Gość: rudakazia Re: Usta Usta IP: *.218.151.59.static.telsat.wroc.pl 09.03.10, 08:08 Taaaaaak! Dobrze, że założyłaś ten wątek,bo ja tez uważam, że serialowi należą się mega pochwały. Rewelacja! Bombowy serial. Nareszcie bez bufonady, amerykanskich mdłych tricków...po prostu bardzo zabawny i super zrobiony serialik z dobrą obsadą. Daję 10 na 10 :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarząbek To jest bardzo dobry serial IP: 195.74.91.* 09.03.10, 10:29 To pisałem ja, Jarząbek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: venefried Re: To jest bardzo dobry serial IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.10, 12:09 Boski Mecwaldowski! Dla tego aktora mogłabym oglądać nawet najgorszego gniota. Na szczęście nie muszę:) Niezły serial, świetni aktorzy, no i oczywiście pan Mecwaldowski. Mniam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dalillia Re: To jest bardzo dobry serial IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.10, 16:26 Mecwaldowski faktycznie jest rewelacyjny (w kazdej roli), ale obsada w tym przypadku nie mogla byc lepsza. Kiedy w vod bedzie trzeci odcinek, ktos wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Usta Usta IP: *.4web.pl 14.03.10, 18:09 z przyjemnością się ogląda, lekki i nienachalny jak te magdyEm Odpowiedz Link Zgłoś
od_siebie odcinek 3 15.03.10, 12:50 Ja już widziałam:) i powiem Wam że scena Adam+mały Adaś+sznurek ehhhh poryczałam się ze śmiechu! serio dawno nic mnie tak nie rozśmieszyło w tv,dla mnie bomba :D żeby nie było za słodko to 2 z 6 głównych bohaterów bym wymieniła;) Bohosiewicz,Mecwaldowski jakoś tak przyjemnie się ich ogląda w tv,Wilczaka też chociaż mam wrażenie że on cały czas jest Tomkiem od Kasi;) Perchuć,daje mu szansę:) a pozostałym dwóm paniom bym podziękowała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: odcinek 2 IP: *.icpnet.pl 16.03.10, 20:04 Jaaaaa, skończcie już z tym udawanym zachwytem, bo się niedobrze robi Na kilometr widać, ze to nachalny pr. Nie widziałam nigdy wątku, w którym tyle obcych sobie osób pisze uparcie o "wspaniałym aktorstwie" i "genialnej obsadzie", używając w nadmiarze słowa "bombowy". Ten serial się nie obroni, bo to zwykły gniot jest i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: odcinek 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 20:47 Zaintrygowana wątkiem, obejrzałam wszystkie dostępne na vod odcinki. I powiem szczerze, że serial jest przesympatyczny. I nie jestem z tvn ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karina997 Re: odcinek 2 17.03.10, 08:10 no cóż, wysublimowanego smaku filmowego nie zaspokoi żaden film czy serial Odpowiedz Link Zgłoś
bach28 Re: odcinek 2 17.03.10, 10:30 jeszcze sie taki nie urodził coby wsiem dogodził ja lubie sobie nim uprzyjemniac zycie :P:> Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: odcinek 2 17.03.10, 11:31 karina997, to dlaczego ten twój wysublimowany smak filmowy przygnał cię na forum seriale :):):):):) Uwielbiam takie snobizmy. Odpowiedz Link Zgłoś
karina997 Re: odcinek 2 17.03.10, 17:39 mój komentarz miał mieć zabarwienie sarkastyczne w stosunku do wypowiedzi Leny, trochę nie wyszło, nie mój dzień :) Odpowiedz Link Zgłoś
karina997 Re: odcinek 2 17.03.10, 17:46 to jedyny serial który oglądam z przyjemnością, oprócz mojego kochanego Housika Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: odcinek 2 18.03.10, 12:37 To sorry :) Czasem emoticony bywają nieocenione ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka denny ekhm..afroamerykanin IP: 93.159.143.* 20.03.10, 22:22 No kto go tam obsadził? przyznac się! Co za smętny, mamroczący i nieciekawy aktorzyna... Zepsuł mi cały odcinek:( I jeszcze jeden zgrzyt - Wilczakowi wystarczyła drobna sprzeczka o kalendarze żeby sie rozstać, ale pomieszkiwać z ex-chlopakiem Różdżki to już jest ok. Kompletnie nierealne jest tez to, że dziewczyna przez kilka dni nie powiedziała gostkowi o rozwodzie i mieszkając z dwoma na raz wahala się czy to w ogóle zrobic... Ogolnie odcinek wesoly, ale wg mnie jedzie w dół:( Odpowiedz Link Zgłoś
kelle1986 Re: denny ekhm..afroamerykanin 20.03.10, 22:50 pamietaj ze to zywcem zerzniete z brytyjskiej wersji.. tvn fabuly odcinka nie wymyslil a serial ciagle mnie bawi:) Odpowiedz Link Zgłoś
zofijkamyjka Re: denny ekhm..afroamerykanin 31.03.10, 22:04 kelle1986 napisała: > pamietaj ze to zywcem zerzniete z brytyjskiej wersji.. tvn fabuly odcinka nie w > ymyslil > a serial ciagle mnie bawi:) Mnie średnio bawi. Problemy jakies wydumane. Dużo gadaniny. Wilczak rozmemłany, mało męski. Serial mnie rozczarował. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Usta Usta 20.03.10, 21:45 Czy ktoś kojarzy/zna tytuł piosenki na zakończenie dzisiejszego odcinka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: du-ka Re: Usta Usta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.10, 21:52 Kiss me Tiger, oryginalnie (chyba) Merlin Monroe: www.youtube.com/watch?v=eFXQS8cysfY Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Usta Usta 21.03.10, 17:15 Gość portalu: du-ka napisał(a): > Kiss me Tiger, oryginalnie (chyba) Merlin Monroe: > www.youtube.com/watch?v=eFXQS8cysfY Dzięki, bardzo podoba mi się ta piosenka, no i to wykonanie... Odpowiedz Link Zgłoś
bach28 Re: Usta Usta 21.03.10, 19:56 oryginalne to chyba raczej to wykonanie ;) www.youtube.com/watch?v=tWpA5iY2V1I Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: du-ka Re: Usta Usta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.10, 20:22 To w pięknym stylu dałam plamę - ratuje mnie tylko "chyba" w nawiasie :) Ale Merlin tez fajna :) Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Usta Usta 21.03.10, 21:24 bach28 napisała: > oryginalne to chyba raczej to wykonanie ;) > www.youtube.com/watch?v=tWpA5iY2V1I Marylin czy April, fajna pościelówa;) Odpowiedz Link Zgłoś
camillovip Re: Usta Usta 25.03.10, 19:06 Serial może być. Wiedziałem, że Paweł Wilczak odnajdzie się w tym serialu. On zawsze był dobry w takich produkcjach. Prawie jak Kasia i Tomek hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 82 Re: Usta Usta na VOD onet IP: 213.227.102.* 31.03.10, 18:51 jak w tytule, można obejrzeć, podobnie jak np. magdę gesler (i gordona ramseya:) i takie gnioty jak oszalałe dziewice niestety też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: Usta Usta IP: *.aster.pl 05.04.10, 18:32 Mucha straszy, że na jesieni pojawi się w serialu, brakuje jeszcze Cichopek i Mroczków:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chelle. Re: Usta Usta IP: *.chello.pl 25.04.10, 14:25 Witam. Oglądałam wczorajszy odcinek i w tym odcinku Emilia miała zwykłą czarną bluzkę na ramiączkach czy ktoś wie w jakim sklepie można dostać podobną lub taką samą ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Usta Usta 25.04.10, 18:19 Gość portalu: Chelle. napisał(a): > Witam. > Oglądałam wczorajszy odcinek i w tym odcinku Emilia miała zwykłą > czarną bluzkę na ramiączkach czy ktoś wie w jakim sklepie można > dostać podobną lub taką samą ??????? Jeśli ktoś Ci odpowie to bez wątpienia jest to największa korzyść z oglądania seriali:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: Usta Usta IP: *.szeryf.waw.pl 02.05.10, 19:12 Wczorajszy odcinek mnie zaskoczyl - jestem ciekawa jak poprowadza akcje Odpowiedz Link Zgłoś
ankas4 Re: Usta Usta 03.05.10, 04:38 Ja rowniez jestem zaskoczona, w sumie...nie wiem czy pozytywnie,chciało mi sie serialu lekkiego,smiesznego...a zrobil sie dramat...poczekamy zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
ankas4 znalazłam streszczenie-wygląda na kichę!niestety 03.05.10, 06:20 Iza zakochuje się w Adamie. Piotrek zaczyna podejrzewać żonę o romans, Namawia Adama, aby pomógł mu zdemaskować rywala. Sytuacja zaczyna wymykać się spod kontroli. Julia postanawia wrócić do Adama. Krzysztof z oddaniem zajmuje się dzieckiem, zaniedbując szukanie nowej pracy. Jego była szefowa ma dla niego nowe propozycje, ale nie spotykają się one z przyjaznym przyjęciem. -------------------- Iza zakochuje sie W aDAMIE....LUDZIE...'Moda na sukces'... Odpowiedz Link Zgłoś
afortunada Re: znalazłam streszczenie-wygląda na kichę!niest 03.05.10, 11:38 osz! myślałam, że będzie śmisznie i lekko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marion Re: Usta Usta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.10, 08:11 podajcie prosze linka do darmoweo ogladanie serialu..przegapilam 2 odcinki a nie che sie pogubic.dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: Usta Usta IP: 195.245.213.* 03.05.10, 08:30 To że Iza ma słabość do Adama było widać parę razy. W ostatnim odcinku prawie poszli na całość... Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Usta Usta 03.05.10, 10:04 vod.onet.pl tu masz wszystkie odcinki premierowy jest płatny, pozostałe bezpłatne Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: Usta Usta 08.05.10, 20:54 Po dzisiejszym odcinku chyba nie jestem ciekawa, co się będzie dalej działo. Myślałam, że Julia będzie tą rozsądniejszą częścią związku, a Adaś - takim rozkosznym głupkiem. A tu klops!! Z odcinka na odcinek Julka okazywała się coraz głupsza :( Kaszana po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
thaures Re: Usta Usta 08.05.10, 21:24 Mnie jakoś też Adam coraz bardziej denerwuje-jakąś ma manierę w tym graniu. Mam wrażenie ,że i on i Julia są najsłabszą parą w tym serialu.Za to Mecwaldowski z Izą są super. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Usta Usta 08.05.10, 22:15 A mnie zaczyna uwierać, że nie mogą się zdecydować, czy to serial komediowy, czy obyczajowy. Bo komediowo-obyczajowy raczej im nie wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: Usta Usta IP: *.chello.pl 09.05.10, 10:56 A mnie od początku przeszkadza: 1. Wiek męskich bohaterów. Lubię Wilczaka, ale sorry, facet dawno przekroczył czterdziestkę i jest nieco żałosny w dylematach trzydziestolatka. Pozostała dwójka też ciutek wyleniała. 2. TVN-owski wypas wokół bohaterów (wystarczy zerknąć na Cold Feet - tam wszyscy mieszkają w normalnych mieszkaniach, pracują w normalnych biurach. 3. To o czym mówisz: niezdecydowanie scenarzystów, w którym kierunku to właściwie ma iść. Oryginał JEST bardzo inteligentnym połączeniem obyczaju z humorem - angielskim. W przekładzie na polski, niestety, bohaterowie zostali z różą w tyłku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia jak sie skonczylo dzis? IP: *.centertel.pl 08.05.10, 22:52 Bo nie widzialam tej ostatniej części po reklamach? Weźcie powiedzcie;) Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: jak sie skonczylo dzis? 08.05.10, 22:57 Świece, romantyzm, Adaś prowadzi Julę do pokoiku dziecięgo, żeby pokazać jej wielki suprise - kołyseczka, przewijaczek i inne dyrdymałki. Na co Julka oświadcza, że usunęła ciążę. A, a Iza w tym czasie informuje Piotrka (nie jestem pewna, o Mencwaldowskiego chodzi), że go już nie kocha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: jak sie skonczylo dzis? IP: *.centertel.pl 08.05.10, 23:02 dziekuję za info oraz kiepsko z tym dzieckiem:( No i z Izą i Mecwaldowskim(zapomnialam jak on ma na imię w serialu) też Odpowiedz Link Zgłoś
ankas4 Re: jak sie skonczylo dzis? 09.05.10, 04:45 Ło jezu,ale przekombinowane,,, A z opinia na temat Julki to sie zgadzam...slabo, i nie chodzi o fakt usunięcia ciązy,bo niech sobie robi co chce,ale fakt pojscia do lozka z tym jej męzem,pozniej te akcje z Adamem, pozniej ten wyjazd z miasta...słabo,słabo! I czy mi sie zdaje,ale to chyba pierwsza sytuacja w polskiej telewizji kiedy ktos usunał ciąze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt_banco Re: jak sie skonczylo dzis? IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.05.10, 10:24 Byc moze faktycznie przekombinowane, ale mysle ze po czesci wynika to z braku roznicowania przeskokow czasowych. Owszem postaci mowia o tym, ze nie widzialy sie pol roku, ale calosc sprawia wrazenie ze dzieje sie wlasciwie w trybie ciaglym. To powoduje, ze pojawiajace zdarzenia sprawiaja wrazenie spietrzonych i niewiarygodnych. W jednej scenie sie rozstaja, a w nastepnej on "juz" sypia z inna (gdzie "juz" to kilka miesiecy), a za chwile "znow" sie spotykaja (gdzie "znow" to kilka tygodni). Nie wiem na czym polega problem, bo przeciez tego typu rzeczy sa na porzadku dziennym w innych filmach, ale tutaj chyba troche zapomniano ze czas uplywa, fryzury sie nie zmieniaja, ubrania tez, ze o porach roku nie wspomne. Jedynie dzieci niby rosna, ale samo rosniecie tez gdzie znika. Moze to tylko moje wrazenie, ale troche to zamazanie czasowie przeszkadza mi w odbiorze, choc sam tragikomiczny wydzwiek mi sie podoba i choc ryzykowny, to jednak sie sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: jak sie skonczylo dzis? 09.05.10, 19:57 I pomimo,że upłynęło owe pół roku to nadal jest ta sama pora czyli lato. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: jak sie skonczylo dzis? 09.05.10, 11:26 > I czy mi sie zdaje,ale to chyba pierwsza sytuacja w polskiej telewizji kiedy > ktos usunał ciąze! Usunął ciążę i nie jest "złym charakterem", tylko w miarę sympatyczną postacią. Przypomina mi się Basia z serialu "Dom" - ona usunęła ciążę. Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: jak sie skonczylo dzis? 09.05.10, 16:35 lilith76 napisała: > > Usunął ciążę i nie jest "złym charakterem", tylko w miarę sympatyczną postacią. Moim zdaniem wyłącznie w założeniu twórców. Wyszła raczej głupia c..., i żeby była jasność - skrobanka tylko postawiła kropkę nad i. > Przypomina mi się Basia z serialu "Dom" - ona usunęła ciążę. > O, oglądałam setki razy i mi umknęło :) Pamiętam tylko, że miała kłopoty z zajściem w ciążę w kontynuacji serialu. (Nawiasem mówiąc moja sympatia i tak była po stronie Andrzeja, potem, jako ojciec rodziny dopiero zaczął mnie wkurzać) Odpowiedz Link Zgłoś
thaures Re: jak sie skonczylo dzis? 09.05.10, 17:06 Mój ukochany film(Dom)- nie przypominam sobie, by Basia usunęła ciążę. Dziecko Andrzeja? Kiedy?? Odpowiedz Link Zgłoś
manim Re: jak sie skonczylo dzis? 10.05.10, 11:19 Basia nigdy nie usuwała żadnej ciąży. W ciąży z Andrzejem nigdy nie była, a pierwszą ciążę z Łukaszem poroniła. W jednym z nowszych odcinków rozmawia o tym z matką. Kiedy informuje ją, że jest w ciąży od razu wyraża obawy, czy nie będzie tak, jak wcześniej. Na co matka odpowiada: bo wtedy nie doleżałaś, jak trzeba. Nigdy nie było mowy o usuwaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: jak sie skonczylo dzis? 10.05.10, 12:52 Czyli nic mi nie umknęło jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: jak sie skonczylo dzis? 10.05.10, 12:51 Na pewno jest w wersji książkowej - ciąża z Andrzejem. Jak znajdę chwilę czasu, to przy niemowlęciu jest cudem, to przejrzę książkę i dam nr strony. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: jak sie skonczylo dzis? 10.05.10, 13:02 "Dom" cz 1, MUZA, 1998 rozdział "Zażalenie od Pana Boga", str. 300 Scena po powrocie obolałej Basi od ginekologa. "Zostali sami, Andrzej opadł na kolana przy tapczanie: - Jak mogłaś?! Jak mogłaś?! Dlaczego nic nie powiedziałaś? - Nie będę rodzić dzieci, żeby znowu skończyły w kanałach. - Przestań o tym myśleć, to już historia. - Widziałeś filmy o Korei? [...] Po co rodzić? Żeby dostarczać ofiar i kalek?" Skoro w kolejnej serii zostało to przemilczane, a nawet sens zmieniony, to widać, że aborcja w polskim filmie, w III RP, zaczęła być tabu. Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: jak sie skonczylo dzis? 15.05.10, 08:10 Piszesz o książce, nie o serialu. Odpowiedz Link Zgłoś
anutek115 Re: jak sie skonczylo dzis? 16.05.10, 18:26 raszefka napisała: > Piszesz o książce, nie o serialu. Nie, to jest, a na pewno BYŁO w serialu. Książki nie czytałam, ale scenę z serialu mam w oczach - Basia na tapczanie pod kocem, dialogu nie pamiętam w szczegółach, tylko pytanie Andrzeja "Dlaczego?" i odpowiedź Basi "Nie chcę, żeby mój syn umierał w kanałach". I widziałam to tylko raz, choć "Dom" to jeden z moich ukochanych seriali i oglądam, ile razy mogę, tym niemniej specjalnie próbowałam wyhaczyć tę scenę ostatnie dwa razy i jej nie wyłapałam. A oglądałam wszystkie odcinki pierwszej serii bardzo uważnie, własnie dlatego, że wydawało mi się niewiarygodne, by ta scena zniknęła. Tymczasem wygląda, że zniknęła. Przyznam, ze już zaczęłam się posądzać o paranoję - jako osobę, która sobie wymyśliła kawałek serialu... no i nie jestem pewna tego braku paranoi ;), ale tego, że taka scena była, raczej już tak. Ale jej nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: jak sie skonczylo dzis? 17.05.10, 14:38 Nie będę się upierać, ale spytałam mamę (lat 59, ogladałam DOM wielokroć więcej niż ja), też twierdzi, że żadnych dzieci ani ciąż nie było w tym związku. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: jak sie skonczylo dzis? 17.05.10, 19:54 anutek115, ja też mam przed oczami tę scenę :/ No trudno, może jestem ofiarą jakiejś sztuczki psychologicznej na moim mózgu, sama to sobie wykreowałam po lekturze książki. Teraz oglądam "Dom" na Kino Polska, więc dotrę do tego odcinka. > Tymczasem wygląda, że zniknęła. "Daleko od szosy" jest przykładem wycinania po latach "zbyt frywolnych scen". Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: jak sie skonczylo dzis? 15.05.10, 08:20 Już kiedyś była tu mowa, że nie wszystko, co jest w książce, pojawiło się w serialu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marija kawiarnia IP: *.aster.pl 09.05.10, 22:45 gdzie jest w wwie kawiarnia, w ktorej spotykaja sie dziewczyny (przeszklone, sloneczne wnetrzne)? Odpowiedz Link Zgłoś
ankas4 Re: kawiarnia 10.05.10, 05:18 Zgadzam sie z opini~ą o Julce, myslalam sobie,ze to taka fajna ,m~ądra kobieta, majaca dobra prace i ktorej nie odwaliło...a okazuje sie,ze jednak...i naprawde nie chodzi tutaj o usuniecie ciazy,,ale o wszystkie jej koncowe decyzje. Mnie zawodzi rowniez bohaterka grana przez Sonię, naprawde juz w odcinku jak zrobila awanture na bankiecie -zaczeto kreowac jej postac na zwykł~ą(przepraszam za slowo,ale to jest najodpowiedniejsze)wieśniarę! Jej wyglad,jej teksty byly ponizej poziomu,myslalam sobie 'jezu gdzie jest ta fajna rowna babka/' Tak jakbym zaczela ogladac wojne polsko-rusk~ą(ten kto widzial film wie jak~ą tam zagrala role Sonia)... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: Usta Usta IP: *.238.64.20.ip.abpl.pl 25.05.10, 21:58 Ten serial jest strasznie wkurwia.jący! Piotruś nie wytrzymał i bzyknał tę głupią blondyneczkę, Żałosna Julia, wyśmiewa Adama (scena w restauracji) a sama go zdradziła i myśli sobie, że jest niewiadomo jaka fajna, Iza ma małe dziecko a ciągle przesiaduje u Adama, najnormalniejsi z całego towarzystwa są chyba Krzysiek i Agnieszka, mam nadzieje, że chociaż oni nie zaczną się zdradzać (w ogóle to fajnie, że im sięudało z tym Paryżem;) Ten serial był fajny przez pierwsze chyba trzy odcinki- teraz jest telenowela, obyczajowy serialik, jakich wiele, tylko że troche inteligentniejszy od innych... Odpowiedz Link Zgłoś
pina_kolada Re: Usta Usta 26.05.10, 13:38 oj tak, pierwsze trzy odcinki były świetne, po dalszych czuję mały niesmak. Mam wrażenie, że scenariusz pisał gość po dużej dawce alkoholu bo coś się to wszystko kupy nie trzyma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinki Re: Usta Usta IP: 83.238.44.* 26.05.10, 18:15 a mnie się serial bardzo podoba, ale Julka jest strasznie wkur.wiająca najpierw nie powiedziała Adamowi że ma męża, potem go bzyknęła a na końcu usunęła ciąże, obojętnie czyje by to dziecko nie było, to było dziecko, a teraz jak Adam próbuje ułożyć sobie życie na nowo to zgrywa wielce obrażoną i urażoną, nie najlepiej ma być z kobietą która go okłamała, zdradziła i zabiła być może jego dziecko, żal mi go.. Odpowiedz Link Zgłoś
ankas4 Re: Usta Usta 28.05.10, 03:24 Ja juz pisalam wczesniej,ze serial mnie zaczał na maksa wkurzac...ale teraz wydaje mi sie zwyczajnie durnowaty, nie moge patrzec na postac Izy...wlasnie,wlasnie kto siedzi z ich dzieckiem skoro on w pracy, a ona u Adama...poza tym cala ta sytuacja beznadziejnie durna, a Iza choc wydawala mi sie najsensowniejsza z calego towarzystwa teraz jest pusta lala,ktora ma focha... beznadzieja,,, Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Usta Usta 28.05.10, 19:04 pina_kolada napisała: > oj tak, pierwsze trzy odcinki były świetne Też mam takie odczucia, kilka pierwszych odcinków oglądałam w całości, teraz nie pamiętam, kiedy oglądałam ostatni, w każdym razie dość dawno. Odpowiedz Link Zgłoś
thaures Re: Usta Usta 29.05.10, 09:34 Pamiętam jakiś program, w którym mówiono,że ten serial jest specjalnie nieprzewidywalny- jakaś postać wydaje się ok, a zaraz potem bee, a sytuacje nagle zmieniają się o 180 stopni. Ja oglądam ten serial właśnie w ten sposób- nie zastanawiam się co będzie dalej tylko czekam na rozwój wypadków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Usta Usta IP: 91.212.84.* 05.06.10, 20:56 Czy wie ktoś jak nazywa się dziewczyna która leżała dzisiaj z Wilczakiem w łóżku?? Kojarzę ją ale nie mogę sobie przypomnieć skąd. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Usta Usta IP: *.access.telenet.be 18.07.10, 20:04 pierwsze kilka odcinkow bardzo fajnie poprowadzone, potem ostry zjazd w dol. poza tym strasznie duzo alkoholu sie przelewa przez serial, chyba odrobine za duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczycielkanauczy Re: Usta Usta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.10, 14:10 Imię serialowe czy normalne? Serialowego nie znam, a Magdę możesz kojarzyć z serialu polsatowskiego o Miss-kach, reklamy McDonalda i banku Millenium Odpowiedz Link Zgłoś