Gość: kilja IP: *.as.kn.pl 10.11.10, 18:43 Czyżby kolejny product placement w Klanie? Coś podejrzanie się zachwycała tymi szpilkami..., aż musiała je wyciągać z pudełka i torby jeszcze w galerii :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raszefka Re: [Klan] Nowe buty Beaty 10.11.10, 20:03 Patrzyłam na Klan przez 3 minuty, akurat na tę scenę. Jedyną torbą z nazwą sklepu była właśnie ta od butów :) Ale nie zapamiętałam firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 Re: [Klan] Nowe buty Beaty 10.11.10, 21:23 Marnie wypadli z ta reklama, bo ja tez nie zauwazylam nazwy firmy, choc byla i na torebce i na butach. Mogli chociaz mocniej ciut walnac po oczach logo marki, a nie tak z daleka :-) A buty - takie se :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: [Klan] Nowe buty Beaty 10.11.10, 23:16 A ja mam nadzieję, że wędrując po galerii handlowej, ot tak, szukając kiecki, nagle zobaczę zarys tego logo i bum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: [Klan] Nowe buty Beaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 23:58 ale ktorej marki to byla reklama? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: [Klan] Nowe buty Beaty 11.11.10, 14:36 Na torbie i opakowaniu było napisane Dido Vaccoti, ale nie było zbyt dobrze widać. Chyba nie ma czegoś takiego. Może to taka zachęta dla firm odzieżowych typu "miejsce na Twoją reklamę". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: [Klan] Nowe buty Beaty IP: *.aster.pl 11.11.10, 16:28 A któregoś dnia było też, że Jacek ma spotkanie z kimś z branży motoryzacyjnej. Pewnie niedługo pojawi się reklama jakichś samochodów (samochód jako świetny prezent pod choinkę?). Odpowiedz Link Zgłoś
jerryone1 Re: [Klan] Nowe buty Beaty 12.11.10, 11:47 i reklama klocków hamulcowych. Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: [Klan] Nowe buty Beaty 12.11.10, 12:39 Jak wyciągała te buty z pudła, to czekałam na 8 cud świata. Tekst: buty idealne i kolor bedzie pasował do sukienki.... i wyciąga... czarne, zwykłe buty. A co to za oryginalny kolor? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: [Klan] Nowe buty Beaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.10, 13:15 A czy czasem w ogole skladajac zyczenia nie byla w wysokich kozaczkach czarnych? pozniej tylko do tego "tanca" sie przebierala? Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: [Klan] Nowe buty Beaty 12.11.10, 13:23 tak- była w kozakach i do bratowej mówiła szwagierko. Odpowiedz Link Zgłoś