Dodaj do ulubionych

[Klan] Nowe buty Beaty

IP: *.as.kn.pl 10.11.10, 18:43
Czyżby kolejny product placement w Klanie? Coś podejrzanie się zachwycała tymi szpilkami..., aż musiała je wyciągać z pudełka i torby jeszcze w galerii :-)
Obserwuj wątek
    • raszefka Re: [Klan] Nowe buty Beaty 10.11.10, 20:03
      Patrzyłam na Klan przez 3 minuty, akurat na tę scenę. Jedyną torbą z nazwą sklepu była właśnie ta od butów :) Ale nie zapamiętałam firmy.
      • bonnie75 Re: [Klan] Nowe buty Beaty 10.11.10, 21:23
        Marnie wypadli z ta reklama, bo ja tez nie zauwazylam nazwy firmy, choc byla i na torebce i na butach. Mogli chociaz mocniej ciut walnac po oczach logo marki, a nie tak z daleka :-)
        A buty - takie se :-)
        • lilith76 Re: [Klan] Nowe buty Beaty 10.11.10, 23:16
          A ja mam nadzieję, że wędrując po galerii handlowej, ot tak, szukając kiecki, nagle zobaczę zarys tego logo i bum ;)
          • Gość: majka Re: [Klan] Nowe buty Beaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 23:58
            ale ktorej marki to byla reklama?
            • michal_82 Re: [Klan] Nowe buty Beaty 11.11.10, 14:36
              Na torbie i opakowaniu było napisane Dido Vaccoti, ale nie było zbyt dobrze widać. Chyba nie ma czegoś takiego. Może to taka zachęta dla firm odzieżowych typu "miejsce na Twoją reklamę".
              • Gość: JK Re: [Klan] Nowe buty Beaty IP: *.aster.pl 11.11.10, 16:28
                A któregoś dnia było też, że Jacek ma spotkanie z kimś z branży motoryzacyjnej. Pewnie niedługo pojawi się reklama jakichś samochodów (samochód jako świetny prezent pod choinkę?).
                • jerryone1 Re: [Klan] Nowe buty Beaty 12.11.10, 11:47
                  i reklama klocków hamulcowych.
                  • monia515 Re: [Klan] Nowe buty Beaty 12.11.10, 12:39
                    Jak wyciągała te buty z pudła, to czekałam na 8 cud świata.
                    Tekst: buty idealne i kolor bedzie pasował do sukienki.... i wyciąga... czarne, zwykłe buty.
                    A co to za oryginalny kolor?
                    • Gość: mi Re: [Klan] Nowe buty Beaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.10, 13:15
                      A czy czasem w ogole skladajac zyczenia nie byla w wysokich kozaczkach czarnych? pozniej tylko do tego "tanca" sie przebierala?
                      • monia515 Re: [Klan] Nowe buty Beaty 12.11.10, 13:23
                        tak- była w kozakach i do bratowej mówiła szwagierko.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka