Dodaj do ulubionych

Brzydula piosenka na finał

IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.12.09, 19:35
Ktoś zna? Czy to z oryginalnego formatu? Chodzi mi o ten liryczny kawałek,
który był przed piosenką Brodki. W napisach końcowych nie widziałam ani
wykonawcy ani info skąd ta piosenka.
Będę wdzięczna za pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: Brzydula piosenka na finał IP: 91.145.139.* 21.12.09, 20:03
      Przepraszam, że Ci nie pomogę, tylko chcę Cię wykorzystać. Co się działo w
      ostatnim odcinku? Obejrzę go dopiero jutro, a ciekawość mnie zżera.
      • Gość: . Re: Brzydula piosenka na finał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.09, 21:02
        Gość portalu: Aga napisał(a):

> Przepraszam, że Ci nie pomogę, tylko chcę Cię wykorzystać. Co się działo w
        > ostatnim odcinku? Obejrzę go dopiero jutro, a ciekawość mnie zżera.

przeciez ostatni odcinek jest dopiero jutro..ni e wiem czemu autorka postu
        wprowadza w blad....
        • Gość: Aga Re: Brzydula piosenka na finał IP: 91.145.139.* 21.12.09, 22:10
          Ostatni odcinek dziś można obejrzeć na oficjalnej stronie serialu.
      • Gość: as Re: Brzydula piosenka na finał IP: *.chello.pl 21.12.09, 21:05
        Dokładnie to:

odc. 234 Jasiek dowiaduje się, że Kinga i Robson nie są już razem. W ich
        rozstaniu widzi szansę dla siebie. Józef zabiera Alicję na przejażdżkę motorem.
        Zakochani wreszcie zaczynają mówić sobie po imieniu. Marek postanawia wyjechać z
        Pauliną do Włoch
        • Gość: Aga Re: Brzydula piosenka na finał IP: 91.145.139.* 21.12.09, 22:10
          Ten odcinek oglądałam w piątek ;)
    • Gość: Ale kicha! Re: Brzydula piosenka na finał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.09, 21:25
      Ostatni odcinek jest beznadziejny! Właśnie skończyłam go oglądać - nuda i
      kiszka! Lepsze zakończenie napisałaby nawet 11-letnia dziewczynka. Moim zdaniem
      w ostatnim odcinku jest tylko jedna dobra scena.
      • Gość: Aga Re: Brzydula piosenka na finał IP: 91.145.139.* 21.12.09, 22:11
        A możesz szerzej?
        • Gość: zonk! Re: Brzydula piosenka na finał IP: *.radom.vectranet.pl 22.12.09, 06:58
          odbywa sie pokaz, na ktory przybywa Marek i obejmujac Ule wyznaje
          jej milosc. Brawa. Koniec
          • Gość: abba Re: Brzydula piosenka na finał IP: *.adsl.inetia.pl 22.12.09, 07:46
            Po drodze dzieje się kilka innych mniej ważnych rzeczy;))
            • Gość: baba Re: Brzydula piosenka na finał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.09, 09:28
              W zasadzie to tak. Mniej ważnych. Wiadomo, że każdy czeka na happy end. Ale
              jeśli to miał być happy end, to niech mnie kule biją! :-)

Ostatni odcinek wygląda tak jakby ktoś wyciął kilka poprzedzających go odcinków,
              po prostu nijak się ma do tego, co nam serwowano wcześniej. Było mnóstwo
              niedomówień, zawirowań, same kłody pod nogi, a dostaliśmy cukierkowego
              buziaczka, Ulę zawieszoną niczym Windows i wspominki (te same, które wciskano
              nam przez kilkanaście ostatnich odcinków). Moim zdaniem ten odcinek jest
              ewidentnie niedorobiony.

Świetna scena, gdy Ulka dzwoni do Marka - i tyle. No, może jeszcze scena, gdy
              Piotr trzaska drzwiczkami od samochodu swojego rywala. Reszta słaba, nie ma się
              przy czym wzruszać. Ma się raczej poczucie żenady, rozczarowania, że
              potraktowano widza jak idiotę, który wszystko łyknie. Ja tego nie łykam, ja tym
              rzygam.
              • Gość: acce Re: Brzydula piosenka na finał IP: *.adsl.inetia.pl 22.12.09, 09:49
                Moim zdaniem ten odcinek jest
                > ewidentnie niedorobiony.

Wynik oglądania południowo amerykańskich seriali;)) Tam o miłości trzeba
                zapewniać przez co najmniej 5 kolejnych odcinków. Jak po czymś takim można
                uwierzyć w jedno słowo kocham?;))
                • Gość: Mania Re: Brzydula piosenka na finał IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.12.09, 10:02
                  popieram!
                  fajne, zgrabne zakończenie, bez argentyńsko-kolumbijsko-modanasukces powtórzeń
                  typu, czy naprawdę mnie kochasz?- tak, naprawdę cię kocham- a czy to możliwe?-
                  tak, to możliwe itp.
                  Jedyny minus - to już wspomniane wypominki - czyli retrospekcja spotkań Uli i
                  Marka - pokazaliby lepiej coś do przodu, np. wspólny urlop, wyróżnienie na
                  targach, przy pracy itp.
                  ponawiam pytanie o piosenkę finałową
                • Gość: baba Re: Brzydula piosenka na finał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.09, 10:12
                  > Wynik oglądania południowo amerykańskich seriali;)) Tam o miłości trzeba
                  > zapewniać przez co najmniej 5 kolejnych odcinków. Jak po czymś takim można
                  > uwierzyć w jedno słowo kocham?;))

A widziałaś/eś już ten odcinek czy tylko tak sobie trollujesz?
                  Ja akurat nie oglądam produkcji południowoamerykańskich, więc nie mam
                  porównania. Mnie chodzi jedynie o to, że spartaczono robotę, wszystkie
                  wątpliwości i niedomówienia się rozmyły W PRZERWIE MIĘDZY ODCINKIEM 234 a 235. W
                  odcinku ostatnim mamy już nową Ulę, której przeskoczyła w głowie jakaś zapadka i
                  z wersji "Marek mnie nie kocha" przeszła na wersję "Ale gdyby mnie kochał, to by
                  tu był". Tak jakby gdzieś wcięło kilka odcinków, kumasz? To wszystko jest
                  niespójne i nie chodzi o to, by powtórzyć "kocham" sto milionów razy, tylko o
                  to, że odcinek jest niedorobiony.
                  • Gość: acce Re: Brzydula piosenka na finał IP: *.adsl.inetia.pl 22.12.09, 13:08
                    Oglądałem i w przeciwieństwie do ciebie całość przekazu zrozumiałam;)))
                    Ale nie poddawaj się, obejrzyj dziś w Tvn po raz drugi i na pewno wszystko ci
                    się logicznie ułoży;))
                    Jakby nie, to ci jutro wszystko wytłumaczę;)_
                    • Gość: baba Re: Brzydula piosenka na finał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.09, 14:37
                      To już lepiej ja ci wytłumaczę, tylko to ty dzisiaj uważnie obejrzyj ten
                      odcinek. Nie dziwię się, że widzisz logikę w czymś, co jest jej pozbawione,
                      skoro nie możesz się nawet zdecydować jaką masz płeć :P

I weź już nie trolluj, bo to naprawdę nie ma sensu. Szkoda czasu.
                      • Gość: acce Re: Brzydula piosenka na finał IP: *.adsl.inetia.pl 22.12.09, 14:43