liiona 04.02.10, 17:26 W MJM, Marysia zmieniła perukę, jest znoszona. W KL,Rysiu pozwolił sobie na odrobinę szaleństwa:) Czy chcielibyście coś zmienić w waszych ulubionych serialach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fanka_poranka Re: Chciałabym żeby... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 19:09 ta peruka jest już dlatego znoszona, bo była jeszcze używana w filmie Barei "Poszukiwany, poszukiwana" przez Marysię vel Stanisław Maria Rechowicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: Chciałabym żeby... IP: *.aster.pl 04.02.10, 19:18 ...na postaci kryształowego doktora Lubicz z klanu pojawiła się rysa! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: Chciałabym żeby... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 19:51 błagam..........poplułam monitor ze śmiechu,......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: Chciałabym żeby... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 19:52 z tej peruki ofkors Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Chciałabym żeby... 04.02.10, 19:54 ...żeby żony w Klanie przestały wybaczać zdrady,bo to już patologia jakaś... Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_1 Re: Chciałabym żeby... 04.02.10, 21:05 żeby zmienili aktora grającego Michała w Klanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka_poranka Re: Chciałabym żeby... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 21:56 wzięli ją tylko przeczesali- te perukę of kors Odpowiedz Link Zgłoś
iwu Re: Chciałabym żeby... 04.02.10, 22:03 liiona napisała: > W KL,Rysiu pozwolił sobie na odrobinę szaleństwa:) O, też bym to chciała zobaczyć! Rysio sprawia wrażenie jakby całym szaleństwem, na jakie go stać było krzywe położenie kafelków. A jakby tak w porywie furii zaczął je tłuc... Się rozmarzyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: Chciałabym żeby... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.02.10, 23:15 1 żeby olka zaszła w ciążę z przypadkowo poznanym gościem 2 żeby ela miała romans 3 żeby zyta okazała się straszną zołzą, która wykorzystuje michała i nie robi nic w domu 4 żeby marysię z pm skreślili z listy studentów 5 żeby marta zajmowała się swoim dzieckiem i nie miała czasu na romanse 6 żeby krystynę zdegradowali ze stanowiska 7 żeby bożenka uciekła z domu z nauczycielem:) Odpowiedz Link Zgłoś
kiwas Re: Chciałabym, chciała 05.02.10, 08:35 Dlaczego CHCIAŁABYM ,co ? Pytanie do autorki wątku./ Faceci też oglądają KLAN :) Chciałbym żeby: -Rysio zabił człowieka i poszedł do więzienia -Kochanka Trupiej Główki (ta z przyrośniętymi uszami,z banku) miała erotyczną scenę z niziołkowatą Karoliną (też zużytą przez Trupią Główkę) -żeby pojawił się wątek swingersów ,tylko nie wiem jakie pary miałyby się wymieniać partnerami ,stawiam na Koziełłów i Lubiczów,ale może dołączyć ez kurtyzana Pola ze staruchem pedofilem i ciocia Stasia z Jeremiaszkiem / -żeby Bożenka została galerianką Chociaż chyba już jest za wiekowa .To może ta młodsza niech chociaż zostanie. Gejów też tam niewielu ,może jeden z bliźniaków (to genetycznie udowodnione ,zazwyczaj jeden jest ,przykładów nie trzeba daleko szukać)? Kamila byłaby fajną lesbijką ,taka chłopczyca ,ale chyba nic z tego . No i nikt dawno nie umarł,zawsze trzeba czekać na prawdziwą śmierć aktora . Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Chciałabym, chciała 05.02.10, 09:16 > No i nikt dawno nie umarł,zawsze trzeba czekać na prawdziwą śmierć aktora . Nawet jak p. Z. Kęstowicz umarł, to w serialu jeszcze przez kilka miesięcy "żył" i Stasia się nim opiekowała werbalnie. Ja bym chciała jakies morderstwo, jakiś skandal, typu prostytucja, związek homoseksualny, niewybaczona zdrada (czytałam streszczenia, zdaje się że Renatka tylko czeka na odicnek w którym będzie mogła wybaczyć Antkowi). Chciałabym, żeby z Bożenką były jakies problemy wychowawcze, badź tez z Kamilą. chciałabym, zeby bliźniaki raz w zyciu ubrały się róznie. Chciałabym, żeby było chociaż jedno mieszkanie, w którym jest bałagan i się rano wstaje w ostatniej chwili, pije kawę na stojąco i pędzi do pracy, a nie wszyscy jak jeden mąż w tym serialu spozywają bez pospiechu w pełnych toaletach, dień w dzien pozywne śniadania przy stołach zastawionych pełnymi kompletami zastawy stołowej, z wędlinami na półmiskach i mlekiem w dzbanku (chyba, ze jest product placement akurat). chciałabym , zeby na kryształowej elżuni pojawiła się jakaś rysa. Chciałabym, zeby Dykielka przestała chodzic w czarnych kalesonach i laczkach. chciałabym, zeby Rysku, Mariusz i Sławek uwięziony szeryf z Na wspólnej założyli boys band. Gdyby sie ubrali tak samo, to wygladaliby jak trojaczki jednojajowe. Odpowiedz Link Zgłoś
