Dodaj do ulubionych

Siostra Bogny

IP: *.opera-mini.net 01.10.09, 14:15
Rozumiem, ze jej ciezko w opiece nad ojcem,ale te podjazdy, ze Bogna ma faceta i zyje z nim przed slubem... :/ I jeszcze gada, ze 15 lat sama i ze dzieciaka sama wychowala. Bogna fajna laska, ekstra wyglada, jest szczesliwa. Sama tez duzo przeszla - poronila, potem smierc meza.
Obserwuj wątek
    • deczko Re: Siostra Bogny 01.10.09, 15:18
      Moim zdaniem cala ta sprawa z siostra to wydumany problem, zeby nie bylo tak rozowo.

Nie rozumiem dlaczego teraz pojawia sie siostra i ojciec, jak wczesniej o nich
      nawet nie pisnela. Skoro nie informowala ich o tym, ze zyje bez slubu z facetem
      to i o slubie mogla nie wspominac. Wczesniej nie bylo widac po Bognie, ze chodzi
      z nieodcieta pepowina, a tu prosze rodzinka. Watek typu ni z gruszki, ni z
      pietruszki.
      • Gość: kasia Re: Siostra Bogny IP: 89.72.42.* 01.10.09, 16:35
        Siostra Bogny była już kiedyś w serialu i zachowywała się podobnie.
        Nie pamietam o co wtedy chodziło. Być może o Michała(może ktoś
        pamięta dokładnie) ale też była obrażona i poruszona rzekomym
        niemoralnym prowadzeniem się Bogny.
    • lilith76 Re: Siostra Bogny 01.10.09, 15:45
      Taki typ człowieka: "jak ja miałam/em życie zje..., to wszyscy muszą mieć",
      bierze na kark ciężar, pomocy tak na prawdę nie chce, a po jakimś czasie gra na
      wyrzutach sumienia.
      Gdyby nie choroba ojca, to po śmierci męża siadłaby na dziecko i dziś to jemu
      płakała nad głową "bo ja dla ciebie życie poświęciłam".
      • piotr7777 Re: Siostra Bogny 01.10.09, 19:57
        W realu to żona Piotra Cyrwusa.

www.filmpolski.pl/fp/index.php/1120421
        Podobno była brana pod uwagę do roli Grażynki.
        • Gość: sz Re: Siostra Bogny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 20:02
          antypatyczne babsko,zal
        • Gość: aapsik Re: Siostra Bogny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.09, 08:28
          Fuj, obleśna ona jest.
          • pluskotka Re: Siostra Bogny 02.10.09, 13:37
            A według mnie ona ma rację, pomijając już te gadki o niemoralnym prowadzeniu
            się. Pieniądze to każdy może na chorych rodziców dawać, żeby sobie sumienie
            uciszyć. A zajmować się nimi będzie i tak jeden kozioł ofiarny albo i nikt.
        • Gość: ewa Re: Siostra Bogny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.09, 13:36
          > W realu to żona Piotra Cyrwusa.
          >
          A jak to żona Rysia to wszystko gra....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka