Gość: Jola IP: *.bb.sky.com 11.12.09, 17:55 Czy mi się wydaje czy dzisiaj w Klanie była nowa aktorka grająca małą Zosie,córkę Agi Lubicz i Mirona??? Szkoda tamta była taka fajna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maja Re: NOWA Zosia KLAN IP: *.aster.pl 11.12.09, 18:04 Aktorka to za dużo powiedziane, ale faktycznie jest nowa Zośka. Tamta była ładniejsza i dużo fajniejsza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aapsik Re: NOWA Zosia KLAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.09, 18:06 Niestety podmienili nam Zosieńkę.. Stara Zosia to była jedna z moich ulubionych "aktorek" w tym serialu. Śliczna, urocza, uśmiechnięta, aż się chciało na nią patrzeć. Szkoda, że ją zamienili.. Ta nowa to jakaś nieudana, gorsza podróbka Agi Lubicz. Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_1 Re: NOWA Zosia KLAN 11.12.09, 18:38 może to tylko chwilowo? w jednym odcinku dość niedawno występowała ta mała, tylko wtedy nawet czapeczki jej nie zdjęli i pewna nie byłam. A swoją droga podobna do Pauliny Holtz. To nie jest jej córka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutka Re: NOWA Zosia KLAN IP: 195.117.57.* 11.12.09, 19:14 obcieta do garnka jak Aga i spłowiała jakaś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: NOWA Zosia KLAN IP: *.aster.pl 11.12.09, 19:58 Faktycznie podobna do Pauliny Holtz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka_poranka Re: NOWA Zosia KLAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.09, 20:18 no i wszystko pozostanie w rodzinie, babcia, mama i córko/wnusia się ustawily, faktycznie tamta dziewuszka byla lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutka Re: NOWA Zosia KLAN IP: 195.117.57.* 11.12.09, 20:36 jak sam tytuł wskazuje to jest KLAN! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz Re: NOWA Zosia KLAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.09, 06:41 przeciez to nie jest corka pauliny holtz... a swoja droga jak mozecie pisac o malym dziecku "nieudana"?? Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: NOWA Zosia KLAN 13.12.09, 12:37 > przeciez to nie jest corka pauliny holtz... a skąd wiesz? Wiekowo pasuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki1162 Re: NOWA Zosia KLAN IP: *.dynamic.qsc.de 14.12.09, 11:55 jak juz trafi sie wyjatkowo ladne,madre i sympatyczne dziecko w Klanie, to od razu musza je zastapic, a bezszyjne i belkoczace nadal sie dobrze maja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz Re: NOWA Zosia KLAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.09, 12:25 czy milo by ci bylo idiotko gdyby ktos w taki sposob obrazal twoje dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: NOWA Zosia KLAN 14.12.09, 12:35 ej, a gdzie jest napisane ze wszystkie bachory trzeba chwalic? dzieci tez sa brzydkie, glupie i wkurzajace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki1262 Re: NOWA Zosia KLAN IP: *.dynamic.qsc.de 14.12.09, 12:45 nie jestem w przeciwienstwie do ciebie idiotka,nie obrazam dzieci,tylko stwierdzam fakt,ze jedno dziecko nie ma szyi, a drugie w wieku 6 lat belkocze jak niemowle.Jedyne normalne dziecko wymieniono na gorsze.Poza tym moje dzieci sa piekne i madre i wisi mi, czy ktos je obraza,czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: NOWA Zosia KLAN 14.12.09, 13:12 aha. tzn tak: Ty mnie mozesz obrazasz i wyzywac od idiotek, natomiast ja nie moge napisac,z e nei wszystkie dzieci sa piekne, mile i madre? dooobre a Twoje na pewno sa tak samo piekne i madre jak ich mamusia. smierdzi od iebie ta uroda i madroscia na pol forum. PS przy okazji: o zadnym dziecku nie napisalam ani jednego slowa. Swoja opinie wyrazilam ogolnie, jak widac, Twoja madrosc wielka nie pozwala na czytanie ze zrozumieniem. Moze naczusz sie z czasem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki1162 Re: NOWA Zosia KLAN IP: *.dynamic.qsc.de 14.12.09, 13:44 Nioma, moj drugi post byl skierowany do sz. Ale masz racje,czytajac to forum ma sie wrazenie, ze sz wyzywajac innych uwaza sie za najmadrzejsza.Ktos juz propionowal kasowac jej posty,ja wlaczam opcje "ignoruj". Nie wszystkie dzieci sa piekne,mile i madre. Szczegolnie w Klanie: jesli ladny jak Pawelek, to belkot, jesli fajnie gra jak Kasia, to niezbyt ladna.Wladek i Antek tez jakies dziwolagi. Mala Zosia byla ladna, rezolutna i fajnie grala, to ja usuneli. Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: NOWA Zosia KLAN 15.12.09, 12:13 Albowiem dzieci posiadajace i talent,i urodę, i sympatyczne i te w ogóle takie bardziej udane, sa stworzone do wyższych celów niz gra w niekończącym się gniocie dla gospodyń wiejskich pt Klan. A niestety szkoda, bo stara Zosia była cudna. Oddajcie nam Zosie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: NOWA Zosia KLAN IP: *.chello.pl 15.12.09, 12:51 skoro tak swietnie kojarzysz "stara zosie", to widac ze zaliczasz sie do gospodyn wiejskich ogladajacych klan.to zreszta slychac, widac i czuc, garkotłuku od 7 bolesci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: '''' Re: NOWA Zosia KLAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.09, 15:42 Gość portalu: luna napisał(a): > skoro tak swietnie kojarzysz "stara zosie", to widac ze zaliczasz > sie do gospodyn wiejskich ogladajacych klan.to zreszta slychac, > widac i czuc, garkotłuku od 7 bolesci. hahah :D garkotłuk mnie rozwalil :D Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: NOWA Zosia KLAN 02.02.10, 23:30 Luna, jeśli Cię uraziłam, to wybacz, ale do kogo twoim zdaniem adresowany jest Klan? Do elity jakiejkolwiek? Tak, jestem gospodynią, wprawdzie nie wiejską, jestem garkotłukiem, od zarania oglądam Klan mniej lub bardziej regularnie, były lata klanowo chude, ze w godzinach nadawania klanu pracowalam i nie było mnie nigdy w domu, przez co straciłam ok 3 lat serialu bezpowrotnie - ale jak się potem okazało, tylko w numerkach odcinków, bo w fabule szybko się polapałam :) Klan jest drętwy, ciężki, niestrawny, Michałek potrafi mi zepsuć humor, bo go nienawidzę ;), ale go (Klan) ogladam, jak kazdy szanujacy się Polak. I nie ma się czego wstydzić. to nasza narodowa telenowela, taki pan tadeusz dla ubogich :) P.S. ty też oglądasz. Wszyscy to dziadostwo oglądają. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.09, 13:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: '''' Re: NOWA Zosia KLAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.09, 16:20 nchyb napisała: > > przeciez to nie jest corka pauliny holtz... > a skąd wiesz? Wiekowo pasuje.. wiekowo to pasuje tysiace dzieci w Polsce, nie wiem co to za proste myslenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kura Re: NOWA Zosia KLAN IP: *.chello.pl 14.12.09, 18:01 a dzis znowu stara zosia-pogielo ich z tymi podmiankami.rozumiem,ze pewnie niektore sceny ze stara zofia byly krecone wczesniej i teraz sa emitowane,ale mogliby to jakos uporzadkowac. Odpowiedz Link Zgłoś
ksywa Re: NOWA Zosia KLAN 15.12.09, 15:02 mam wrażenie, ze ostatnio to realizatorzy jednej tylko rzeczy pilnują i do jednej przywiązują wagę: do product placement, ostatnio woda mineralna w najróżniejszych odsłonach:-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: '''' Re: NOWA Zosia KLAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.09, 15:44 ksywa napisała: > mam wrażenie, ze ostatnio to realizatorzy jednej tylko rzeczy > pilnują i do jednej przywiązują wagę: do product placement, ostatnio > woda mineralna w najróżniejszych odsłonach:-/ no dokladnie, strasznie to wkurzajace, jak grazynka i jej woda mineralna i mega zblizenie na butle, zeby nawet slepe babinki mogly dostrzec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potrzos Re: NOWA Zosia KLAN IP: 80.50.4.* 15.12.09, 16:08 Po prostu Aga się wyszczwaniła i na spotkanie z niepożądanym dziadkiem wzięła innego dzieciaka Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: NOWA Zosia KLAN 15.12.09, 13:26 > wiekowo to pasuje tysiace dzieci w Polsce tutaj jeszcze inne poszlaki brano pod uwagę - podobieństwo, telewizyjny nepotyzm itp itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutka Re: NOWA Zosia KLAN IP: 195.117.57.* 02.02.10, 20:18 i znowu Zosia podmieniona - ostatnio cos tam z Olką rysowała czy wycinała - ta fryzurka"pod garnek" Ciekawe,czy skończyły sie odcinki z fajną Zoską? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: NOWA Zosia KLAN IP: *.radom.vectranet.pl 03.02.10, 08:30 >Czy mi się wydaje czy dzisiaj w Klanie była nowa aktorka grająca > małą Zosie aktorka? raczej nowa dziewczynka grajaca Zosie. Zeby byc aktorka, to trzeba szkole aktorska ukonczyc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maladanka Re: NOWA Zosia KLAN 03.02.10, 17:32 Zosiu z kucykami,radosna,cudna....wróóóóóóóóóóóóóóóóóć! Odpowiedz Link Zgłoś