k0twidm0 20.01.10, 19:33 jakie platki sniadaniowe "smaczne i zawierajace blonnik pomagajacy w trawieniu" reklamowala dzis Krysia w diaglogu z Olą na poczatku odcinka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fifi Re: kolejna reklama w KLANIE IP: *.versanet.de 20.01.10, 19:46 Frutina. Czytaj wat. o klanie i wodzie mineralniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nesti Re: kolejna reklama w KLANIE IP: *.magma-net.pl 05.05.10, 12:39 co za debil wymyślił coś takiego?? Klan juz dawno zszedł na psy, dialogi są tak denne i o niczym, ze az robi sie niedobrze. A teraz jeszcze dorzucili reklamy! Czy oni myślą że ludzie to bydło i nie zauważą ze to reklama? Ostatnio przypadkiem trafiłam na ten serial, byla reklama jakiegoś pasztetu, zbliżenie na opakowanie trwało jakieś 3 sekundy... Po prostu żal. W życiu tego wiecej nie obejrzę, chyba ze mi zapłacą za oglądanie tego ścierwa. I w dodatku przez swoją nachalność zniechęcają do zakupu tych promowanych towarów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kia Re: kolejna reklama w KLANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 13:13 no, ja również łapię się na tym , że klan coraz bardziej mnie nuży. zawsze go oglądałam od początku do końca, a teraz w trakcie klanu idę do kuchni zrobić herbatkę, do łazienki itp. I już się nie łamię gdy nie obejrzę jednego odcinka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abecede Re: kolejna reklama w KLANIE IP: 78.8.222.* 22.11.10, 19:00 Uwaga, jutro będą reklamować odkurzacz. Kto ma w planie zakup takiego sprzętu proszę oglądać jutrzejszy odcinek. Darek nam podpowie jaki kupić Odpowiedz Link Zgłoś
the_accidental Re: kolejna reklama w KLANIE 22.11.10, 21:29 Może nieuważnie oglądałam - zwykle zresztą pracuję na kompie, a Klan leci w tle jak słuchowisko - ale chyba nie wymienił marki. No ale zapowiedział, że jutro kupi, więc na pewno zobaczymy. Matko kochana, jak ci scenarzyści muszą się męczyć, wymyślając dialogi i sytuacje już prawie wyłącznie pod reklamy! Ma przyjść Ławecka z wizytą - trzeba posprzątać - odkurzacz!! Odpowiedz Link Zgłoś
mmk9 Re: kolejna reklama w KLANIE 23.11.10, 09:07 the_accidental napisała: > Może nieuważnie oglądałam - zwykle zresztą pracuję na kompie, a Klan leci w tle > jak słuchowisko - ale chyba nie wymienił marki. No ale zapowiedział, że jutro > kupi, więc na pewno zobaczymy. > Matko kochana, jak ci scenarzyści muszą się męczyć, wymyślając dialogi i sytuac > je już prawie wyłącznie pod reklamy! Ma przyjść Ławecka z wizytą Tak, biedaki nawet nie mają już sily sprawdzić, jak potworna Ławecka ma na imię. Wlaśnie z Magdy Basia się zrobiła. Że też Anulka nie pamieta, bozesztymój Odpowiedz Link Zgłoś