Dodaj do ulubionych

jest taki program?

IP: *.crowley.pl 04.01.06, 09:40
Witam wszsytkich bardzo serdecznie w Nowym Roku i wszystkiego naj w nim dla all. Mam taki problemik, niekiedy udostepniam kolezankom z sieci osiedlowej rozne rzeczy, i gdy sobie je sciagaja podlacza sie od razu wiele innych osob i tez sobie bez pozwolenia je pobierają. Czy jest jakiś programik który by mnie informował ze wlasnie ktoś obcy sie podlaczyli cos "zasysa", chodiz mi o taki ktory od razu po prostu "dał by znać" ze ktoś coś zaczal odemnie pobierać? Pozdrawiam serdecznie i prosze o odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • netsec Re: jest taki program? 04.01.06, 10:04
      W jaki sposób udostępniasz te pliki, w jakim programie?
      • Gość: Ola Re: jest taki program? IP: *.crowley.pl 04.01.06, 12:01
        pliki te udostepniam yyy poprzez klikniecie prawym przyciskiem myszy, wybieram z menu "udostepnianie i zabezpieczenia", nastepnie zaznaczam opcję "udostepnij ten folder w sieci" no i to tyle, gdy znajomi skończą kopiować "odznaczam" to i tyle, tylko wlasnie gdy udostepnie je od razu mi sie dosysają inni ludzie :/ serdecznie pozdrawiam
        • Gość: k Re: jest taki program? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.06, 12:07
          Wiec ustaw sobie prawa dostepu tylko dla jednego uzytkownika ktorego utworzysz w tym celu, a haslo beda znaly tylko kolezanki i po problemie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka