kobieta1985 04.01.10, 17:01 chciała bym żeby byli razem, pasują do siebie, Lena nigdy mi się nie podobała w roli jego dziewczyny, apropos ma ktoś streszczenia najbliższych odcinków? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: majka Re: Latoszek i Agata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.10, 17:26 dla mnie ten watek latoszka i agaty jest bardzo naciagany, wymyslony troche na sile. sama postac agaty mgla i nijaka. poza tym, ze nie ma juz teraz ani jednego watku dla ktorego warto by sledzic ten serial. Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: Latoszek i Agata 04.01.10, 19:12 agata jest nowym wcieleniem szlachetnej, łagodnej, ślicznej zosi. widać twórcy serialu nie mogą bez takiej postaci żyć. agata plus latoszek - mnie się podoba. poprzednio fajny był wątek moniki zybert i jędrasa, za szybko się dogadali, szkoda tak, teraz jakaś zapaść w wątkach - ani żakowa lunatyczka plus tretter mi nie podeszła, ani cała historia wokół consalidy et consortes, włącznie z konfliktem z iwoną. mimo to wcale a wcale nie tęsknię za większym udziałem kuby i zosi, całe szczęście, że są w ilościach śladowych. ale doceniam jakieś próby formalne wokół pojedynczych odcinków - powtórka dnia świstaka była fajna. za to odcinek z cyganami nie do zniesienia. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Latoszek i Agata 04.01.10, 20:00 a ja osobiscie to bym wolala Latoszka i ... Iwone :) Agata mi nie podchodzi jakos ... za mdla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polka Re: Latoszek i Agata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.10, 21:36 no, Kuba ma drugą fuchę na plebanii :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Latoszek i Agata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.10, 20:57 Dzien swistaka i cyganie to ten sam odcinek, bystrzaku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambolina streszczenia IP: 77.255.97.* 04.01.10, 19:05 A sama nie możesz sobie zaglądnąć do streszczeń? www.filmpolski.pl/fp/index.php/128104_40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kkk eee IP: 93.159.143.* 04.01.10, 22:36 Ale przecież Agata nie ma być z Latoszkiem, tylko z Pawicą! Nie kapnęliście się? Cyganka jej wywrózyła starszego faceta po zawodzie miłosnym, wszyscy huzia na latoszka, a to o Pawicę chodzi, tylko jeszcze nikt o tym nie wie, zwłaszcza Agata:) Na samym początku między Agatą a Pawicą ładnie iskrzyło. Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: eee 04.01.10, 22:42 Gość portalu: Kkk napisał(a): > Ale przecież Agata nie ma być z Latoszkiem, tylko z Pawicą! Nie > kapnęliście się? Cyganka jej wywrózyła starszego faceta po zawodzie > miłosnym, wszyscy huzia na latoszka, a to o Pawicę chodzi, tylko > jeszcze nikt o tym nie wie, zwłaszcza Agata:) Na samym początku > między Agatą a Pawicą ładnie iskrzyło. e tam, zmyła. właśnie po to iskrzyło, by cię zmylić :) a pawica to już iskrzył nawet z żakową :( Odpowiedz Link Zgłoś
mama303 Re: eee 06.01.10, 22:14 kkokos napisała: > a pawica to już iskrzył nawet z żakową :( Pawica mi pasuje do tej, co ją Ścibakówna gra. Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: eee 06.01.10, 22:23 mama303 napisała: > kkokos napisała: > > > a pawica to już iskrzył nawet z żakową :( > > Pawica mi pasuje do tej, co ją Ścibakówna gra. oczywiście masz rację, a ja się kropnęłam - chodziło mi właśnie o postać graną przez ścibakównę, a nie o żakową, którą gra ewa kasprzyk :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jowita Re: Latoszek i Agata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.10, 18:17 Ja byłam za tym, żeby był z Leną, bo nie podchodziła mi ta Ada, a Lenę lubiłam. Agatę też lubię i jak dla mnie, może być z Witkiem jako para. Odpowiedz Link Zgłoś
chatmax Re: Latoszek i Agata 12.01.10, 21:14 Ja tam wolałam Lenę. Kibicowałam im bardzo i jak się wszystko pokręciło to olałam serial. Wykończyło mnie to..... Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Latoszek i Agata 13.01.10, 11:44 A ja wlasnie zaczelam ogladac kiedy ta irytujaca Lena wyjechala sobie wreszcie do tego swOJEGO Edwardsa i przestala wywlekac najlepsze cechy z Latoszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fila Re: Latoszek i Agata IP: *.chello.pl 01.03.10, 17:04 jesteś taka młoda... no i...? Odpowiedz Link Zgłoś