kiwas Re: Chciałabym, chciała 05.02.10, 09:22 reniatoja napisała: > chciałabym, zeby Rysku, Mariusz i Sławek uwięziony szeryf > z Na wspólnej założyli boys band. Gdyby sie ubrali tak samo, > to wygladaliby jak trojaczki jednojajowe. Hahahahahahahaha ,posikałem się !! Naprawdę są identyczni . I Maciuś mógłby na perkusji Odpowiedz Link Zgłoś
naise Re: Chciałabym, chciała 05.02.10, 10:29 A ja bym chciała żeby te seriale bardziej realne były :) - wszystkie żony wybaczają swoim mężom zdradę, a niby z jakiej racji? może by tak Andrzej z NW odszedł od żony i związał się z Kingą? - wszystkie dzieci w serialach rodzą się piękne i zdrowe,żadna z par (niezależnie od wieku)nie ma większych problemów z poczęciem dziecka, podczas gdy realnie jest coraz więcej par (również niezależnie od wieku) nie mogących mieć dzieci wcale. A już szczytem jest dziecko Marysi z MjM, która urodzila je mając już chyba 5 dych na karku, w dodatku nie pamiętam by robiła jakieś specjalistyczne badania (choć może coś wspominała). - wszystkie panie po ciąży są szczupłe, zadbane, full make up, generalnie na wszystko mają czas, łącznie z romansowaniem (Marta z MjM) - a kto opiekuje się ich dziećmi? Co z wizerunkiem zmęczonej, lekko przerażonej nowymi obowiązkami młodej matki? I może jakaś depresja poporodowa by się przydała? - serialowe kobiety mają straszne powodzenie u facetów, i nie ważne czy dzieciate, mężate, ładne czy brzydkie, mądre czy głupie - wszystkie jak jeden mąż nie mogą opędzić się od adoratorów. - chciałabym wątek patologicznej rodziny,np: mąż alkoholik, bijący żonę, a ona nie przyjmująca do wiadomości że powinna odejść i realne perypetie tej rodziny, czyli ośrodki pomocy, sądy, gdzie sprawy ciągną się latami... - i może wątek niechcianej ciąży (wiem pisałam że za dużo tych ciąż :P) u nastolatki, która ostatecznie oddaje dziecko do adopcji I na koniec... Chciałabym aby Martusia z MjM nigdy już nie włożyła sukienki do dżinsów :) Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_1 Re: Chciałabym, chciała 05.02.10, 14:08 naise napisała: > Chciałabym aby Martusia z MjM nigdy już nie włożyła sukienki do > dżinsów :) > to chyba najmniej realne z tego wszystkiego:p Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_1 Re: Chciałabym żeby... 05.02.10, 14:13 po zastanowieniu ja bym jeszcze chciała, żeby scenarzyści przestali się powtarzać! facet zdradza, żona wybacza:/ albo, żeby chociaż bylo mniej zdrad w serialach. Naprawdę Wasi znajomi tak jak w Klanie wszyscy mają kochanki? moi nie! i żeby Olka i Aga nie miały aż takiego powodzenia! podadzą facetowi rękę - bach zakochał się. I żeby Ela nie robiła aż tak dobrego wrażenia na każdym. Teraz z rodzicami zyty się pewnie zaprzyjaźni i dla dwóch osób więcej ciocia stasia będzie uszka lepić na Wigilę:/ i jak już wspomniałam chciałabym, żeby zmienili aktora, który gra Michała:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Chciałabym żeby... IP: *.radom.vectranet.pl 09.02.10, 07:40 zapewne twoi znajomi tez, tylko o tym nie wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Chciałabym żeby... 05.02.10, 14:20 Chciałabym, żeby z NW wyleciał na stałe Igor razem z tą stukniętą Madzią. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_poranka Re: Chciałabym żeby... 06.02.10, 10:30 Elżunia zgłupiała na punkcie ojca Zytki i z nim uciekła z domu, porzucając to popieprzone życie jakie wiedzie:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 a wiecie,że ... 06.02.10, 11:33 refren `Chciałabym ,chciała...` śpiewała Marysia z MJM :)) Odpowiedz Link Zgłoś
saren-ka Re: a wiecie,że ... 08.02.10, 23:18 chciałabym żeby pani sędzina dorwała lowelasa Budzyńskiego przykutego kajdankami do jego sofy (kupionej na kredyt) z nagą kochanicą ,a potem długo długo przez kolejne 450 odcinków latała do parku przygryzała wargi chrumkała,karmiła kaczki i wpadła do stawu ,na ammen! Odpowiedz Link Zgłoś
kiwas Re: a wiecie,że ... 10.02.10, 01:30 Jedno chciałabym się już dzisiaj spełniło : wątek gejowski w Klanie :P Kajetan i Zbyszek hahahahaha :) Odpowiedz Link Zgłoś