedz Link Zgłoś
normalna_wariatka Re: Polki z Turkami 25.07.09, 21:58 jeśli chcesz wiedziec czy faceci z turcji to dranie to wejdz na ta str....www.liarscheatsandbastards.com i tam należy wybrać zakladkę Turcja, ale pamiętaj, że nie wszyscy sa tacy sami!! Odpowiedz Link Zgłoś
sikbeni Re: Polki z Turkami 27.07.09, 17:33 a ja tam kocham Turkow nawet jak sa draniami, a moze najbardziej wtedy :D Odpowiedz Link Zgłoś
marsiya Re: Polki z Turkami 07.08.09, 16:47 sikbeni , po Twoim nicku mozna to rozumiec tylko w jeden w sposob ... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
amw77 Re: Polki z Turkami 08.08.09, 11:58 Zapewne brak czasu na rozmowy...stad kolezanka nie ma zadnych problemow... Odpowiedz Link Zgłoś
annaradzyminska11 Re: Polki z Turkami 13.04.15, 18:07 Dzień dobry :) poszukuję osób ze znajomością języka tureckiego o zapleczu kulturowym pozwalającym wychwytywać niuanse językowe, a także rozumiejące slang. Miejscem pracy jest Warszawa. Zainteresowane osoby bardzo proszę o kontakt na adres anna.radzyminska@g-force.com.pl Mam nadzieję, że stolica będzie interesującym miejscem pełnym nowych wyzwań zawodowych :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenaa_b Re: Polki z Turkami 27.07.09, 18:57 Po lekturze forum Polonii pewnie sporo się dowiesz. Nie ma związku bez tarć :), to tylko kwestia czasu. Na tym forum raczej się nie uzyskasz odpowiedzi na swoje pytanie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edysom Re: Polki z Turkami 07.08.09, 10:47 moj maz jest turkiem i jest wspanialym mezem i ojcem:) miedzy polakami i turkami sa duze kulturowe ktorych my czasami nie umiemy zrozumiec... dlatego zdarzaja sie tzw zgrzyty ale ja na szczescie takich nie mam problemow:) Odpowiedz Link Zgłoś
ola87x Re: Polki z Turkami 08.08.09, 02:05 problemy sa takie ze oni sa strasznie zazdrosni i chca cie kontrolowac na kazdym kroku sa uparci.... moj taki jest dziwie sie czasami skad z niego taki bajkopisarz wymysla sobie rzeczy ze mi nie ufa bo tamto i tamto a wie ze pracuje a po pracy odrazu do domu zalosne to jest i przewaznie konczy sie to klotnia Odpowiedz Link Zgłoś