Dodaj do ulubionych

kolejna reklama w KLANIE

20.01.10, 19:33
jakie platki sniadaniowe "smaczne i zawierajace blonnik pomagajacy w
trawieniu" reklamowala dzis Krysia w diaglogu z Olą na poczatku odcinka?
Obserwuj wątek
    • Gość: fifi Re: kolejna reklama w KLANIE IP: *.versanet.de 20.01.10, 19:46
      Frutina. Czytaj wat. o klanie i wodzie mineralniej...
      • Gość: nesti Re: kolejna reklama w KLANIE IP: *.magma-net.pl 05.05.10, 12:39
        co za debil wymyślił coś takiego?? Klan juz dawno zszedł na psy, dialogi są tak
        denne i o niczym, ze az robi sie niedobrze. A teraz jeszcze dorzucili reklamy!
        Czy oni myślą że ludzie to bydło i nie zauważą ze to reklama? Ostatnio
        przypadkiem trafiłam na ten serial, byla reklama jakiegoś pasztetu, zbliżenie na
        opakowanie trwało jakieś 3 sekundy... Po prostu żal. W życiu tego wiecej nie
        obejrzę, chyba ze mi zapłacą za oglądanie tego ścierwa. I w dodatku przez swoją
        nachalność zniechęcają do zakupu tych promowanych towarów!
        • Gość: kia Re: kolejna reklama w KLANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 13:13
          no, ja również łapię się na tym , że klan coraz bardziej mnie nuży. zawsze go
          oglądałam od początku do końca, a teraz w trakcie klanu idę do kuchni zrobić
          herbatkę, do łazienki itp. I już się nie łamię gdy nie obejrzę jednego odcinka:)
    • Gość: abecede Re: kolejna reklama w KLANIE IP: 78.8.222.* 22.11.10, 19:00
      Uwaga, jutro będą reklamować odkurzacz. Kto ma w planie zakup takiego sprzętu proszę oglądać jutrzejszy odcinek. Darek nam podpowie jaki kupić
      • the_accidental Re: kolejna reklama w KLANIE 22.11.10, 21:29
        Może nieuważnie oglądałam - zwykle zresztą pracuję na kompie, a Klan leci w tle jak słuchowisko - ale chyba nie wymienił marki. No ale zapowiedział, że jutro kupi, więc na pewno zobaczymy.
        Matko kochana, jak ci scenarzyści muszą się męczyć, wymyślając dialogi i sytuacje już prawie wyłącznie pod reklamy! Ma przyjść Ławecka z wizytą - trzeba posprzątać - odkurzacz!!
        • mmk9 Re: kolejna reklama w KLANIE 23.11.10, 09:07
          the_accidental napisała:

> Może nieuważnie oglądałam - zwykle zresztą pracuję na kompie, a Klan leci w tle
          > jak słuchowisko - ale chyba nie wymienił marki. No ale zapowiedział, że jutro
          > kupi, więc na pewno zobaczymy.
          > Matko kochana, jak ci scenarzyści muszą się męczyć, wymyślając dialogi i sytuac
          > je już prawie wyłącznie pod reklamy! Ma przyjść Ławecka z wizytą

Tak, biedaki nawet nie mają już sily sprawdzić, jak potworna Ławecka ma na imię. Wlaśnie z Magdy Basia się zrobiła. Że też Anulka nie pamieta, bozesztymój

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka